Şimdi Ara

Foundation 4. sezon olacak mı? Apple diziye dair kararını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foundation 4. sezon olacak mı? Apple diziye dair kararını açıkladı
    Isaac Asimov'un efsanevi bilim kurgu serisi Vakıf'tan uyarlanan Foundation dizisi, genel olarak olumlu yorumlar alan 3. sezonunu bugün tamamlıyor. Dolayısıyla artık gözler 4. sezona çevrilmiş durumda. Ne var ki dizinin devam edip etmeyeceği bilinmiyordu. Çünkü 3. sezonun yapımı sırasında ciddi sorunlar yaşanmış, hatta bu yüzden dizinin yaratıcısıyla yollar ayrılmıştı. Bu yüzden 3. sezonun dizinin son sezonu olabileceği konuşuluyordu. Ancak Apple, Foundation hayranlarını sevindirecek bir karar aldı ve diziye 4. sezon için resmi onayı verdi.

Foundation 4. Sezonuyla Geri Dönecek; Çekimler 2026'da Başlıyor

Yeni sezonun çekimlerine 2026'nın ilk aylarında başlanacak. Bu da 4. sezonu muhtemelen 2027'de izleme şansı yakalayacağımız gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Last Samurai Standing'in fragmanı yayınlandı: Samuraylar dünyasında geçen bir Squid Game

Foundation, galaksinin dev bir imparatorluk tarafından kontrol edildiği uzak bir gelecekte geçiyor. Verileri okuduğunda İmparatorluk'un çöküşe doğru gittiğini gören matematikçi Hari Seldon, insanlığın yaklaşan bu karanlıktan daha hızlı kurtulabilmesi için yeni medeniyetin temellerini oluşturacak Vakıf'ı kurmaya çalışıyor.

2. sezonun 152 yıl sonrasında geçen 3. sezon, Hari Seldon ve genç yardımcısı Gaal Dornick'in, son derece tehlikeli bir düşman olan The Mule'a karşı verdiği mücadeleyi ekrana taşıdı. 4. sezon da Vakıf ve İmparatorluk'un galaktik güç savaşını anlatmaya devam edecek.

Kaynak:https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/foundation-renewed-season-4-apple-tv-1236368491/

• Beğenerek izliyorum fakat ( kitapları okumadım ) gaal dornick karakterini bu kadar gözümüze sokmasalar keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• camelon kullanıcısına yanıt
    İşten güçten vakit kalmıyor hocam ya yoksa kesinlikle okuma listemde

4.Sezon gelene kadar okurum diye düşünüyorum kafadan 2 yılı var

Dizi ile kitap farklı diye okumayı bıraktım dizinin konusu daha cazip geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.