herkese merhabalar.. kısa bir süre içinde yurtdışına çıkacagım, haliyle fotograf cekmem gerekecek fakat bugune kadar hiç ihtiyacım olmayan bir alan oldugu icin sanırım yardıma ihtiyacım var. birkaç gündür arastırma halindeyim, gercekten ürün yelpazesi cok genis ve karısık. telefonun 2mp kamerasıda işimi görmeyecektir haliyle almam gerekiyor bu makinelerden..
aradığım şeyler aslında basit; - fiyat sınırım max 140-150 tl. - mp olarak 6mp'in altı sanırım gereksiz bir yatırım ondan 6<. - birkac bilinen marka haric minton vb. markaların ne derece kaliteli oldugunu bilmedigim icin en azından adı sanı duyulmus bir marka olması iyi olur. - goruntu olarak kibar ve hafif bir cihaz. - az biraz optik zoom'u olması cok iyi olur. - hafızası 16mb falan degilde 1 gb falan olan makineler veya beraberinde hafıza kartlı makineler tercih sebebi.
aradığım özellikler bunlar, teknosa, vatan computer gibi yerlerde 250 tl'nin altına makine yok ama ben bu ozelliklerde bir makineyi mumkunse kredi kartına taksit yaptırabilecegim, fatura alabilecegim biryerden almak istiyorum. sahibinden.com'da falan baktım, cok makıne var ama acıkcası kargoyla teslim edilmesi vb güvensiz geliyor haliyle.
sizlerden istediğim, marka-model olarak ürün tavsiyesi ve bu şartlar altında veya alternatif şartlar alıntda nerden-nasıl temin edebilirim, bu konuda kısa bir malumat.
ilgilenen arkadaslara simdiden cok tesekkürler, iyi geceler..