Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

FOXCRIME HD ve FX HD Eglence Paketinde(Dsmart Dergi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sinema tv ler hayal oldu, alsınlar başlarına çalsınlar sinema tv leri.

al benden de o kadar.maxi paketin hiç cazibesi kalmadı.maxi pakete ekstra kanalların eklenmesi gerekir.yoksa kimse maxi paketi tercih etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ilk mesajimi guncelledim yeni haberler var.

Allah razı olsun şu D-Smartçılardan, Sinema TV maxi pakete almadıkları ne iyi olmuş. 100 lira fazla verip 2-3 HD kanal fazla olsun diye maxi paket alıp almamayı düşünecektim hiç kafa yormama gerek kalmadı Eğlence paketini 1-2 gün içinde alırım artık.

Yayın akışından haber var mı acaba Fox Crime'ın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Allah razı olsun şu D-Smartçılardan, Sinema TV maxi pakete almadıkları ne iyi olmuş. 100 lira fazla verip 2-3 HD kanal fazla olsun diye maxi paket alıp almamayı düşünecektim hiç kafa yormama gerek kalmadı Eğlence paketini 1-2 gün içinde alırım artık.

yayin akisi belli degil ama dizileri belli olmus. foxcrime tr sayfasi acilmis, google'da aratirsaniz cikiyor.

bu arada bence de maxiye hic gerek yok. 2-3 tane onemsiz kanal farki var eglenceye gore. eglence iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 29 Ekim 2011; 0:43:41 >

• eee biz niye maxi paket aldıkki salak gibi, bu büyük bi yanlış derhal dönülmeli bu kararda, eğlence ile maxi arasında ne fark kaldı???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

eee biz niye maxi paket aldıkki salak gibi, bu büyük bi yanlış derhal dönülmeli bu kararda, eğlence ile maxi arasında ne fark kaldı???????

Ab Motours, Cache Peche, Smart 3d ve Euro Futbol fark. UEFA'da bu sene de tek Türk takımı olduğundan farkı farkedememek normal. Öte yandan sadece avcılık kanalı için maxi paket almak zorunda kalan tanıdıklarım var. :)

İhtiyaç meselesi aslında, adam tek kanal da 30 lira deseler alacaktı av kanalı için. Aradaki farkın kaç kanal olduğundan ziyade o arada fark olan kanalları izleyip izlememe isteği de önemli. Anladığım kadarıyla siz isteksizsiniz bir sonraki dönem Maxi paket almazsınız mesele hallolur. Öte yandan 3D tv sahipleri için de Smart 3D kanalı önemli bir fark. Uefa'da birden fazla Türk takımı olsa Euro Futbol çok önemli bir fark olacaktı. Fark yok demek yanlış ama gerçekten Maxi pakette Sinema TV'ler olmalıydı bence de. Olmaması kayıp da değil çünkü bu kanallarda en son adam gibi bir şey ne zaman oynadı inanın hatırlamıyorum Teledünya aboneliğinden hala açık bende Sinema TV'ler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

yayin akisi belli degil ama dizileri belli olmus. foxcrime tr sayfasi acilmis, google'da aratirsaniz cikiyor.

bu arada bence de maxiye hic gerek yok. 2-3 tane onemsiz kanal farki var eglenceye gore. eglence iyidir.

Evet, diziler de fena değil. CSI, CSI Miami, CSI NY, NCIS, Numbers... Tek sıkıntı Digitürkte hemen hemen bütün sezonlarını izlediğim diziler :)

Luther, Lie To Me, The Chicago Code, The Killing, The Glades izleyeceğiz artık. Umarım D-Smart bir kez olsun kafayı çalıştırır ve de ratingi göreli az veya daha önce şifreli-şifresiz kanallarda yayınlanmış tekrar bölümleri esnasında Dizi Smart'da güzel bir şeyler koyar. Aynı beklenti FX için de geçerli tabi Fox grubu kanalı olması itibari ile yayın akışında böyle ufak ayrıntılara umarım dikkat ederler.

Bu hafta ortasına doğru alırım artık, hafta ortası çünkü seneye bayram tatiline denk gelmesin de rahat rahat arasınlar uzatmam için :) .
    2 tane abonelik alacağım ikisi de kendi adıma olacak ki abonelik uzatmada elim daha sağlam olsun. Yeri değil ama acaba LG LW570S ve Panasonic GW30 dahili uydu alıcısı ile modüllü kullanan var mıdır, sorunsuz çalışır mı? Neyse teknosadan alırım 1'ini açarım birinden birinde çalışmazsa 1 tanesini açmadan iade ederim. Bu da bir çözüm ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 29 Ekim 2011; 3:33:44 >

• quote:

en cok sana uzuldum bana inat izleyecektin simdi baslarina calsinlar mi oldu?
  • quote:

quote:

Sen üzülme diye full pakete yükselttim paketimi oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

otur izle simdi sinematv'ni. miyadi gecmis dandik filmleri. sinematv izlemeyi bi ayricalik saniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 29 Ekim 2011; 19:33:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

otur izle simdi sinematv'ni. miyadi gecmis dandik filmleri. sinematv izlemeyi bi ayricalik saniyor.

Orta oyunu....

Beyler nicklerinizi Kavuklu ve Pişekar olarak değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende eğlence paketine gelen fx kanallarını ayrıcalık sanıyorsun, çünkü hayatında fx te oynamış dizileri izlememişsin, engunaydin nickli arkadaşın dediği gibi dizilerin hepsi digitürkte oynadı, ekstra olarak hızlı bir internetin ve torrent üyeliklerin varsa zaten bu dizilere hd olarak ulaşmak hiç zor değil o yüzden benim için bir avantaj değil fx kanalları, olay sinema kanallarındaki filmlerin kalitesi değil ödediğim paraya ne kadar fazla kanal açık olursa o kadar iyi, ben askere gideceğim 1-2 aya uydu alıcısını babamlara vereceğim onlar kullansın ben gelene kadar, benim babam internetten film indirmeyi bilmez senin beğenmediğin filmleri o hiç görmemiş izlememiş bile, ona o filmler ayrıcalık gelecek, anlayabiliyor musun? Herşeyi kendi tarafından yorumlayıp manasız mesajlar yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Ekim 2011; 21:29:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende eğlence paketine gelen fx kanallarını ayrıcalık sanıyorsun, çünkü hayatında fx te oynamış dizileri izlememişsin, engunaydin nickli arkadaşın dediği gibi dizilerin hepsi digitürkte oynadı, ekstra olarak hızlı bir internetin ve torrent üyeliklerin varsa zaten bu dizilere hd olarak ulaşmak hiç zor değil o yüzden benim için bir avantaj değil fx kanalları, olay sinema kanallarındaki filmlerin kalitesi değil ödediğim paraya ne kadar fazla kanal açık olursa o kadar iyi, ben askere gideceğim 1-2 aya uydu alıcısını babamlara vereceğim onlar kullansın ben gelene kadar, benim babam internetten film indirmeyi bilmez senin beğenmediğin filmleri o hiç görmemiş izlememiş bile, ona o filmler ayrıcalık gelecek, anlayabiliyor musun? Herşeyi kendi tarafından yorumlayıp manasız mesajlar yazma.

emrin olur pasazade.

• Arkadaşlarhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=285 bu modülü aldığımızda bahsedilen fx hd ve fox crime hd kanallarını izleyebiliyormuyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlarhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=285 bu modülü aldığımızda bahsedilen fx hd ve fox crime hd kanallarını izleyebiliyormuyuz acaba ?

Evet.
  • @qarakedi
    FX HD Fox Crime ve Fox Crime HD kanalları D-Smart Eğlence Paketi ne dahil edileceği için bu 3 kanalı da izleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalserkan

@qarakedi
    FX HD Fox Crime ve Fox Crime HD kanalları D-Smart Eğlence Paketi ne dahil edileceği için bu 3 kanalı da izleyebilirsiniz

Yanlış link vermişim, Modül için sormuştum.

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=973

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 30 Ekim 2011; 16:38:58 >
  • foxcrime hd güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 30 Ekim 2011; 16:40:01 >
  • Valla bende ilerde D-Smart alacağım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalserkan

Valla bende ilerde D-Smart alacağım herhalde

Mecburen, şimdiwww.foxcrime.com.tr sitesini inceledim de Fox Crime Digitürk Dizimax'i bile dövmeye geliyor. Dizi Smart'a da örnek olur inşallah. Dizimax'i döve döve adam edeceğini düşünüyorum dizilerini tekrar incelerken yanda yayın saatlerine baktım ve de 45 dakikada 1 dizi başlıyor. Dizimax gibi 15 dakika reklam arası falan yok. Adamlar kesintisiz dizi keyfi sunacaklar.

• Keşke Digiturk e de gelseydi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.