Şimdi Ara

Fotoğrafınız Yeni Sınav Başvurularında Kullanılamaz. sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar yeni farkettim . fotoğrafın süresi dolmuş. ee ben başvurumu yaptım lys ye . nasıl değiştrcem fotoğrafı . bilgisi olan var mı?

• aynı sorun bende de var bugün ösym merkezi olan bir liseye gidip fotoğraf yeniletmek istediğimi söyledim "sistem kapalı değişmez, ygs'ye o fotoğrafla girdiysen lys'ye girersin" dedi. Yapıcak bir şey yok ama bi telefon açıp sormak lazım, bende şimdi döndüm eve başvurumu yaptım.
  • Benimde seneye martta son güncelleme gerekiyor mu merak ediyorum
  • Otomatik uzuyor o sure

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani 2017 de güncellemeye gerek yok.
  • Uzun bir süre sınava girdikçe otomatik olarak geçerlilik tarihi 1 sene uzuyor ama bende otomatik uzama süresi sonlandı sanırım. En son 2010'da başvuru merkezinde webcam'den çekilmişti fotoğrafım 6 senedir düzenli sınavlara giriyorum ve o fotoğraf 6 yıldır güncelliğini koruyordu, şimdi YGS'ye girdim yine uzar diye bekliyordum ama uzamadı. Umarım gidip sorduğum lisede yanlış bilgi verilmemiştir, "sistem kapalı bişey olmaz girersin" dedi, geri dönüp internetten başvuruyu yaptım fakat fotoğrafımın altında "Fotoğrafınız Yeni Sınav Başvurularında Kullanılamaz." uyarısı hala duruyor. Patlamayız umarım
  • Bende 2015 di 2017 olmuş . ben resmi 2013 te cektirmistim galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benımde 2013 fakat benım hep son güncelleme 2017 yazıyordu seneye son olması lazım. Ama martta son yanı başvuruda hala geçerli olacak ne yapacagim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğçe demir

Benımde 2013 fakat benım hep son güncelleme 2017 yazıyordu seneye son olması lazım. Ama martta son yanı başvuruda hala geçerli olacak ne yapacagim bilmiyorum.

en kötü bi okula gidip başvuru yaparsın.
  • Aynen oyle yaparım.
  • dostlar aradım bugün ösym yi. ygs ye girdiğin fotoğraf lys' dede geçerli dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

dostlar aradım bugün ösym yi. ygs ye girdiğin fotoğraf lys' dede geçerli dedi.

bilgi için sağol
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.