Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Arkadaşlar iki arada kaldım , fh2 mi alsam forza 6 mı? Önceden bende forza 5 vardı oyun güzeldi fakat tamamen pist yarışı odaklıydı , forza 6 da bu şekilde pist odaklı bir yarismi yoksa dağ bayır gidilen haritalarda varmı ?

Bence iki oyunuda almalısın. Otomobil yarışı ve otomobil hastası olarak üzerine oyun tanımıyorum zaten ikiside farklı keyif..

• Arkadaşlar size bir şey soracağım.. Resimde de görüldüğü üzere ki (yarış esnasında daha fazla oluyor) beyazlanmalar kırılmalar söz konusu.. Pistte araçların içinde özellikle gölge alanlarında.. Sizde de bu sorun var mı? Forza 5te böyle şeyler yoktu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

Aa eksikliğinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın mesela yolun eklem yerleri gözüküyor.. Araçta da sanki yandan darbe almış da açıklık oluşmuş gibi. Ek yer gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copyhaluk -- 10 Mayıs 2016; 15:01:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apex i yükleyen var mı?

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    PC bölümüne bak...

• Forza Motorsport 6 NASCAR Expansion Trailer

• Thrustmaster 458 Ferrari kullanan var mı arkadaşlar?

Xbox one için almayı planlıyorum, tavsiye eder misiniz?

Force feedback yokmuş sanırım çok büyük bir kayıp mı ? Casual bir oyuncuyum.
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Yaramaz o aşağıdakini al.

https://www.ortombo.com/nm-TX_Racing_Wheel_Leather-cp-3188

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta oyununuzu iyileştirmekten daha çok keyif almak için almayı düşünüyosunuz ama force feedback olmadan hiç zevk alamazsınız tamamen kötü bir deneyim olur

• Casual oyuncuyum diyen birine 2 bin tllik Thrustmaster önermek
  • Acikcasi butce odakli bakiyorum biraz yani 2 binlik cihaz eminim cok iyidir ama ben oyle en iyi sureleri yapayim online da hep birinci olayim gibi hevesi olan biri degilim, kendi capimda takiliyorum. Hani cihazin algilamasi oyun icindeki tepkisi acisindan bir sorun olur mu onu merak ettim. Butceyi artirirsak sonu yok cunku yaris koltugu vites pedal sistemi derken gercek araba parasina yaklasiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Casual oyuncuyum diyen birine 2 bin tllik Thrustmaster önermek

Fıyatı normal değil mi yav

• Aslında piyasadaki Logilerle karşılaştırınca fiyatı normal seviyede sayılır fakat Casual bir oyuncu için değil de biraz bu direksiyonla ciddi uğraşmayı düşünen biri için normal sayılabilir bence hocam. Bir kaç kez oynayıp kenara atacak biri için 2bin tl biraz aşırı kaçabilir.
  • Horizon 2'den ancak sıra geldi ve sonunda oyuna kavuştum.Kesinlikle mükemmel bir oyun

• tcs and stm nasıl kapatılıyor?
  •  Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

Forza 6'da 24 saatlik Le Mans yarışı düzenlenecek!

Yarış simülasyonu denildiği zaman akıllara gelen ilk oyunlar arasında yer alan Forza Motorsport 6, Audi'nin sponsorluğunda oldukça ilginç ve uzun bir etkinliğe sahne olmaya hazırlanıyor. Hafta sonu yapılacak dünyaca ünlü Le Mans 24 saat yarışını eş zamanlı olarak sanal ortamda da düzenleyen otomobil devi, "Audi 24 Hours of LeForza" olarak isimlendirilen etkinliğiyle 12 takımın 24 saat boyunca Forza 6 içerisinde hem kask hem de yarış kıyafetleri içerisinde mücadele edeceğini belirtiyor. Audi'nin resmi Twitch hesabı üzerinde 24 saat boyunca canlı olarak yayınlanacak yarışın sorunda birinci gelen takım Kaliforniya Sonoma'da gerçek Audi spor arabalarda sürüş hakkı kazanacak, ikinci takım Texas'da düzenlenecek Lone Star Le Mans World Endurance Championship yarışını izleyecek, üçüncü gelen takım ise Xbox One ile Forza 6 kazanacak.

1923 yılından bu yana Fransa'da yer alan Le Mans 24 saat pistinde gerçekleştirilen yarış kapsamında Audi, Toyota ve Porsche'ye karşı yarışacak. 2016 Le Mans bu cumartesi Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak.

technolabs

• Bu oyundan, online oynamadan da zevk alınır mı arkadaşlar? Sadece offline takılmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Bu oyundan, online oynamadan da zevk alınır mı arkadaşlar? Sadece offline takılmak istiyorum.

Alınır, hatta yapılacak en iyi şey online oynama şansınız varsa bile onun yerine offline oynamak zaten. Online modu anca tanıdıklarla oynayacaksanız iş yapar, yoksa sadece diğer oyunculara çarpıp yoldan çıkarmak, spin attırmak ve oyunu çarpışan arabalara döndürmeyi amaçlayan andavallardan geçilmiyor ortalık, boşa sinir stres sahibi olursunuz. Horizon'da da var böyle tipler ama o arcade olduğu için bu kadar etkisi olmuyor yine, yolunuza devam edebiliyorsunuz bir şekilde ama bu oyun simülasyon olduğu için ilk virajda böyle dallamalıklar yapan oyuncularla karşılaşınca, ki karşılaşmamak elde değil, büyük çoğunluk yapıyor, tüm hevesiniz kaçıyor ve o yarışa girebilmek için beklediğiniz matchmaking süresinin onda biri dolmadan yarıştan çıkıyorsunuz.

Olur da ilk virajlardaki kargaşayı atlatabilir ve kargaşadan sağ çıkabilirseniz ne ala, sonrasında yürür ve ilk 5'e girersiniz en kötü ama her yarış oyununda olduğu gibi, özellikle simülasyonlarda, sadece trolleme amaçlı oyuna girenler yüzünden işin tadı tuzu kalmıyor hiç, bu oyunda da durum maalesef böyle. Tanıdıklarla iyi zevk alınır ama, maalesef o da bende olmayınca ben de çıktığından beri sadece offline oynuyorum online imkanım olduğu halde. Horizon 2'yi deli gibi online oynadım vaktinde ama dediğim gibi oyunun türü çok önemli, Forza 6'da online'ın bu durumda olacağını bildiğim için oyunu vaktinde ön siparişle aldığım halde ilk online denemem 2 ya da 3 hafta evvel oldu, tahminlerimde de hiç yanılmadığımı gördüm. Bir daha da girmem muhtemelen.

---------

Bu arada bu haftaki Deals with Gold kapsamında yanılmıyorsam ilk defa Porsche eklentisi ve Car Pass indirime girdi; Türkiye marketi üzerinden Porsche'yi 24,5 TL, Car Pass'i de 32,5 TL'ye alabilirsiniz. Car Pass'i bir aralar indirime girsin diye bekliyordum, hatta bu hafta açıklandığında ikisini de alacaktım ama sonra 4-5 araba için Car Pass değmez diye düşündüm ve Porsche'yi aldım sadece şimdilik, Car Pass ile sonradan gelen araçlar nasılsa Horizon 3'te de olur diye de frenledim kendimi.

• quote:

Bu oyundan, online oynamadan da zevk alınır mı arkadaşlar? Sadece offline takılmak istiyorum.

Online dan zevk alan yok ki millet çarpışan arabacılık oynuyor bildiğin vurmadan geçen görmedim

• quote:

Alınır tabi ki. Ben çoğunlukla boş pistlerde dünya sıralamasında ilk 3 e girmek ile uğraşıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.