Şimdi Ara

Fox One yanlış gösteriyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart: FOXCONN - A7DA-S ve
    cpu: AMD phenom 9850 black edition

İşlemcimin standart hızı 2.5Ghz. olmasına rağmen, bu anakartın içinden çıkan FOX ONE uygulamasını çalıştırdığımda 200*6.25 = 1250Mhz olarak gözüküyor ve voltajda 1.04Volt ile 1.30Volt arasında değişiyor.
    CPU-z ile denediğimde aynı değerleri veriyor ama nadiren değerler iki katına çıkıp, tekrar düşüyor.
    3DMark 06 ile denediğimde normal değer gözüküyor.

Bunun sebebi ne olabilir bir fikri olan var mı?

Ayrıca OverClock yapmak için programdan "Auto OverClock"'u seçtiğimde hızı yükseltiyor yavaş yavaş kilitlenen kadar sonra pc kapanıp açılınca da programı açınca en optimum değeri uygulamak için onay alıyor burada sorun yok ama, PC'yi tekrar kapatıp açınca standart değer geri dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaking -- 19 Aralık 2008; 21:04:25 >

• aynı anakartı bende kullanıyorum eğer onboard ekran kartına overclock yaptıysanız işlemcinin performansı düşüyor ayrıca overclock değerlerini biostan yapmadığın sürece sürekli standart ayarlarını kullanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heycan -- 20 Aralık 2008; 2:54:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heycan

aynı anakartı bende kullanıyorum eğer onboard ekran kartına overclock yaptıysanız işlemcinin performansı düşüyor ayrıca overclock değerlerini biostan yapmadığın sürece sürekli standart ayarlarını kullanıyo

Yok zaten onboard ekran kartını kullanmıyorum.

Bios'dan FSB ayarını yaptığım zaman hız tekrar arttı ama bu sefer yukarıda bahsettiğim bütün sorunlar çözüldü nedense, bütün programlar değerleri doğru gösteriyor.
  • olay şu kardeş.sistem boştayken enerji tasarrufu yapmak ve ısıyı düşürmek için sistemin çarpan düşürüp voltaj düşürüyor.sistem yüke binince tekrar eski haline dönüyor.telaşlanacak bişey yok.biosdan bu özlellikleri kapatabilirsin.
  • cool'n quiet deniyor hatta bu olaya biostan kapatirken hani ismi bu.bence faydali bir ozelliktir makine bosta kaldiginda guc ve isi konusunda faydalidir.black bir islemcide niye fsb ayari yapiyorsun onu anlamadim yalniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 20 Aralık 2008; 14:06:25 >
  • bende fox one kullanıyorum bu programla oc yapılırmı arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.