Şimdi Ara

Fotoğraf Kağıdı Arkasına Baskı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafın çekildiği tarih, kisi isimleri gibi bilgileri resmin arka yüzüne baskı yapmak istiyorum.

Yazıcı olarak Epson L800 var. Kağıt olarak Cescosor premium parlak kağıt kullanıyorum.

Daha önceden fotoğrafçıda bastırdığım fotoğraflara fotoğrafçı resim adı ve birkaç şey daha basmıştı. Örnek aşağıda...

Fotoğraf Kağıdı Arkasına Baskı ??

Öğrenmek istediğim bunu nasıl basıyor? Özel yazıcısı mı var ? Tek tek mi uğraşıyor. Yoksa program var mı bunu basmak için.

Ben Epson L800 ile birkaç deneme yaptım. Fakat mürekkep dağılıyor.
    Acaba olması gereken belirli bir font,punto mu var? Yada ayar mı?

Yoksa bu iş inkjet yazıcı ile olmaz mı?

Teşekkürler...

• resim deki yazıya bakarsak nokta vuruşlu yazıcının yazı sitiline benziyor ama bazı baskı cihazları bunu yapa biliyor mürekkep pskütmeli yazıcı ilede yapıla bilir üzerinde biraz çalışma yapmak gerekir bu konuyla ilgilenicem enyakın sürede bil gi veririm
  • Teşekkürler...
    Takipteyim...
  • bildiğim kadarıyla minilablar bunu lazer ile yakarak yazıyor. arkadaki yazı satırının belli bir kapasitesi var. 300 veya 400 karakter gibi.
  • Kağıt arkasındaki Kodak Royal yazısını matbaa da basılabilir.

lazer yazıcıda denediniz mi ?
  • Merhaba,
    Profesyonel fotoğraf yazıcılar fotoğraf kağıdının ön yüzüne baskı yaparken otomatik olarak arka yüzünede baskı yaparlar. Bu özel bir çaba ile gerçekleşmiş bir durum değildir.
    Baskı tekniğini ise termal transferdir.

Boşuna vakit kaybetmeyin derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Yazıcı Kağıt Buruşturuyor ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.