Şimdi Ara

Fotoğrafı Kara Kaleme Dönüştürmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Sevgililer günü için bir fotoğrafı karakaleme dönüştürmek istiyorum
    var mı yardımcı olacak?



  • Kaliteli sonuçlar için Photoshop + sketch plugin'leri ve ya hazır action'lar kullanılabilir ya da "photo to sketch" şeklinde arama yaparsanız bu işi bedavadan yapan siteler bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Kaliteli sonuçlar için Photoshop + sketch plugin'leri ve ya hazır action'lar kullanılabilir ya da "photo to sketch" şeklinde arama yaparsanız bu işi bedavadan yapan siteler bulabilirsiniz.
    türkçe aradığımda pek bi,şey bulamadım
    bi de ingilizzce arayım
    teşekkürler
  • Muhtemelen çok genç olduğunuzu varsayarak yazıyorum. 30'u devirmiş iseniz zaten hiç şansınız yok. Aslında 25 bile çok fazla...
    Şu dipnot paşababa paragraflarınızdan 2.ncisi olmasaydı bunları da yazmaya gerek duymazdım. Yani, "çalışmadan, üretmeden, çizmeden plugin'e yaslanıp -gökyüzünden (idealizmden ) muaf- kara hayvanları populasyonu olarak kalmak" paragrafı.
    Bence 20li yaşlarınızda "elinizle çizmeyi" denemelisiniz ki, photoshop plugin'in size verdiğini tartma imkanınız olabilsin. Sırta yapıştırma kanatla ( f-16-35in kuyruğuna üniformalı memur bayrağı boyamakla) bu işler olmaz. Bakın 2000lerden tonla "drawing" tutorialleri kitapları vs var. Sevgilinize wow dedirtmekle ülkeniz üretebilir hale gelmeyecek ( patlıcan tanziminden kurtulmuş olmayacak ).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.