Şimdi Ara

Fotoğrafium güvenilir midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa fiyatı ortalama 1.700 tl civarında olan canon 600d yi fotoğrafiumda 1.400 tl ye gördüm arada 300 tl gibi ciddi bir mebla var . Bu siteden alışveriş yapan oldu mu sizce nasıl güvenilir mi ?

Edit : Konuyu yanlış yere açmış olabilirim , hatam olduysa affola

• Bu site en güvenilir sitelerden biri diye biliyorum. Eurasia garantili en uygun fiyatlar genelde burda doğrudur. Ama ithalat garantili ürün satan yerlerde daha uygun fiyatlar mevcut. Mesela gold.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandorria

Bu site en güvenilir sitelerden biri diye biliyorum. Eurasia garantili en uygun fiyatlar genelde burda doğrudur. Ama ithalat garantili ürün satan yerlerde daha uygun fiyatlar mevcut. Mesela gold.

Golddan ya da fotoğrafiumdan alışveriş yapsam bir sıkıntı çıkar mı ?
  • Güvenilirdir, hatta Türkiye'deki en güvenilir sitedir desem yalan olmaz.
    Bu arada 600D nin fiyatları zaten o civarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 15 Mart 2014; 16:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Güvenilirdir, hatta Türkiye'deki en güvenilir sitedir desem yalan olmaz.
    Bu arada 600D nin fiyatları zaten o civarda.

Geçen bimeksti sanırım ( yanlış olabilir ) 1700 tl ye gördüm de ondan şaşırdım . Garanti konusunda bir sıkıntı çıkartır mı ?
  • Gold konusunu bende merak ediyorum. Bugün yarın bende alıcam.

• quote:

Gold konusunu bende merak ediyorum. Bugün yarın bende alıcam.

Aldığınız zaman beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enstrumarket Güvenilir Midir ?
    5 yıl önce açıldı
    Teknobiyotik güvenilir midir ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gold ithalatçı firma garantisi verir. Ancak fotografium distribütör garantisi verir

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk23

Gold ithalatçı firma garantisi verir. Ancak fotografium distribütör garantisi verir

Distribütör daha mantıklı gibi geliyor bana , ikisinin de fiyatları aynı nasılsa
  • ayberk23 A kullanıcısına yanıt
    Evet ama aradaki fiyat farkına değermi bilemedim. Sonuçta gold da müşterisini madur etmeyecektir bir sıkıntı durumunda diye düşünüyorum.

• Fotografium ile gold aynı fiyattan veriyorsa tercih fotografium olmalı. Türkiye garantilidir sattığı çoğu ürün.
  • quote:

Evet ama aradaki fiyat farkına değermi bilemedim. Sonuçta gold da müşterisini madur etmeyecektir bir sıkıntı durumunda diye düşünüyorum.

Bende internetten almaya pek güvenemiyorum ve o aradaki farkıda vermek pek içimden gelmiyor. gold veya başka bir yerden ithalat garantili ürün alıp garantiye gönderen varmıdır acaba varsa garantide herhangi bir sorun çıktımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoxaRa -- 15 Mart 2014; 17:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Fotografium ile gold aynı fiyattan veriyorsa tercih fotografium olmalı. Türkiye garantilidir sattığı çoğu ürün.

Goldda sadece tripot ve çanta hediye sanırım onun dışında bir fark yok

quote:

Orijinalden alıntı: LoxaRa

quote:

Bende internetten almaya pek güvenemiyorum ve o aradaki farkıda vermek pek içimden gelmiyor. gold veya başka bir yerden ithalat garantili ürün alıp garantiye gönderen varmıdır acaba varsa garantide herhangi bir sorun çıktımı ?

Bende aynı sizin gibi düşünüyorum , bu konularda tecrübeli bir arkadaş bizi aydınlatsa çok iyi olur ..

• kesinlikle fotoğrafiumdan alın.gerçekten çok ilgili insanlar ayrıca eurasia garantilidir alacağınız cihaz...gold bilgisayardan kesinlikle ne fotoğraf makinesi ne başka birşey alın heleki internet üzerinden hiç almayın.merdiven aldı hizmet veren servisleriyle cihazınızda bir arıza çıkarsa çok mağdur olursunuz.internetten almanız durumunda teşhir ürünü yada ne olduğu belirsiz bir cihaz göndermeleri olasıdır.kesinlikle fotoğrafiumdan alın.pişman olmazsınız.

Edit: Bu arada kesinlikle fotoğrafiumla alakam fln yok zaten mersinde oturan birisiyim geçen yıl 600d aldım.şuan yine bir cihaz bakıyorum kız arkadaşıma hiç düşünmeden yine fotoğrafiumdan alacam kısmet olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 15 Mart 2014; 17:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

kesinlikle fotoğrafiumdan alın.gerçekten çok ilgili insanlar ayrıca eurasia garantilidir alacağınız cihaz...gold bilgisayardan kesinlikle ne fotoğraf makinesi ne başka birşey alın heleki internet üzerinden hiç almayın.merdiven aldı hizmet veren servisleriyle cihazınızda bir arıza çıkarsa çok mağdur olursunuz.internetten almanız durumunda teşhir ürünü yada ne olduğu belirsiz bir cihaz göndermeleri olasıdır.kesinlikle fotoğrafiumdan alın.pişman olmazsınız.

eurasia garantisi dediğiniz şey nedir biraz açarmısınız ?
  • KeskinTr kullanıcısına yanıt
    eurasia yetkili distribütor firmadır.paralel ithalat yada kaçak göçek değildir Türkiyenin birçok yerinde servis ağı vardır.paralel ithalat aldığın ürünü getiren firma kapatıp gittiğinde muhattab bulamazsın.Eurasia garantili üründe böyle bir sıkıntı olmaz.paralel ithalat aldığın ürünleri eurasia servislerine götüremezsiniz...normalde paralel ithalat ve eurasia garantili ürünler arasında 200-300 lira fark olur fakat madem aynı fiyat eurasia garantili almak daha mantıklı...ki zatan fotoğrafiumdada çanta ve hafıza kartı hediyesi var sadece tripod yok.tripod fiyatlarıda 30 liradan başlar)goldun verdiği tripodda en fazla 50 tl olsun.

eurasia canon kendi kurmuş olduğu bir firmadır garantisi yurtdışında bile geçer bildiğim kadarıyla.

bu arada paralel ithalat satıpta gerçekten çok güvenilir esnaflarda var istanbulda sirkecide fln.onlara birşey demem.sadece gold ve hızlıal dan ürün almanızı tavsiye etmem.

• Bu Hayyam Pasajı dedikleri meşhur bir yer var. Istanbulda olsam oradan alıcam. Herkes orayı öneriyor. Fakat Antalya'da yaşadığım için tek seçenek internet kalıyor. Fotografiumda 650d 18-55 is ii lens ile 1799tl goldda 1599tl 200tl fark var arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

eurasia yetkili distribütor firmadır.paralel ithalat yada kaçak göçek değildir Türkiyenin birçok yerinde servis ağı vardır.paralel ithalat aldığın ürünü getiren firma kapatıp gittiğinde muhattab bulamazsın.Eurasia garantili üründe böyle bir sıkıntı olmaz.paralel ithalat aldığın ürünleri eurasia servislerine götüremezsiniz...normalde paralel ithalat ve eurasia garantili ürünler arasında 200-300 lira fark olur fakat madem aynı fiyat eurasia garantili almak daha mantıklı...ki zatan fotoğrafiumdada çanta ve hafıza kartı hediyesi var sadece tripod yok.tripod fiyatlarıda 30 liradan başlar)goldun verdiği tripodda en fazla 50 tl olsun.

eurasia canon kendi kurmuş olduğu bir firmadır garantisi yurtdışında bile geçer bildiğim kadarıyla.

bu arada paralel ithalat satıpta gerçekten çok güvenilir esnaflarda var istanbulda sirkecide fln.onlara birşey demem.sadece gold ve hızlıal dan ürün almanızı tavsiye etmem.

Anladım hocam açıklamanız için çok teşekkür ederim , son olarak bir sorum daha olacak ; diyelim ki fotoğrafiumdan cihaz sipariş ettik ödeme işlemi nasıl oluyor ? Kapıda ödeme gibi bir imkanımız var mı ? Yada taksit yaptırmak istiyorsak kapıda karta böldürebiliyor muyuz ?

quote:

Bu Hayyam Pasajı dedikleri meşhur bir yer var. Istanbulda olsam oradan alıcam. Herkes orayı öneriyor. Fakat Antalya'da yaşadığım için tek seçenek internet kalıyor. Fotografiumda 650d 18-55 is ii lens ile 1799tl goldda 1599tl 200tl fark var arada.

Hayyam pasajında sanırım arkadaşın dediği gibi paralel ithalat garantisi oluyor , eurasia garantisi olmuyor ondan dolayı fiyatlar biraz uygun . Teknolojik aletlerde garanti çok önemli 200 tl fazla verip kafa dinlemek en iyisi gibi geliyor bana .

• KeskinTr kullanıcısına yanıt
    Bence de fotografium.
  • http://www.cazipshop.com/ buraya da bakabilirsiniz n11 üzerindede satış yapmakta her türlü güvenceyi veriyor istanbuldaki yerlerinde de gayet güler yüzlü anlayışlı davranıyor bir bak sorun çıkmaz alışveriş yapmıştım hiç bir sorun olmamıştı.
    ayrıca fotoğrafium da aynı şekilde gayet güvenilir bir site Türkiye.de ilk 2 de yer alıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.