Şimdi Ara

fotoğraf klasorlerinin renkli isimle kaydedilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda bulunan reım klasorlerınden bazılarının isim yazıs yeşil renkli oldu.küçük boyutta açılyor fakat ekran boyutuna getirilmek isteyince ön izleme yok diyor.başka klasorlere taşımak isteyince erişim engellendi diye yazıyor.format attım olmadı.çok onceleri klasor gizle diye bir program kurmuştum acaba o etkı edebilirmi.ama o programı sildikten sonra en az iki format attım.yeni oluşturduğum resim klasorleride yeşil isimle kaydediyor. sorunun çozumunu bilen varmı acaba

• Disk Alanını genişletmek için içeriği sıkıştır demissin . Şunu denermisin dosyayı sağ tıkla özellikler, gelişmiş vede Disk Alanını genişletmek için içeriği sıkıştır kutucugu var o işaretlimi işaretli ise işareti kaldır.
  • ilgilendiğin için sağolasın fakat uyguladım yine olmadı.bu sefer değişiklikler için erişim engellendi hatasını verdi
  • Hımmm. Ozaman bunu guvenli kip te denemeni tavsiye ederim bu arada İyibir Antivurus programıyla da tarama yaptır bakalım birşeyler cıkacak mı?
  • Onu direk Dskten iptal edebilrisin

Yalnız yedeklerini al
    Dosyalar bozulabilir
  • Dosyaları şifrelemişsin (windows NTFS disk şifrelemesi) ustune format atmışsın sertifikalar silinmiş.
    bence o dosyalarla ilgili fazla umutlanma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.