Şimdi Ara

FPS 120'den 30lara düştü Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde 100-150 arasında aldığım fps şuan 30-40 lara kadar düştü. Sebebi nedir bilgisayarımda hiçbir şeyi değiştirmedim. neden kaynaklanıyor yardımcı olabilecek varmıdır acaba ?

• Aynı sorun bende de var.
  • Update geldiyse Valve batırmıştır normaldir
  • Yapmadığım denemediğim şey kalmadı oyun zevkimin içine etti bu yama.
  • Yeni operasyon , yani BreakOut alan varmı aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almadim. ne alaka konuyla ?

• Yeni operasyonu alınca, oyunun içindeki video ayarların, en üst seviyeye yukselıyor. Olabilirmi die bir ihtimal düşündüm. Ekran kartı tozdan ısınma yapmış olabilirmı? Açip temizlednmı hiç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    7 yıl önce açıldı
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayir o sekil bi etkilesim oldugunu dusunmuyorum. dediginiz donanim sorununu bende dusundum guzel bi temizleyip format atilmasi gerekiyor olabilir denicem. ama durup dururken 1 gunde bu kadar fark etmesi hic normal gelmiyor bana. ki bu olay update den 3-4 gun sonra oldu

• bendede var fps genelde hep 200 dür benim son 1 haftadır birden 70-80 e düşüyor
  • Beyler saçma olabilir ama şarjda filan daha iyi performans alırsınız ben genelde 150 fps ile oynarken şarj çıkıyor yanlışıkla 50 fps ile oynuyorum farkedene kadar, her güncelleme ayarlar yükseliyor ama bu 2 gündür benimde fps çok düşük ne yazik ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretaner

Beyler saçma olabilir ama şarjda filan daha iyi performans alırsınız ben genelde 150 fps ile oynarken şarj çıkıyor yanlışıkla 50 fps ile oynuyorum farkedene kadar, her güncelleme ayarlar yükseliyor ama bu 2 gündür benimde fps çok düşük ne yazik ki.

Dediğiniz doğru aslında başıma çok geldi ama durum biraz daha farklıydı hocam. Bilgisayarda enerji dahil denemediğim ayar kalmadı. Geçen gece 3 update birden geldi oyuna. Ondan sonra eski haline az bir farkla döndü. Ama nadiren arada dalgalanmalar oluyor. Teşekkürler cevap için
  • Dostum CS:GO ya her yeni patch geldikten sonra bu sorun ortaya cıkıyor. Yeni mapler ya da eski maplerdeki değişiklikler vs FPS kaybına sebep oluyor bi sonraki ufak patchle tekrar düzeltiliyor.. Bu sorunun senle ya da bu sorunu senin gibi aniden yaşayan bi çok arkadasımızla alakası yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extraterrestrial

Dostum CS:GO ya her yeni patch geldikten sonra bu sorun ortaya cıkıyor. Yeni mapler ya da eski maplerdeki değişiklikler vs FPS kaybına sebep oluyor bi sonraki ufak patchle tekrar düzeltiliyor.. Bu sorunun senle ya da bu sorunu senin gibi aniden yaşayan bi çok arkadasımızla alakası yok :)

Evet hocam aynı şekilde düşünüyorum bu vesileyle bilgisayarı güzel bi temizlikten geçirmiş olduk. teşekkürler cevap için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.