Şimdi Ara

Foxconn'dan AMD Fusion Atağı AHD1S-K mini-ITX Anakart video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The_Soulless

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

benim elektriği su gibi kullanan p4 3.0 + nvidia fx 5200 dan daha iyi olabileceğini düşünüyorum(buna yorum bekliyorum arkadaşlar)

İ7 720q işlemcili laptopa sahibim fakat download etmeye kalktığımda uzun süreli işlemlerde hem cihaz ısınıyor hemde işlemci güç tüketimi fazla..download,nette gezmek,720p izlemek,flashları donmadan izlemek gibi şeyler için bir fusionlu almayı planlıyorum ne dersiniz bu durumda? p4 + fx5200 1080p film izleyemiyorum.. Evde hurda gibi duruyor

Smdi en yakın magazaya git :p mini ıtx bi anakart al kur babalar gibi 1080p hd izle download yap elektrikte ymz babalar gibide download yapar

fusionda karar kıldımda tek sorun bunları bulabilmek Hiçbiyerde fusionlu yok arkadaş.. Hatta bu ürünü internette bile bulamadım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_Soulless

quote:

benim elektriği su gibi kullanan p4 3.0 + nvidia fx 5200 dan daha iyi olabileceğini düşünüyorum(buna yorum bekliyorum arkadaşlar)

İ7 720q işlemcili laptopa sahibim fakat download etmeye kalktığımda uzun süreli işlemlerde hem cihaz ısınıyor hemde işlemci güç tüketimi fazla..download,nette gezmek,720p izlemek,flashları donmadan izlemek gibi şeyler için bir fusionlu almayı planlıyorum ne dersiniz bu durumda? p4 + fx5200 1080p film izleyemiyorum.. Evde hurda gibi duruyor

Smdi en yakın magazaya git :p mini ıtx bi anakart al kur babalar gibi 1080p hd izle download yap elektrikte ymz babalar gibide download yapar

fusionda karar kıldımda tek sorun bunları bulabilmek Hiçbiyerde fusionlu yok arkadaş.. Hatta bu ürünü internette bile bulamadım..

bu ürün şuanda bu linkte satılıyor ben siparişi verdim bile

http://www.exa.com.tr/foxconn/anakartlar_kategorisinde/foxconn_ahd1sk-328-16841.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestboy1903 -- 17 Mart 2012; 22:50:18 >

• webdenal da bu ürün var çok iyi sipariş ettim ve performansı gayet iyi ve hızlı internet ve hd video için dvd playera para baglamaktansa pardusla bunu kullanmka daha mantıklı

• Sistem açılırsa anakart çok iyi. Ama iki kez power tuşuna bastıran bi arkadaş. Basıyorum, windows boot ekranında kapanıyor. Tekrar açıyorum açılıyor. Garip.

Bos bir mesaj olmus diyebiliriz.
  • bios güncelleme nasıl yapıcam arkadaşlar bende bu üründen var, sitesinden bios dosyasını indirdim, çift tıklayıp çalıştırsam kendi otomatik yaparmı yoksa başka bir işlem gerekiyormu?http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000533&Language=en-us

• Foxconn değil de şu FM2+ mini-ITX anakartlardan aşağıdakileri getiremediler daha. Sizler ne düşünmektesiniz bu konuda?

GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4745#sp

ASRock FM2A88X-ITX+
    http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88X-ITX+/

mini-ITX 'te mükemmel çözümler.
    Turkçe &amp;amp;#39;yi koru.
    Kontrol; &amp;amp;#39;Bakmak-Gözatmak-Denemek-Yoklamak-Kullanmak-Denetlemek.
    Versiyon; &amp;amp;#39;Sürüm&amp;amp;#39;.
    Stabil; &amp;amp;#39;Kararlı&amp;amp;#39;.
    Opsiyon; &amp;amp;#39;Seçme-Seçenek&amp;amp;#39;.
    Alternatif; &amp;amp;#39;Seçenek-Başka-Diğer&amp;amp;#39;.
    Performans; &amp;amp;#39;Başarım&amp;amp;#39;.
    Google ve Meta gömülü yazılımsal dayatmalarına hayır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.