Şimdi Ara

fos çıkan transferler ve futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilerde çok yapar bu çocuk denilen ama fos çıkan transferler ve futbolcular burda.

uğur boral, semih şentürk, özer hurmacı, burak kut şaka şaka burak yılmaz

• Federico Insua
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Federico Insua

Ertuğrul zaten pazardan az çürüklü domates alır gibi kiloyla futbolcu alıp deniyor arada denk geliyor f/p adamı.
    ancak bursaspor zaten bu adamlar süper işler yapacak diye ya da geleceğin tanjusu, sergeni vs. diye alınmıyor ve o şekilde lanse edilmiyor, diğer kulüplerin taraftarın gazını almaya çalıştığı gibi
  • Futboldan bu kadar anlıyorsun iste. Yazdığın adamlardan 2 'si ligde gol kralı oldu özellikle Semihin Fenerbahçe ve milli takıma sayısız katkıları oldu.

Eskiden gercekten futbolu bilen adamlarla çok güzel sohbetlerimiz ve tartışmalarımız oluyordu bu bölümde, artık şu konuları gördükçe bu bölümün iyice kangren olduguna emin oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Futboldan bu kadar anlıyorsun iste. Yazdığın adamlardan 2 'si ligde gol kralı oldu özellikle Semihin Fenerbahçe ve milli takıma sayısız katkıları oldu.

Eskiden gercekten futbolu bilen adamlarla çok güzel sohbetlerimiz ve tartışmalarımız oluyordu bu bölümde, artık şu konuları gördükçe bu bölümün iyice kangren olduguna emin oluyorum.

zaten düzelene kadar mesaj yazmayacağım diye mesaj atmıştın düzelmediğini gördüğün halde lafının arkasında durmaman gülünç olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizlilokum

quote:

Futboldan bu kadar anlıyorsun iste. Yazdığın adamlardan 2 'si ligde gol kralı oldu özellikle Semihin Fenerbahçe ve milli takıma sayısız katkıları oldu.

zaten düzelene kadar mesaj yazmayacağım diye mesaj atmıştın düzelmediğini gördüğün halde lafının arkasında durmaman gülünç olmuş

aynen kardeşim. bu bölümde herkes hıncal kesiliyor. mesaj yazarken fular takmadan mesaj da atmaz bunlar.

• Konu o kadar saçma ki nereden tutsan elinde kalıyor. Semih Şentürk'ün tek transferi İzmirspordan Fenerbahçeye gelmesi ardından gol krallığı ve inanılmaz katkıları var. Uğur Boral aynı şekilde sakatlık sorunu olana kadar verimli oldu . Burak Yılmaz ne alaka onu hiç çözemedim adam tam tersi bi ivme yakaladı gidiyor.

Sen onu bırakta Ertuğrul Sağlamın flaş transferlerini yazsana buraya . Adını eminim sen de unutmuşsundur. Şu şampiyon olduğunuz sene yapılan bomba transferler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

Konu o kadar saçma ki nereden tutsan elinde kalıyor. Semih Şentürk'ün tek transferi İzmirspordan Fenerbahçeye gelmesi ardından gol krallığı ve inanılmaz katkıları var. Uğur Boral aynı şekilde sakatlık sorunu olana kadar verimli oldu . Burak Yılmaz ne alaka onu hiç çözemedim adam tam tersi bi ivme yakaladı gidiyor.

Sen onu bırakta Ertuğrul Sağlamın flaş transferlerini yazsana buraya . Adını eminim sen de unutmuşsundur. Şu şampiyon olduğunuz sene yapılan bomba transferler

bu adamlar efsane, yerli messi gibi gaz verilen adamlar. yoksa az buz katkıları olsun o kadar da.

onu bırak dediğine cevap verdim halbuki. okumadan mesaj yazmanın sonucu bu şekilde bilinçsiz ve manasız mesajlar şeklinde konuya dönüyor. bizim flaş transferimiz olmadı. ona rağmen şampiyon olduk. şikeye bulaşan takımların Bursasporun Türk futbol tarihindeki en şaibesiz, temiz ve fair play şampiyonluğunu almalarını konuşmaları tezat. biz kupalara değil renklerine aşığız takımımızın. konuyu da karşılılı atışmaya çevirmezsen sevinirim. Bursasporu konuşacak birleri varsa da şikeye bulaşmamış takımlardan birileri olsun.

• quote:

bir ara taner vardı hatırlarsın sen. çok seviyeli muhabbetler dönerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Taner hala burada, feykleriyle fink atıyor şu sıralar. İşin komik tarafı Bjkli numarası yapıyor ona anlam veremedim. Demek gizli Bjk hayranıymış haberimiz yokmuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Taner hala burada, feykleriyle fink atıyor şu sıralar. İşin komik tarafı Bjkli numarası yapıyor ona anlam veremedim. Demek gizli Bjk hayranıymış haberimiz yokmuş.

gs li fake i de mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.