Şimdi Ara

Fotoğraflarım kayboldu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • icloud hesabımdan çıkış yapıp yeniden girdiğimde bütün fotoğraflarım kayboldu. Şu an ne ekran görüntüsü alabiliyorum ne de çektipim fotoğrafı kaydedebiliyorum. Ayrıca yeterli hafıza alanı yok uyarısı alıyorum, eğer alan satın alırsam eski fotoğraflarım geri gelir mi???

• Geçmiş olsun hocam. Ben de iCloud fotoğraflarıma erişemiyorum. Web üzerinden hesabıma giriş yaptım denedim olmadı, iCloud uygulamasını indirdim burada da hesabıma giriş yaptım yine yok. Çözemedim bir türlü.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Apple ile iletişime geçsek hallolur mu acaba?
  • hallolur diye düşünüyorum. Benzer sıkıntı yaşamıştım apple görüştüm 6 ay önce sildiğim fotolar bile geri geldi.Siz ne kadar silerseniz silin sunucuda kalıyor
  • iCloud hesabindan cikis yaparken soruyor aslinda "hesabiniza bagli sunlar silinsin mi tutayim mi" diye. ama icloud hesabindan cikis yapinca silindiyse demek ki fotograflar icloud'da. once bunu bir dogrula bence.

icloud.com'a gir, orada ne goruyorsan telefona gelmesini saglayabilirsin. tabii telefondan giris yapman lazim.

(ayarlar>apple kimligi>icloud>fotograflar>fotograf arsivi acik olmasi lazim icloud.com'daki fotolarin telefona gelmesi icin.

hepsi indikten sonra cikis yaparken dikkat edersin o soruya.

Apple kaybolan fotograflari getiremez. sadece elinle tek tek sildigin icloud fotolarini getirebiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.