Şimdi Ara

Fotokritik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Fotokritiğe birkaç fotoğraf yükledim ama en fazla 1-2 yorum geliyor aktif olmak için ne yapmak gere fotoğraf yüklemek yetmiyormu. Fotoğraflarımı paylaşabileceğim ve yorum alabileceğim bu tarz başka yerler varmı acaba ?

• www.flickr.com daha universal !
    Fotokritik hakkında epey başlık bulabilirsin sanırım ki en güncellerinde sitenin birbirini tanıyıp alkışlayanlarla dolu olduğu yönünde. Ayrıca sahte üyelikler ile de kişiler kendilerine puan verip bir şeyler yapıyorlarmış :)
    -
    Yani bu sitelerdeki puan alma, beğenilme gibi şeyleri boşverin derim ben...
  • Flickr da kullanıyorum onda yine hiç yorum gelmiyor sadece 4-5 görüntüleme oluyor.
  • Fotono1.com u önerebilirim
  • Kimse kimsenin fotoğrafını görmeye meraklı değil bu tür sitelerde. Sadece çok iyi fotoğrafçılar hariç.
    Fotokritikte daha farklı durum var, eş dost fake vs...
  • bayan ismi ile siteye kaydol, bide bayan resmi koy bak nasıl yorumlar (!) geliyor
  • Gördüğün gibi kimseden iyi, güzel, doğruya dair bir cevap gelmedi site hakkında. E daha da orada pek iyi bir şey arayarak vaktini harcama istersen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SagopaKajmer.org Kapanmış
    16 yıl önce açıldı
    SatilikDaire.com
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım zaten işe yaramaz bir yer olduğu belli oluyordu yapılan yorumlarda bunu doğruladı.
    Peki nerede fotoğraflarıma yorum alabilirim ?
  • fotokritik biraz ilginç malesef adil ve dürüstçe yorumlar yapılmıyor yorum almak için sürekli başkalarına yorum yapman ve fotoğraflarına oy vermen gerekli .. daha sonrada yazdığın kişilerin bir çoğu profilene yorum yazıyor ve fotoğraflarını yorumlamaya başlıyor nekadar yorum yaparsan o kadar yorum alıyorsun benim takip ettiğim kadarıyla... Loading çok güzel bahsetmiş bayansanız ve özellikle profil resmniz etkileyiciyse kısa zamanda çok yorum alırsınız .. uzun zamandır tartıştığımız üye izmirgrubu komedi yarım yamalak bir gemi çekmiş fotoğraf günün fotoğrafı oldu ve çok komik yorumlar geliyor ulan basit fotoğraf kompaktla bile çekilir diğer fotoğraflarınıda inceleyin 35-40 yaş üzeri bekar baylardan geliyor bu yorumlar..( ! )

ve replikleşmiş yorumları var .. yazmaya gerek duymuyorum her fotoğrafın altında var zaten ..

Flickr ise dünyanın her yerinden amatör fotoğrafçı barındırıyor fotoğraflara yorum yapılmasını bırakın başkaları tarafından görülmüyor bile kayboluyor gidiyor..

• Flickr candır

Başlarda fotoğrafların kaynar arada ama yöntem bilmek gerekli. Yöntem ise şu:

Fotoğrafını gönderebildiğin kadar gruba gönder.

Yavaş yavaş contact alırsın kendine zamanla izleyicilerin de oluşur. İstemediğin kadar yorum gelir.
  • Valla bu acayiplik de bizim millete has olsa gerek. Çıkarı olmadığında zerre alakadar olmamak gibi bir olayımız var genellikle.
     Fotokritik

Sözüme uygun görüntü de buldum !
    -
    Ben gerek fotokritikte gerek flickr'da ve gerek photosig'de fırsatım oldukça fotoğraflara bakar, paun verir ve nadiren de olsa o an içimden geliyorsa yorumumu da yaparım. Fotoğraf konusunda teknik olarak çok bilgili olduğumu düşünmediğim için ben daha çok gözüme hoş gelen fotoğrafa duygusal yorum yaparım bu yüzden de çok yorum yapmayı sevmem. Fakat yok efendim tanıdıktır, yok efenim kişi kişi gezip puan vereyim de onlar da bana verir gibi çıkar güderek yaptığım şeyler değildir ki zaten bir sitede 100 kere günün fotoğrafçısı olsan ne olcak ? Başın göğe mi erecek ? Haa ! ama şu var... Doğru düzgün yorumlar gelse bilen, anlayanlardan ve seni geliştirse, ileriye götürse o zaman başka. Fakat bunun da böyle sitelerde mümkün olabileceğini hiç sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 26 Ekim 2010; 23:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Kimse kimsenin fotoğrafını görmeye meraklı değil bu tür sitelerde. Sadece çok iyi fotoğrafçılar hariç.
    Fotokritikte daha farklı durum var, eş dost fake vs...

Katılıyorum.

netfotograf.com öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.