Şimdi Ara

FOTO ÖNCELİKLİ TELEFON TAVSİYESİ ARAYANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta a101 den samsung galaxy k zoom aldım .10 x optik zoom olmasaydı çok daha estetik daha ince bir cihaz yapılabilirdi.Cihazın kalınlığı yaklaşık s4 ün iki katı xenon flaş,optik görüntü sabitleyici, full hd 60fps video ,10 optik zoom ve andorid .Bu özelliklerde rakibi yok şuan 4k video çekmesi çok önemli deyil malum 4k video çeken cihazların ne kadar ısındığı ortada .nokıa lumia 1020 de kullandım çok sade ve basit gelmişti androidden sonra foto kalitesi olarakda iç mekanda sensörü ufakta olsa xenon flaşlı çekimlerde samsung daha iyi geldi bana ayrıca iç mekan düşük ışık çekimi için xenon flaş olmayan modellerden örneğin sony z2, samsung k zoomun yanına yaklaşamaz bunu flaşlı çekim için söylüyorum samsung çok iyi iş çıkarmış çoğu kompack 1/2,3 sensörlü cihazlardan çok daha iyi foto çekiyor tavsiye ediyorum .

Not : d7000-d700-d5100-nex5n-600d-gf5 ve bir çok kompack cihaz kullandım samsung işimi görüyor tabiki düşük ışıkta flaşsız çekerseniz çok şey beklemeyin samsungdan özellikle flaşlı çekimde bu cihaz çok iyi DSLR in verdiği detayı veremez fakat 1000TL altı kompack cihazlarla çok rahat yarışır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 31 Mart 2015; 23:40:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.