Şimdi Ara

fps düşüyo çözümü yok sanırsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fps benim 6-7 aydır düşüyo eskiden 7100 gs 256 mb 64 bitlik ekran kartımda fps 100 sabitti hiç düşmüyodu sonra o ekran kartının son 2 ayında fps düşmeye başladı bende yeni ekran kartı ati raoden 5570 aldım fakt degişen hiç bişey olmadı bi türlü engelliyemedim fps düşüsünü adam görünce veya ates edince 40lara bazen 30 lara kadar düşüyo ekran kartı ayarlarını yaptım oyun ayarlarını yaptım ama gene olmuyor biri yardım etsin lütfen bu sorunla 6-7 aydır ugraşıyorumm

sistemim

intel core 2cpu
    intel anakart
    2gb ram
    1gb 128 bit ati raoden 5570 hd ekran kartı
    650 walt güc kaynagı fps genede düşüyo ne yapabiliirm lütfen biri yardım etsin yaa

Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
    eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
  • nasıl kardeş
    Shoei X-Spirit II
    , Rain, Bmw S1000RR, Tranquility, :))
    ASUS PRIME Z370-A | INTEL Core i7-8700K 7/24 4000 MHZ 1.26v | Zotac GTX 1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB | G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3600Mhz C16 16GB (2x8GB) | NZXT S340 Elite BLACK+RED | NOCTUA NH-U12S
    MacBook Pro 2.3 GHz 256 GB SSD 8 GB Ram, iPhone 5s, PlayStation 4
    Steam, PSN, Battletag:LucasAuAn#2117, Origin, Skype: LucasAuAn, Discord: LucasAuAn#6496
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Sen çok yanlış gelmişin kardeş.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.