Gosteri yarislari veya hikaye ise sonuna kadar yarisin cunku neredeyse butun gosteri yarislarinda 1.lik son anda geliyor. Senaryo yani ne yaparsan yap fark atamiyorsub son anda geciyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 (2021) [Xbox Series X|S ANA KONU] (78. sayfa)
-
-
sen devam et , bitir etkinliği , o 1. liği sonunda sana teslim ediyor. Formalite gibibirşey.
-
Arkadaşlar car pass'a son gelen araçları alamıyorum yayınlanmamış araç diyor Ocak ayındaki araca bile. 2 aydır falan girmiyordum hala sorunları devam ediyor mu bu oyunun ?
-
bende 1 paket aldım , henüz almam gereken 5 araca erişemedim. bilen arkadaşlardan yardım ricamızdır.
-
Bunun çözümünü bulabildin mi hocam.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik FH5. Ertesi gün düzeldi kendiliğinden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yeni güncelleme geldi. 1.99gb inşallah bu sefer de bir şeyleri bozmamışlardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
haftalık görevlerde dangersign, speedzone gibi etkinlikleri neden kaldırdılar bilen var mı?
-
Son güncelleme ile oyundan sık sık atmaya başladı beni hocam. Genel bir sorun mu bilemedim. SS cihazda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunda otomatik vites ve kumanda ile drift yapmak mümkün mü ? Yaldır yaldır drift atan araçların tune codelarını indiriyorum benim araç öyle kaymıyor arkadaş. Hele online drifte giriyorum benim aracın daha adam akıllı hızlanmadığı yerde adamlar nerdeyse 90 derece açıyla yanlıyor. Zorluktan çekiş vs hepsini kapadım. Milletinki drift ise benimki anca power sliding oluyor. Yardım edebilecek var mı ?
-
Merhaba oyunda bir türlü arkadaslarimla konvoya katilamiyorum oyun sildim tekrar kurdum hala aynı online yarışlara görebiliyorum fakat konvoy a katilamiyorum sebebi ne olabilir
Hayırlı olsun hocam, benimde üç achievement im kaldı 100/100 için. Bakalım yapabilecek miyim
-
Otomatik vites ve kumanda ile iğne deliğinden geçirecek şekilde driftleyebiliyorum. Supra ve Mazda RX-7 öneririm. Drift buildleri var onları yükleyin. RWD olsun ama. AWD'ler rahat kaymıyor bence.
Arkadaşlar yeni dlc gelecekti geldi mi acaba?
Daha tanıtım videosu bile çıkmadı.
Gün batımı olduğunda ağaçlarda anlık morluk ya da yeşillik oluyor başına gelen var mı?Series x/dolby vision modu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X