hocam sen 2023 te kaç net yapmıştın matta |
|
25 ayt 27 tyt yapmistim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam hem o kadar egoist hem de bir o kadar da korkak birisiymiş .Demin videolarına baktım da Hemen de korkup yorumları kapamış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 11 Haziran 2024; 17:35:20 > |
|
Devam hocam . Seni şimdi hatirladim sanirim james ? Evet sinava girecegim kirik obp ile sinava girmek istemedim uni 1.sinifta geometri ,tyt mat ve tyt turkce calistim sadece. Bugun finallerim bitti nasipse 10 15 güne start verecegim yks calismaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail hoca -- 11 Haziran 2024; 20:11:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam haklı olduğunuz taraflar var ama 2021 yksnin ilk 12 konusu+log+dizi+limit yani totalde 10-12 soruyu orta ve ortanın üstü rahat yapardı. 2024de o ilk sorularda zaten herkes döküldü. İlk 15 soruda 9 boşum vardı. sınavda polinom sorusu aradım bulamadım ama normalde varmış adamlar polinom şeklinde bile sormamış. her denemede logaritmadan soru kaçırmıyodum bu sene sınavda kaçırdım. o soruya gelene kadar zaten mental açıdan bitmiştim bu sınavda özellikle 10-25 net arası matematik yapanlar patladı. 20 yapan 10 netlere 15 yapan 7-8 netlere düştü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 11 Haziran 2024; 21:44:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam 21e mi yakın olur 23e mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ben de ayni görüşteyim. Benim netlere 2021de 5k 2023te 35k atiyor gibi bir şey. Tahminimce 20-25k gelecektir. tabii optik hatasi yapmadiysam zira sinav stresiyle her şey mümkün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|