Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.634
Cevap
86
Favori
459.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük resimli harita nedir? Başka bir harita mı var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]
    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

YILANIM SU İÇERKEN

• Steam'de oyunu açılmayan arkadaşlar, virüs programlarınızı durdurun açılıyor. Bitdefender vardı bende kaldırdım çalıştı oyun..

• 400 küsür mb güncelleme geldi ama değişen hiçbir şey yok. Az önce girdim yaklaşık 20. dakikasında attı yine oyundan. Kaçıncı oyundan atışı unuttum artık. Takılmalar hala mevcut. Artık çözmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 18 Mart 2021; 21:58:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BhdrBss

Güncelleme yaptı steam. Kasılmalar yok artık fakat Car Pass gitti. DLC ile gelen bütün arabalara satın alın diyor kullanamıyorum.

Bende de öyle oldu aldığım ve garajımda olan arabalara bu dlcye sahip değilsin diyor.

• BlackEagle kullanıcısına yanıt

Aynısı bana da oldu. İki kere yaptı 409 MB'lık güncellemeyi. Sonuç yine oyun aşırı takılıyor. Diğer sorunları geçtim bu şekilde zaten keyif alınmıyor.

• Venom59 V kullanıcısına yanıt

Bu kadar optimizesi ile öne çıkmış bir oyun Steam'e böyle çıkmamalıydı. Sürekli takılma var. Yeni bir oyun da değil. Gönüllü olarak Steam'e çıkarıp da insanları perişan etmeleri özellikle de Microsoft için rezillik. 10 gün olmuş daha bir sorun çözmeden yenisini ekliyorlar akıl alır gibi değil. Kimse yeni çıktı vb. demesin oyun 3 yıllık neredeyse savunulacak, müsamaha gösterilecek aşamayı çoktan geçti. İade şansını kaybedenler için de bir çareye bakılmalı. Kısa vadede çözülmediği taktirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sincap5959

Bende de öyle oldu aldığım ve garajımda olan arabalara bu dlcye sahip değilsin diyor.

Alıntıları Göster

Bir daha update yaptı. Oyun eski haline döndü. Dlc çalışıyor. Başaramadılar heralde yamayı geri aldılar Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] 

• Az önce gün içerisindeki ikinci update geldi ve çıkış yaptığı halinden bile kötü çalışıyor şuan. Çıkış yaptığı haliyle sadece geçiş ekranında frame droplar oluyordu şimdi yolda bile oluyor. Gelen güncelleme çözmüştü ama stabiliteyi düzelteceğiz diye başka şeyleri bozdular galiba. Her haliyle bol bol crash veriyor oyun. Windows 10 orijinal, tüm yazılımlarım orijinal ve gereksiz yazılım yok, sistemim güncel ve ultra + 4x msaa + taa ayarlarıyla 100+ fps veriyor, ramler dual channel, oyun ssd'de kurulu vs. Yine de bazen menüde bazen oyun esnasında crash yiyorum.

Bu kadar sorunlu olacağını tahmin etmezdim.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Anlatım bozukluğu yaptım. Yarış simgelerinden birtane toprak yarışı var ismini unuttum. Simgeleri büyük oluyor. Uzun süren yarışlar var. Meydan okuma onlar. Haritada diğer yarışlara göre daha büyük simgeli yarışlardan toprak yarışı olanlara bakın.
  • Steam dan alarak oynuyorum , ara sahnede bazen FPS düşüşü harici bir sorun atma donma görmedim. Birisi bana Honda Civic 2018 modeli nasıl alacagımı BMW M3 ü masıl alacagımı anlatabilir mi ? Kaç CR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

Bir de oyunun komple PC'ye port edilmesinde yaşanmıyor mu bu optimizasyon sıkıntıları normalde ? Oyun zaten vardı PC platformunda şimdi sadece Steam'e geçti. Burada neden bu kadar hata var çözemedim.

• Sonunda indirme bitti ve bende Forza Horizon 4 ile kavuşmuş oldum :) 1 saat 15 dakikalık bi oynayıştan sonra birkaç birşey yazıp ilk görselimi paylaşmak istedim.

İlk izlenimlerim :

-Herkesin söylediği günlerdir burada konuştuğumuz yarış bittiğinde giren ara sahnelerde anlık donmalar bende yaşıyorum. Ancak oyun keyfinden herhangi birşey götürmüyor. Çünkü oyun içinde yarışırken veya serbest dolaşırken en ufak bir sıkıntı yaşamadım oynadığım süre boyunca. Umarım güncelleme benim oyunada gelir ve o ara sahnelerde ki donmalar geçer bende de..

-Oynanış konusunda ise oyunun saracağı çok net. Açıkcası biraz alıştıktan sonra ve yeni farklı araç deneyimleriyle beraber çok daha keyifli olacağından eminim.

-Oyun tam bir deniz deryaymış. Ben bu kadar beklemiyordum. Başka insanların yaptığı araç modifikasyonundan özel ayarlara kadar herşeyi indirip kendi aracınıza uygulayabiliyorsunuz. Oynadıkça kim bilir neler açılıp neler keşfedeceğim.

-Grafik konusunda çok yorum yapmadan ilk görselimi paylaşayım. Zaten grafik kendini belli ediyor çok birşey söylemeye gerek yok :)

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

Şimdilik yorumlarım bu kadar. Çok kısa oynadığım için çok daha fazla detaya girmeye gerek görmedim açıkcası. Herkese iyi oyunlar Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 19 Mart 2021; 0:4:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Venom59

Bir de oyunun komple PC'ye port edilmesinde yaşanmıyor mu bu optimizasyon sıkıntıları normalde ? Oyun zaten vardı PC platformunda şimdi sadece Steam'e geçti. Burada neden bu kadar hata var çözemedim.

Microsoft; yama, mod, hile, crack gibi şeyleri engellemek için farklı bir şekilde dosyalıyor oyunu. Bir nevi kapalı kaynak kodlu. Mesela GTA 5 indirdin, dosyalarına bakabiliyorsun, uygun bir programla dosyaları okuyabilirsin de. Ama Forza, tek büyük bir dosya hâlinde görünüyor ve hiçbir şey yapamıyorsun diye hatırlıyorum. Steam'de bunu bozdular. Bundan oldu sanırım.

• Umarım bu sorunları çözemezlerse de iade şansı verirler.
    Severek oynuyordum gamepass'den. Aldım, 6-7 saat oynadım. Çok drop olduğu için oynayasım gelmiyor. Çözülmezse, şans verirlerse iade ederim.

• Forum1th kullanıcısına yanıt

Evet iade şansı sorunlar çözülmezse sunulmalı. Anlık kasmalardan oynanmıyor oyun. İade için de 3-4 gün kaldı. Arada kaldım. Kısa sürede düzelecek gibi durmuyor bu sorunlar.

• Aracın kaplamasını, görüntüsünü sağlayan ayar hangisi acaba? Başkalarının modifiye kaplamasını kullanıyorum şimdilik, seçim ekranında parıl parıl parlıyor ne güzel ama oyun içinde sanki o kadar parlak değil gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Bu oyun yarışmak için değil de müzayede olayı çok zevkli. :D

5 saattir müzayede'de bende bulunmayan araçları kovaladım, kelepir fiyatına aldım. Sürmeyecek olsam bile koleksiyon için aldım antikaydı bazıları. Porsche Cayman ve Dodge Hellcat araçları çok bulunmasına rağmen teklif üstüne teklif yağıyordu bunları 10 kere falan kaybetmişimdir beni çok zorladı anlayacağınız.

Sorma hocam içimdeki ölücü uyandı, ihale kovalıyorum sürekli 😁

• DePiedra0 kullanıcısına yanıt
    Onu hatırladım gamepass'te oynarken çıkıyordu da Steam'de henüz çıkmadı. Fazla toprak yarışı yapınca mı çıkıyordu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forzamotorsport.net/en-US/ buradan hariç fotoğraflara bakabileceğimiz başka bir yer yok mu? Fotoğraf kalitesi çok düşük geliyor bana.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.