Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
79
Favori
204.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 15 GB güncelleme geldi yaptım şimdi Steam’i açtım yine 15 GB indiriyor

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DLSS 3 ile 4K Extreme ayarlar ile test yaptım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Mart 2023; 22:10:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rezalet bir deneyim var DLSS 3.0 ile. Doğru düzgün kullanan bir tane oyun bile yok.

120 Hz TV'ye bağlı TV'm. DLSS 3'ü açınca VSync açamıyoruz yine Cyberpunk'ta da olduğu gibi. 150 FPS'leri görüyor oyun ancak VSync açamadığım için ve 120 Hz'i de geçtiği için, GSync de çalışamıyor. Haliyle ekranda deli dehşet yırtılmalar yaşanıyor.

Nvidia Control Panel'den VSync açıp, max refresh rate'i de 118 FPS'e ayarlayacağım. Cyberpunk'ta bu yöntemlerle akıcı bir deneyim elde edebiliyorduk.

Control Panel'den açabildiğim VSync'i neden oyun içinde aktifleştiremiyorum hiçbir DLSS 3.0 desteğinde, gerçekten anlayamıyorum. Saçmalıktan başka bir şey değil. 3.1 falan çıkar umarım da düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Mart 2023; 22:19:12 >
  • Frame Generation 1.0.6 sürümü var. 1.10.0 dll dosyasını atın. Çok daha iyi. 1.0.7 üstünde nvidia control panelden vsync çalışıyor. Lg C2 de kullanıyorum. Hatasız.

• İyi forumlar arkadaşlar. Son güncellemeyi bugün yaptım. daha önce yüksek grafik ayarlarında sıfır sıkıntıyla oynadığım oyun güncellemenin ardından başlatma ekranından sonra masaüstüne atıyor ve tepki vermiyor. Biraz araştırdım eski hatalara verilen çözümleri uyguladım (Xbox uygulamasından oyun dosyalarını doğruladım, cmd üzerinden windows doğrulaması yaptım vs.) ama halen aynı sorun devam ediyor. aynı hatayla karşılaşıp çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• alidrm42 A kullanıcısına yanıt
    Forza forumunda da atma sorunundan bahsetmişler. Ben güncelledim ama oynamadım henüz güncelleme gelir muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Ben de hala satın alınmamış gözüküyor bu arkadaşlar sizde nasıl ? Premium sürüm var.

• Abi benim oyun resmen çamurlaşmış ya çok kötü. Ne denediysem düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkayyonal B kullanıcısına yanıt
    Ben DLC ye girdim dün bana gayet net geldi. Video ayarlarından GKY ayarını denediniz mi? En soma çekin netlik baya artıyor.

• Oh bee. Çok sağolasın ya gözüm gönlüm açıldı. DLAA da kullanıyordum. Güncellemeden sonra ne oldu da DLAA bozuldu anlam veremedim. Dediğini yaptım cam gibi oldu

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt
    O ayar baya önce geldi aslında. Bende fark ettiğimde la ben oyunu bulanık oynuyormuşum demiştim

• Bende de gündüz her şey harika görünüyorken gece neonlu yarışlarda berbat bir görüntü oluşuyor. Işıklar falan bulanık, tırtıklı oluyor. Tüm ayarlar ekstrem dlss kalite de hangi ayar bunu böyle rezil hale getiriyor anlamadım.

• Mirzant kullanıcısına yanıt

Evet önceden geldi de ben DLAA da oynarken çok net çok güzel görünüyordu. Son güncelleme ile bozuldu DLAA. Baktılar DLAA yi bozalım mi dediler anlamadım ki :D

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Yeni dlc manzaraları cok güzel. 2K/Ultra grafikler.

• rally dlc sine gamepass ten erişebiliyoruz değil mi?

• Ücretsiz bir şekilde erişemiyorsun. Gamepass te sadece ana oyun ücretsiz

• bu yeni dlc de fps drop yaşayan varmı bazı bölümlerde özellikle kumluk alanda 15 fps lere kadar düştüğünü gördüm.rtx 3090 5950x cpu 32 gb ram ile bunu yaşamak can sıkıyor biraz

• turani07 kullanıcısına yanıt

Bende GTX 1070 var, ultra ayarlarda 70-75 arası sabit bende. Hiç drop yaşamadım, 3. takımın kilidini açmak üzereyim. Siz daha ileri seviyedeyseniz onu bilemem tabii.

• turani07 kullanıcısına yanıt

Aksine RX 6900 XT ile 2K ultra-ray tracing en yuksekte hiç bir problem yok. 2-3 ay önce yaşadıgım sıkıntılar da ortadan kalkmış.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.