Şimdi Ara

fps değerinin düşük olma sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi günler arkadaşlar. bu linkteki videoya baktım, gta 5 ayarları benim pcdeki ayarlarla aynı. ama videoda 20-25 fps alabiliyor. Benim pcde de gt430 ama 4gb versiyonu var.
    PC özellikleri :
    İ7-2600
    2x4gb ddr3 pc2-10600
    550watt - psu
    gt430 4gb ekran kartı.
    FPS deyerlerinin düşük olma sebebi nedir?
    vidyonun linki :
    Shahlaryoutube
    Intel Xeon X5460 gt 430 2gb :GTA 5
    https://www.youtube.com/watch?v=I5poDLPipNg&feature=youtu.be
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Türkçe bilmemen olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcin iyi ama ekran kartın çok ama çok zayıf. ikinci el veya sıfır olarak gtx 1050 ti veya gtx 1060 ekran kartı alırsan ve bir 4 gb daha ram takviyesi yaparsan, uzun süre daha o sistemi çok güzel kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageofTurk

Türkçe bilmemen olabilir mi
    Bunu yazmak için girmiştim geç kalmışım.
  • Değer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deyerlerimize sayip çıkalım
  • ekran kartı milattan kalma tarihi döküntü olduğu için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vidyoyu izlemedim ama o karta göre aldığın fps deyerleri normal.Daha yüksek bir karta geçmeye deyer mi dersen bence deyer.
  • Herkese iyi gunler arkadaslar. Bence turkce bilip bilmememin bir sakincasi yok. Gereksiz yorumlarla , forumu doldurmayalim lutfen.
  • Simdi ben bu sisteme gtx 1070 taksam olur'mu ? Bir de ram'i 12Gb veya 16GB (eyer yetmezse 8GB) yaparsam olurmu ? Guc kaynagi 550 watt gerekirse deyistire bilirim.
  • 'Ğ' ile bir sorunu var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F8C06FEC

Bu mesaj silindi.
    selam kardeşim. ram 2400 mhz yazmışsın, bende eski 2x4gb pc2-10600 yani, 1333mhz. bu rama eklersem, sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shahin23

Herkese iyi gunler arkadaslar. Bence turkce bilip bilmememin bir sakincasi yok. Gereksiz yorumlarla , forumu doldurmayalim lutfen.
    Haklısın ne yazık ki, forum gereksiz insanların gereksiz konularıyla dolu.

• Siz de Bulgaristan`da dogsaniz, acaba bu kadarini bile konusabilecek miydiniz? Kaldi ki yüz yüze konusurken fark edilmiyor ama yazi dilinde bu tip hatalar olabiliyor. Adamlarin kullandigi alfabe farkli! Kendi kimlikleri unutturulmak istenmesine ragmen, ben bu adamlarin böyle Türkce konusup yazabilmelerini takdir ediyorum. Ayni sekilde diger avrupa ülkelerinde de durum bu ve buna benzer. Benimde klavyemde yumusak "Ğ" yok varsin olmasin.. kime ne? bende gündelik hayatimda cok az Türkce kullaniyorum bazi kelimelerin aklimda havada askida kaldigi, söyleyemedigim zamanlar oluyor, eger bir dili kullanmiyorsaniz anadilinizde olsa, kayiplar yasaniyor. Kiminle neyi tartisiyoruz burda...

Ne kadar dar görüslü ve kötü niyetli insanlarsiniz!

@Shahin23,
    Önce bütcen nedir onu bilelim. Ona göre bir yorum yapayim sana... aksama daha cok vaktim olacak simdi yüzeysel geceyim.

gtx 1070 alirsan islemcin düz i7 2600 oldugu icin, performans kaybi yasayacaksin. Ramlerde 1333mhz imis.. gtx 1070 ile bu karti kullanan diger kullanicilar benden fazla fps aliyor diye konu acacaksin, bu asikar. Bana kalirsa bu sistemi cok fazla ellemeden, para harcamadan yapacagin cözümler mantikli. gtx 1060 6gb olabilir. Biraz daha fiyat/performans düsünürsek gtx 1050 ti de olabilir. Suan kullandigin ekrankartindan sonra alacagin bu kartlardan biri zaten seni memnun edecektir diye tahmin ediyorum.

Diger bir cözüm ise eldekileri satip yeni bir sisteme gecmek olabilir ama bu cözüm pahali olur. Eger yurtdisinda yasiyorsan problem degildir, bütce sikintin yoktur diye tahmin ediyorum. Ama bilmiyorum sen kafandaki bütceyi söyle ona göre bir setup yapalim sana..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Siz de Bulgaristan`da dogsaniz, acaba bu kadarini bile konusabilecek miydiniz? Kaldi ki yüz yüze konusurken fark edilmiyor ama yazi dilinde bu tip hatalar olabiliyor. Adamlarin kullandigi alfabe farkli! Kendi kimlikleri unutturulmak istenmesine ragmen, ben bu adamlarin böyle Türkce konusup yazabilmelerini takdir ediyorum. Ayni sekilde diger avrupa ülkelerinde de durum bu ve buna benzer. Benimde klavyemde yumusak "Ğ" yok varsin olmasin.. kime ne? bende gündelik hayatimda cok az Türkce kullaniyorum bazi kelimelerin aklimda havada askida kaldigi, söyleyemedigim zamanlar oluyor, eger bir dili kullanmiyorsaniz anadilinizde olsa, kayiplar yasaniyor. Kiminle neyi tartisiyoruz burda...

Ne kadar dar görüslü ve kötü niyetli insanlarsiniz!

@Shahin23,
    Önce bütcen nedir onu bilelim. Ona göre bir yorum yapayim sana... aksama daha cok vaktim olacak simdi yüzeysel geceyim.

gtx 1070 alirsan islemcin düz i7 2600 oldugu icin, performans kaybi yasayacaksin. Ramlerde 1333mhz imis.. gtx 1070 ile bu karti kullanan diger kullanicilar benden fazla fps aliyor diye konu acacaksin, bu asikar. Bana kalirsa bu sistemi cok fazla ellemeden, para harcamadan yapacagin cözümler mantikli. gtx 1060 6gb olabilir. Biraz daha fiyat/performans düsünürsek gtx 1050 ti de olabilir. Suan kullandigin ekrankartindan sonra alacagin bu kartlardan biri zaten seni memnun edecektir diye tahmin ediyorum.

Diger bir cözüm ise eldekileri satip yeni bir sisteme gecmek olabilir ama bu cözüm pahali olur. Eger yurtdisinda yasiyorsan problem degildir, bütce sikintin yoktur diye tahmin ediyorum. Ama bilmiyorum sen kafandaki bütceyi söyle ona göre bir setup yapalim sana..
    Selam kardeşim. Şimdi benim pc özellikleri.
    PC özellikleri :
    İ7-2600
    2x4gb ddr3 pc2-10600
    550watt - psu
    gt430 4gb ekran kartı.
    FPS deyerlerinin düşük olma sebebi nedir?

Şimdi ben bu sisteme ram eklersem, PC3-10600 2x8GB (anakartım maksimum 16GB pc3-10600 destekliyor)
    Maksimum ram eklersem ve güç kaynağını 800-1000 watt arası değişturirsem gtx 1070 taka bilirmiyim bu sisteme?

• Shahin23 S kullanıcısına yanıt
    Ram eklersen iyi olur ama çok pahalı olduğunu söylemek lazım. Öyle 1000w psu almana gerek yok. İyi model bir 600-650w yeter fazla fazla. 1070 takarsın ama 1080p’de az darboğaz yapar işlemci yoğun oyunlarda. 2k kullanırsan veya vsync açık oynarsan sıkıntı yaşamazsın genel olarak.

• bi de değiştirmişken, belki işlemciyi i73770 değiştirsem'mi?
  • Vidyodaki deyerler güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shahin23

bi de değiştirmişken, belki işlemciyi i73770 değiştirsem'mi?
    selamlar,

ne işlemci ne de güç kaynağı değiştirmene gerek yok.

1. i7 2700 95 watt
    gtx 1070 en çok 190 watt
    anakart ve diğer bileşenler çok çok fazla olsa 100 watt

hepsi ne yapar 400 watt yapar. aslında 350-380 wattı geçmez.

2. i7 2700 cinebench r15 skoru 560-570 gibi birşey. 6.nesil i5'lere denk geliyor. bu karta takılabilecek en yüksek ekran kartı gtx 1070'dir. eğer paran yeterli ise bence al. tüm ayarları sona çektiğinde dahi az bir darboğaz olur ama sana fazla fazla yeter . heleki şuandaki mevcut kartında karşılaştırıldığında şahinden inip spor arabaya binmiş gibi olursun.
    yok biraz daha hesaplı olsun dersen gtx 1060 al. senin sisteme tam uyar.

3. sisteme mutlaka 120gb de olsa bir ssd al. çok fark yaratacaktır.

4. bildiğim kadarıyla i7 3700 takmak için anakart değişecek (tam emin değilim) . bence hiç değmez böyle bir masrafa . 4 gb daha ram alıp toplam rami 12 gb yapmaya bak.

kal sağlıcakla.

• Shahin23 S kullanıcısına yanıt
    Suan ki mevcut sistemde düsük fps sebebi, arkadaslarinda söyledigi gibi ekran karti cok zayif. Ekran kartini degistirdigin vakit, islemci ve ram e geliyor sira.. Sisteminde hangi bilesen zayifsa onun izin verdigi ölcüde performans alirsin yani en gücsüz parca alacagin max performansi belirler. Sen youtube da "8700k + gtx 1070" videolarina bakip benim sistemde "i7 2600 + gtx 1070" niye düsük fps aliyorum dersen; i7 2600 ile 8700k arasinda mimari farki var, bariz hiz farki var ddr3/ddr4 farki var. iki islemci arasindaki alinan fps in farkli olmasinin sebebi bu. 3770 de alsan cok fark edecegini düsünmüyorum, yanlis bir tercih olur. Islemci degisecekse daha yeni serilere, dolayisiyla komple sistem degisikligine gidilmeli. Ama ben bunu tavsiye edemiyorum suan. Hala bütce nin ne kadar oldugunu söylemedin.

anakartinin marka modeli nedir? bakalim max kac bellek hizi destekliyor..

sakin güc kaynagini öyle 800-1000w falan alayim deme :) Sadece suanki power inin marka modelini yaz bir bakalim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.