Şimdi Ara

Fotoğraf Çekme Konusunda Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben fotoğraf çekmeyi çok seven bir insanım.Gerek manzara fotoğrafları gerek normal çekimler çok seviyorum. Fakat fotoğraf makineleri hakkında çok bir bilgim yok. İlk önce nereden başlamalıyım? Nerelerden bilgi alabilirim ? Bunları bana anlatırsanız sevinirim.Bende ki makine 'Samsung ES25' Buradakilere göre iyi değil sanırım ama bana göre idare ediyor.
    Çektiği fotoğrafların kalitesi ise şöyle;
     Fotoğraf Çekme Konusunda Yardım.

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 20 Eylül 2010; 12:31:55 >

• Fotografcılıgı orgenmek otomatik le olmaz. O yuzden oncelikle makinanızda Tv,Av, M gibi modların olması gerekir.
    Fotografcılık hakkında kitap alabilirsiniz. İnternette bolca video ve belge bulunmakta.
    Hatta egitim videoları cd leride bulabilirsiniz. Temel kavramları ogrenmekten baslayın. Bol bol uygulama calısın.

Mesela fotoatolye oldukca egitici videolar iceriyor.

http://www.fotoatolye.com/Videolar.aspx?item=20
  • Dediğim gibi daha çok yeniyim :) Öğreneceğim çok şey var. Bu sitede ki çoğu video'yu izledim fakat daha çok şey anlamak için terimleri öğrenmem gerekiyor.Bu kitapları araştırayım biraz
  • fotoraf makınesı alcaksan guzel bışey al ve hep fotoraf çek ztn bı yerden sonra sende olan seylerı değılde kcuk ayrıntıları gormeye baslıcaksın
  • GeceBekçisi ' nin fotograf çekme klavuzu vardı, bi' arat istersen, sana yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ğ_Ğ

fotoraf makınesı alcaksan guzel bışey al ve hep fotoraf çek ztn bı yerden sonra sende olan seylerı değılde kcuk ayrıntıları gormeye baslıcaksın

Herhangi bir önerin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BediR_16

GeceBekçisi ' nin fotograf çekme klavuzu vardı, bi' arat istersen, sana yardımcı olur

GeceBekcisi bahsettiğin üyeyi buldum sanırım.Fakat konuyu bulamıyorum

--- Tamam konuyu buldum sağolhttp://forum.donanimhaber.com/m_22445509/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 20 Eylül 2010; 17:35:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşım,

Gazetecilik lisesinde okuyorum ve fotoğraf çekimi ile ilgili mesleki dersimiz var.2 sene önce bu konular ile ders görüyorduk.Modüllerimizin linkleri aşağıda.İçinde yeterli bilgi var.Sana rehberlik edeceğine inanıyorum.pdf formatındadır

Fotoğraf makineleri
    Fotoğraf Makinesi Ayarları
    Fotoğrafta Işık ve Kompoziyson

• makinen manuel ayara izin vermezse bu makine ile öğrenemezsin diye düşünüyorum.Tabi kompozisyon,ışık gibi olayları bu makine ile de çözebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.