Şimdi Ara

Fotolarda güzel çıkamıyorum. Daha iyi görünmek için ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
5
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunum şöyle ki; normalde tipsiz değilim ama arkadaş ortamında selfie falan yaparken kötü çıkıyorum. Bu yüzden onlar selfie yaparken böm böm bakıyorum. Tamam yakışıklı değilim ama fotolarda olduğumdan da kötü çıkıyorum? Daha iyi görünmek için ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraf çektirme
  • Moonwalk yapmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü tipsizsin..

Gerçekte yakışıklı fotoğrafta tipsiz diye bişeymi var töbest ..
  • Dişlerini açıp gülme, hafif bir gülümseme yap. Yanındaki kahkaha atar gibi gülüyorsa fotoğraf çekme.

Resimdeki gibi.

Fotolarda güzel çıkamıyorum. Daha iyi görünmek için ne yapabilirim?
  • Internete fotojenik cikma yollari yaz filan bi and video izlemistim mesela fotoya bakarken sadece alt goz kapaklarini hafif yukari kaldirarak daha iyi gorunebiliyosun

• fotojenik değilsindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavaşça nicke baktım evet ! o değildi sakinleştim ve konudışına döndüm. TechR korkulu kabusum hayır bir daha onu görmeyeceğim ya da karşıma çıkar mı acaba ? her konuya girerken bu korku bitecek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Sorunum şöyle ki; normalde tipsiz değilim ama arkadaş ortamında selfie falan yaparken kötü çıkıyorum. Bu yüzden onlar selfie yaparken böm böm bakıyorum. Tamam yakışıklı değilim ama fotolarda olduğumdan da kötü çıkıyorum? Daha iyi görünmek için ne yapabilirim?

Dostum malesef sana kötü haberlerim var.

Şimdi yazdıklarımı dikkatli oku.
    Sen tipini makul düzeyde kabul edilebilir buluyorsun fakat bu aynada gördüğün tip için geçerli. Insanlar sana baktıklarında, aynadaki seni değil fotoğraflardaki seni görürler.

Yani ayna yalancıdır seni birebir göstermez sana benzeyen fakat asıl senden farklı bir tipi gösterir.
    ( yansıma ve optik kurallarından dolayı)
    Fotoğraflar ise gercek seni

• Özçekim yapmak hoşuna gitmiyordur. Kendine güvermiyorsundur. Mutlu değilsindir.

Kendine güven ve mutlu olmadığın kişilerle takılma.
  • Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1499789

Pencereyi kapa ?

• Kesin ve net çaresini söylüyorum...........
    *Sürekli kendi kendine resimler çek ve silme dursun ara ara bakıcaksın çünkü. Resimlerde de göz kırp, ters bak, düz bak, kısacası şımarık ol. Sürekli çek çeşit çeşit desen desen poz poz sen ol telefonda. Çirkin çıkabilirsin tipsiz görünüyor olabilirsin aldırma buna. Bi süre sonra beynin bu fotojeniklik olayına aksiyon alıcak ve daha kaliteli poz sağlıcak objektife. Her müsait zamanında resim çekil. Vee vee sana tipsiz gelen belki başka gözlere yakışıklı gelebilir bu yüzden güzel çıkmama olayını düşünme rahat ol.. Anı yaşa. Doğal ol.
    *Sen resime, çerçeveye uyma. O sana uysun.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Mutlu olmadığım kişilerle neden takılayım ki zaten, ama mutlu olmadığım ve kendime güvenmediğim doğrudur.

• quote:

Mutlu olmadığım kişilerle neden takılayım ki zaten, ama mutlu olmadığım ve kendime güvenmediğim doğrudur.

O zaman neden mutlu değilsin, neden güvenmiyorsun?

Konuşabiliriz buradan.

Gençlik geri gelmiyor ben bunu fark ettim ve çok senemi boş ve dipte geçirdim.
  • E.S.E. kullanıcısına yanıt
    WOW Dh de ilk defa ciddi ve özenle yazılmış bir yorum görüyorum. Bunu dikkate alacağım teşekkürler. İki soru sormak istiyorum:

1) Ön kameranın megapikseli çok etkiler mi(benimki VGA)

2) Çok ışık olduğu zaman gözümün ortası beyaz oluyo, bu da beni öcü gibi gösteriyo. Bunun bir çaresi varmı?

• Ayna yalancı demiş bir arkadaş bende bir soru sormak istiyorum : Aynanın yansıttığı görüntü, fotoğraftakilerden kat kat daha iyi değil mi? Ayrıca profesyonel bir makine ile fotoğraf çekilince aynı aynada ki gibi görünüyorsunuz. Benim bildiğim ayna kalitesinde yansıtacak bir telefonda yok şu an.
    Aslında özgüvenim her zaman olmuyo değil. Mesela alışveriş yaptığım zamanlarda kendime güvenirim. Kenndime güvenmemenin sebepleri yakışıklı olmamam, fazla kız çevremin olmaması, insanların beni sevmediğini düşünmem. Son madde yüzünden de biraz mutsuzum.
    Neden mutlu olmadığıma gelirsek; nedense beni pek takmıyolar. Şöyle söyleyeyim. Bi whatsapp grubum var kızlı erkekli, bazen gruba birşey yazdığımda kimse takmıyo beni. Ama başka bir arkadaşım yazınca hemen cevap alabiliyo.

Bu maddeler çoğaltılabilir.

• quote:

Aslında özgüvenim her zaman olmuyo değil. Mesela alışveriş yaptığım zamanlarda kendime güvenirim. Kenndime güvenmemenin sebepleri yakışıklı olmamam, fazla kız çevremin olmaması, insanların beni sevmediğini düşünmem. Son madde yüzünden de biraz mutsuzum.
    Neden mutlu olmadığıma gelirsek; nedense beni pek takmıyolar. Şöyle söyleyeyim. Bi whatsapp grubum var kızlı erkekli, bazen gruba birşey yazdığımda kimse takmıyo beni. Ama başka bir arkadaşım yazınca hemen cevap alabiliyo.

Bu maddeler çoğaltılabilir.

Takıldığın şeyler o kadar anlamsız ki. Büyüdükçe göreceksin, güleceksin ağladığın şeylere.

Sana hemen cevap vermiyorlarsa ya uygun değillerdir ya da önemsemiyorlardır seni.

Seni önemsemeyeni sen de önemseme!

Ayrıca kime göre yakışıklı veya tipsizsin?

Dış görünüş sadece aptalları yanıltır.

Başka, faydalı bir çevre edinmeye bak.

Herhangi bir etkinlik yapıyor musun? Spor, müzik, dil gibi?

Aslında yüzyüze görüşürken gayet normal herşey. Yani önemsemeseler gruba almazlar herhalde diyorum. Faydalı bir çevreden kastın nedir?

Bu arada herhangibir etkinlik ile uğraşmıyorum şuan.

• quote:

Aslında yüzyüze görüşürken gayet normal herşey. Yani önemsemeseler gruba almazlar herhalde diyorum. Faydalı bir çevreden kastın nedir?

Bu arada herhangibir etkinlik ile uğraşmıyorum şuan.

Ya şöyle faydalı sana kattığı şeyler de olsun, hep boş muhabbetin olduğu bir çevre olmasın yani.

Gülünür eğlenilir ama ciddi şeyler de konuşulur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.