Şimdi Ara

Foxconn winfast K8M890M2MA ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartın driverleri yüklü realtek cl653 oynatıyor müziği ama ses gelmiyor speaker takılı neden olabilir

• Denetim masasındaki ses denetim ve ayarları bolumunde ses ile ilgili bar ve cubuklarının kısılı veya kapalı olmadigina emin olun.ayrica ekrankartinizin hdmi audio driveri oncelikli aygit olarak atanmissa varsayilan aygiti realtek olarak degistirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef söledikleriniz olmadı yardımınız çok tşk ederim sorunum devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Denetim masasındaki ses denetim ve ayarları bolumunde ses ile ilgili bar ve cubuklarının kısılı veya kapalı olmadigina emin olun.ayrica ekrankartinizin hdmi audio driveri oncelikli aygit olarak atanmissa varsayilan aygiti realtek olarak degistirin

speaker anakartın tam olarak neresine ne şekilde takılıyor belki yanlış takmışta olabilirim
  • kasanın arkasında resimdeki gibi renkli yuvarlak girişler var.
    speakerın kablo rengi hangi renk ise o girişe sokun.

• quote:

kasanın arkasında resimdeki gibi renkli yuvarlak girişler var.
    speakerın kablo rengi hangi renk ise o girişe sokun.

yok yok demek istediğim speaker kablosu kasadan gelen kablo onu kasdetmiştim anakartın tam olarak neresine takılıyor
  • kasadan hangi speaker kablosu geliyor anlamadım ki?
    onboard ses kartınız var ise dediğim girişleri kullanabirsiniz.
    siz kasadaki mevcut olan audio girişlerini mi anakarta takmak istiyorsunuz yoksa harici bir ses kartnınız mı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus XONAR SE vs. realtek alc892
    4 yıl önce açıldı
    Asus A8V K8T800 - SATA Disk Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kasadan hangi speaker kablosu geliyor anlamadım ki?
    onboard ses kartınız var ise dediğim girişleri kullanabirsiniz.
    siz kasadaki mevcut olan audio girişlerini mi anakarta takmak istiyorsunuz yoksa harici bir ses kartnınız mı var?

4 uclu speaker kablosu bahsettiğim anakartın speaker yazan yerine mi takılıyor yoksa başka mı onboard bahsettiğim
  • Cakları renklerine göre tak yoksa sağ sol olarak takılır 5+1'i destekler çıkışın.Yeşil pembe hariç gerisini tak yönlerini ses test ayarından bulursun ona göre değiştir.
  • madem ses kartınız onboard ,harici hoparlör kablosu(ucları 3,5 luk jack şeklindedir) bahsettiğim girişlere takılır.
    anakart ile alakası nedir onu anlamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.