Şimdi Ara

Fotoğrafında tanınmadığı için sınava alınmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakalları bile kestim hala farklıyım. Bir aynaya bir ais fotoma bakıyorum birde kimliktekine 3 farklı insan görüyorum. Ya sınava alınmazsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yav hocam adam sene içerisinde gözü bozulmuştur gözlük almıştır, kilo almıştır, saçı uzamıştır fotoğrafıyla farklı olsa bile bu adamı sınava almayacak mısın? Suçun ne gözlük taktım? Saçım uzadı? Böyle bir olay olursa ösym büyük bir tazminat davası yer(muhtemelen türkiyede yemez başka ülkelerde olabilir). Böyle bir şey hem etik olmaz hem saçma. Dert etme bir şey olmaz.
  • bende korkuyorum sorun olmaz umarım
  • Ben ais halimle aynı gibiyim de kimlikteki kişinin ben olduğuna ben bile inanamıyorum :D beni bu durumda msü ye almışlardı ben ona güveniyorum valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hocam adam sene içerisinde gözü bozulmuştur gözlük almıştır, kilo almıştır, saçı uzamıştır fotoğrafıyla farklı olsa bile bu adamı sınava almayacak mısın? Suçun ne gözlük taktım? Saçım uzadı? Böyle bir olay olursa ösym büyük bir tazminat davası yer(muhtemelen türkiyede yemez başka ülkelerde olabilir). Böyle bir şey hem etik olmaz hem saçma. Dert etme bir şey olmaz.
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Umarım sorun çıkmaz. Bir yılda envai çeşit şey gelebilir insanın başına. Ama salon başkanı kıl biri çıkarsa yazık olabilir

• Up

• Problem olmuyor sınavına girersin çıkışta görevli şüphelenirse tutanak yazar sınav salonuna alınmama falan olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Parmak iziyle falan kontrol etsinler abi hangi çağdayız

• Eğer tanınmazsan sınavdan sonra çağırıyormus herhalde bina sorumluları orada ispatlarsın.Tabi bu kapıyı geçip salona girdigin durum için.Sınavını etkilemez yani.

• Bir şey olmaz tanzimat fermanı açarsın en kötü
  • O kadar abarttin ki foto at bakcam diyecegim simdi dedim bile alirlar yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.