Şimdi Ara

Fosfor Tayfanın Sonucunu Açıklamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu instada gezinen fosfor tayfa 1-2 yıl boyunca her postta böyle oldu şöyle oldu diye dert yanıyor millete. 10 tane paragraf yazıyor fotonun altına. Yorumlarda birbirini gazliyorlar, kalpler falan.
    Yılın sonu geliyor sınavdan böyle geçti şöyle geçti. Sonuçlar açıklanıyor. Bölümünü bile söylemeyen var. Efenim gizliliğe çok önem veririm gibi haller, yıl boyunca her bokunu söyle bunu söyleme. Kısaca bi bok kazanamadım, burada 10 kitap çözmüş gibi göründüm ama ilk 1milyona giremedim demek bu.

• ee bize de bunu bekliyorduk neden şaşırdınız ki :D
  • sen ders falan çalıştıklarnı falanmı sanıyosun kitabı masaya koyup fotoğrafını çekiyorlar sonra instada geziniyolar
  • Grikoç hocam ölürüm ekim ayı benden ne ister bilmem ama siz planlama defteri istiyorsunuz mevlana sözleri cok güzel canım hocam
  • Geçen sene bana absürt gelen ders programlarını görmüştüm bir kaç kişinin (7-8 saat) şimdi bugün tesadüfen rastgeldim profillerine. Bir bakim dedim ne kazanmışlar, hepsi gizli tutuyor. Hiç biri tıp kazanamamış zaten o yüzden bir küçük üzüntüleri var ama yine çok mutlular yine en güzel uniye gitmisler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.