Forumda neden herkese fosforcu deniliyor?Fosforculuk ne demek?Bir de Yaman ile neden dalga geçiliyor?Bu forumda ikinci üçüncü kez mezuna kalan çok insan gördüm.Yaman da bunlar gibi.Yapamadigi için dalga geçilmeyi hak etmiyor bence :).Burada sınav ile alakalı çok bilgi topladım.Üniversite bölümleri hakkında fikir edindim.Ama üyelerin hep birileriyle dalga geçme halinde olmasını ve ofansifliğini pek anlamlandıramıyorum.Okudugum okulda derslerde benden geride olan çok arkadaşım oldu okul birincisi oldum ben hiçbiri üzerinde egomu tatmin etmedim.Asağilama yaftalama bu tarz şeylere girişmedim.bu tarz davranışlar olgunlaşmamış kişiliği gösterir.Ona buna sallayan kişilerin ortalama üstü olduğunu düşünmüyorum.Burada çalışma deneyimini paylaşan arkadaşı ti ye almak onu demolarize etmek size hiçbir şey kazandırmaz.Iyi forumlar diliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fosforculuk ve Yaman Umut

-
-
yapamadığı için dalga geçmiyor kimse -
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=147037656
ikisi bir arada kahve
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ımreadyforwin -- 26 Aralık 2020; 8:52:7 > -
Tamam Yamancım artık kendi hesabına geçebilirsin -
Neden herkes fosforcu deniyor?
Fosforcu ders çalışmaktan çok fosforlu kalem şovu yapan instagramcılara denmeye başladı başta fosforlular
daha sonra fosforcular dendi. Şimdiki forumdakiler foruma gelip fosforcu gibi davranan ve hoşuna gitmeyenlere fosforcu diyor.
Yaman'la neden dalga geçiliyor?
Yalancı olduğu ve milletin duygularını sömürdüğü için.
Forumda ofansif kişilikler var genelde tercih dönemi ortaya çıkarlar. Bu zamana katlanamıyorsan yazın hiç takılma buralarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Forumda neden herkese fosforcu deniliyor?Fosforculuk ne demek?Bir de Yaman ile neden dalga geçiliyor?Bu forumda ikinci üçüncü kez mezuna kalan çok insan gördüm.Yaman da bunlar gibi.Yapamadigi için dalga geçilmeyi hak etmiyor bence :).Burada sınav ile alakalı çok bilgi topladım.Üniversite bölümleri hakkında fikir edindim.Ama üyelerin hep birileriyle dalga geçme halinde olmasını ve ofansifliğini pek anlamlandıramıyorum.Okudugum okulda derslerde benden geride olan çok arkadaşım oldu okul birincisi oldum ben hiçbiri üzerinde egomu tatmin etmedim.Asağilama yaftalama bu tarz şeylere girişmedim.bu tarz davranışlar olgunlaşmamış kişiliği gösterir.Ona buna sallayan kişilerin ortalama üstü olduğunu düşünmüyorum.Burada çalışma deneyimini paylaşan arkadaşı ti ye almak onu demolarize etmek size hiçbir şey kazandırmaz.Iyi forumlar diliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda neden herkese fosforcu deniliyor?Fosforculuk ne demek?Bir de Yaman ile neden dalga geçiliyor?Bu forumda ikinci üçüncü kez mezuna kalan çok insan gördüm.Yaman da bunlar gibi.Yapamadigi için dalga geçilmeyi hak etmiyor bence :).Burada sınav ile alakalı çok bilgi topladım.Üniversite bölümleri hakkında fikir edindim.Ama üyelerin hep birileriyle dalga geçme halinde olmasını ve ofansifliğini pek anlamlandıramıyorum.Okudugum okulda derslerde benden geride olan çok arkadaşım oldu okul birincisi oldum ben hiçbiri üzerinde egomu tatmin etmedim.Asağilama yaftalama bu tarz şeylere girişmedim.bu tarz davranışlar olgunlaşmamış kişiliği gösterir.Ona buna sallayan kişilerin ortalama üstü olduğunu düşünmüyorum.Burada çalışma deneyimini paylaşan arkadaşı ti ye almak onu demolarize etmek size hiçbir şey kazandırmaz.Iyi forumlar diliyorum. -
Forumda neden herkese fosforcu deniliyor?Fosforculuk ne demek?Bir de Yaman ile neden dalga geçiliyor?Bu forumda ikinci üçüncü kez mezuna kalan çok insan gördüm.Yaman da bunlar gibi.Yapamadigi için dalga geçilmeyi hak etmiyor bence :).Burada sınav ile alakalı çok bilgi topladım.Üniversite bölümleri hakkında fikir edindim.Ama üyelerin hep birileriyle dalga geçme halinde olmasını ve ofansifliğini pek anlamlandıramıyorum.Okudugum okulda derslerde benden geride olan çok arkadaşım oldu okul birincisi oldum ben hiçbiri üzerinde egomu tatmin etmedim.Asağilama yaftalama bu tarz şeylere girişmedim.bu tarz davranışlar olgunlaşmamış kişiliği gösterir.Ona buna sallayan kişilerin ortalama üstü olduğunu düşünmüyorum.Burada çalışma deneyimini paylaşan arkadaşı ti ye almak onu demolarize etmek size hiçbir şey kazandırmaz.Iyi forumlar diliyorum.
-
Burada insanların dalga geçmesinin sebebi mezuna kalması değil. İstediğin bölüm olmaz, sınava hasta girersin, maddi manevi sıkıntıların olur, üniversitedeki bölümünü beğenmezsin mezuna kalırsın. Burada dalga geçmelerinin sebebi fosforcu denilen sadece sponsor çekip beleş kitap kazanmak için çalışıyormuş gibi gözüken, 10 dakikalık konuyu gösteriş için renkli kalemlerle altını çize çize pavyone çeviren, millete çalışıyorum izlenimi veren kişilerdir. Yaman konusunda dalga geçmelerinin sebebi de günde 16 saat çalışıyorum diye prim kasıp fosforculuk yapması ve sınav sonucu gelince sağdan soldan pikselleri farklı olan fotoğrafları birleştirip kendine ait olmayan sonuç belgesi atması ve insanların adını tcni karalayıp sonucunu atabilirsin dediğinde yorumları kapatıp gitmesi. Yoksa insanların umrunda bile değil iki gün gülerler üçüncü gün kendi işlerine bakarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şu Yaman milletin sınav sonuçlarından parça parça toplayıp kendi sonucuymus gibi atan eleman değil mi
Derdin ne senin benle :d.Ofansif kişilik
jdoqkfjwkejrjejje
Anladım.Ama buraya gelen biri nasil fosforcu gibi davranır ki...Peki niye herkese hocam deniliyor burda?
-
Sizi taklit ederek fosforcu davranışı sergileyebilirler hocam. -
Benim hangi davranışlarım fosforculuk oluyor?
Yaman 3 ay öncesine kadsr videoda işlem önceliği çözüyordu
Tamam Yamancım artık kendi hesabına geçebilirsin
|
şu Yaman milletin sınav sonuçlarından parça parça toplayıp kendi sonucuymus gibi atan eleman değil mi
![]() |
Neden herkes fosforcu deniyor?
Fosforcu ders çalışmaktan çok fosforlu kalem şovu yapan instagramcılara denmeye başladı başta fosforlular daha sonra fosforcular dendi. Şimdiki forumdakiler foruma gelip fosforcu gibi davranan ve hoşuna gitmeyenlere fosforcu diyor. Yaman'la neden dalga geçiliyor? Yalancı olduğu ve milletin duygularını sömürdüğü için. Forumda ofansif kişilikler var genelde tercih dönemi ortaya çıkarlar. Bu zamana katlanamıyorsan yazın hiç takılma buralarda. |
Benzer içerikler
- özcan aykın ayt fizik pdf telegram
- 60 tyt 30 ayt kaç bin ea
- 1 ayda tyt bitirme programı
- türevin geometrik yorumu
- 50 tyt 20 ayt kaç bin sayısal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X