Şimdi Ara

fps oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fps oyunu önerilerinize açığım, başka türler de olabilir. eski yeni fark etmez. teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 15 Kasım 2014; 22:44:11 >

• Pc ise aç Mount and Blade, Skyrim kafaı dinle
  • hocam ikisini de bitirdin ya sıkıldım onlardan çok güzel oyunlar ama bana yeni heyecanlar lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem iyi heralde yeni heyecanlar falan Yeni The Witcher çıkıyor işte önceki oyunlarını oynamadıysan ona giriş. Fallout da oynayabilirsin tadından yenmez. Skyrim gibidir bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcuzunn

Sistem iyi heralde yeni heyecanlar falan Yeni The Witcher çıkıyor işte önceki oyunlarını oynamadıysan ona giriş. Fallout da oynayabilirsin tadından yenmez. Skyrim gibidir bilirsin.

ya sistem ayrı bir sorun iyi olduğu filan ds yok ama vakit geçirmelik bir şey fena gitmez o dediklerinizi araştıracağım yine de

• Metro serisi, Bioshock serisi, western seviyorsan CoJ Gunslinger, Stalker serisi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Metro serisi, Bioshock serisi, western seviyorsan CoJ Gunslinger, Stalker serisi tavsiye ederim.

hocam metro'ya bir göz attım pek çekmedi beni, western de pek tarzım değil. diğerlerine bakacağım teşekkürler

edit: bioshock güzel görünüyor gayet diğerine henüz bakmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 15 Kasım 2014; 23:16:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.