anakartın driverleri yüklü realtek cl653 oynatıyor müziği ama ses gelmiyor speaker takılı neden olabilir
Denetim masasındaki ses denetim ve ayarları bolumunde ses ile ilgili bar ve cubuklarının kısılı veya kapalı olmadigina emin olun.ayrica ekrankartinizin hdmi audio driveri oncelikli aygit olarak atanmissa varsayilan aygiti realtek olarak degistirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
malesef söledikleriniz olmadı yardımınız çok tşk ederim sorunum devam ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
Denetim masasındaki ses denetim ve ayarları bolumunde ses ile ilgili bar ve cubuklarının kısılı veya kapalı olmadigina emin olun.ayrica ekrankartinizin hdmi audio driveri oncelikli aygit olarak atanmissa varsayilan aygiti realtek olarak degistirin
speaker anakartın tam olarak neresine ne şekilde takılıyor belki yanlış takmışta olabilirim
kasanın arkasında resimdeki gibi renkli yuvarlak girişler var. speakerın kablo rengi hangi renk ise o girişe sokun.
quote:
Orijinalden alıntı: T.HAWK
kasanın arkasında resimdeki gibi renkli yuvarlak girişler var. speakerın kablo rengi hangi renk ise o girişe sokun.
yok yok demek istediğim speaker kablosu kasadan gelen kablo onu kasdetmiştim anakartın tam olarak neresine takılıyor
kasadan hangi speaker kablosu geliyor anlamadım ki? onboard ses kartınız var ise dediğim girişleri kullanabirsiniz. siz kasadaki mevcut olan audio girişlerini mi anakarta takmak istiyorsunuz yoksa harici bir ses kartnınız mı var?
kasadan hangi speaker kablosu geliyor anlamadım ki? onboard ses kartınız var ise dediğim girişleri kullanabirsiniz. siz kasadaki mevcut olan audio girişlerini mi anakarta takmak istiyorsunuz yoksa harici bir ses kartnınız mı var?
4 uclu speaker kablosu bahsettiğim anakartın speaker yazan yerine mi takılıyor yoksa başka mı onboard bahsettiğim
Cakları renklerine göre tak yoksa sağ sol olarak takılır 5+1'i destekler çıkışın.Yeşil pembe hariç gerisini tak yönlerini ses test ayarından bulursun ona göre değiştir.
madem ses kartınız onboard ,harici hoparlör kablosu(ucları 3,5 luk jack şeklindedir) bahsettiğim girişlere takılır. anakart ile alakası nedir onu anlamadım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme