Şimdi Ara

FPS'em Yarı Yarıya Düştü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce Toshiba laptopaldım sistem özellikleri ;

İşlemci:Intel core i5-3230M CPU 2.60Ghz

Yüklü Bellek RAM:8gb

Sistem türü:64bit, x64 tabanlı işletim

Ayrıca nvidia geforce diye bir eklenti var ama ne oldugunu bilmiyorum malesef

Öncelikle Trakya üniversitesinde makine mühendisliği okuyorum ve seneye autocad için laptop aldım ve 2 ay boyunca laptopta league of legends ve bildiğimiz siteler haricinde bişey yapmadım ancak bir günde fps değeri 60 da sabitken 30 a düştü ve oyun içinde 15 lere hatta 4 lere düşmeye başladı cihazımın özellikleri iyi ancak nasıl böyle bir sorunla karşılaştım anlayamıyorum.Fanımda bir sorun yok ısınma sorunu oldugunu sanmıyorum pekte anlamadıgımdan CPU kullanmını pek kurcalamadım.

Mcafee kendınden yukluydu ve beleş kullanım süresi bitti sürekli bildirim yapıyor ondan kaynaklı olabilirmi acaba ?Aranızda bu konuda bana yardımcı olabilcek bilgili bir arkadaşımız varsa cevabını bekliyorum çünkü şuan çok büyük hayal kırıklıgına ugradım laptopumla ilgili :(

• Öncelikle çok detaylı bilgi sahibi değilim ancak okuduklarım ve bildiğim laptoplarda çift ekran kartı birisi anakartla tümleşik (onboard dedikleri) birde harici (aslında bir çok laptopta bunlarda anakartla tümleşik) sizin sorununuz laptopta masa üstündeyken kullandığınız onboard uygulama veya oyun açtığınızda diğer kartın devreye girmesi gerekiyor sanırım sizin sorun burada başlıyor ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin ayrıca cpu kullanımını kurcalayın kardeşim biraz cesaret yapacağınız görev yöneticisini çalıştırmak işlemler sekmesine bakacaksınız şüpheli bulduğunuz veya gördüğünüzü burada sorun yardımcı olunur.
  • batarya simgesinden performans secili oldugunu dogrulayın ekran kartı panelinden harici ekran kartının kullanıldıgından emin olun
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eline sağlık hallettım duzelmıs ancak anlamadım nasıl o ayar kendılıgınden degısmıs olabilir ki ?
  • olabiliyor çok küçük ama gözden kaçabiliyor böyle durumlar düzelmesine sevindim.
  • Bir arkadaşım daha var onunda aynı problemi var ancak windows7 onada aynı şekilde önerebilceğin yöntem varmı acaba bana dedıgın yontemı onun bılgısyarında bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.