Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye inceleme bekliyorsnuz ki oyun şu ana kadar çıkan simulasyon oyunları içinde en iyi olanı daha iyisi çıkana kafar en iyisi Forza Motorsport 2. Tüm incelemeler Editörün Seçimi demiş zaten. Grafiklere takılanlar oyundan anlamayan insanlardır ki oyunun grafikleri de gayet güzel öyle AA kırığı falan da yok. Bazı pistler muhteşem gözüküyor, araba detayları, sesler müzikler gayet güzel. İlla inceleme istiyorsanız Famitsu, TeamXbox, GameSpot incelemelerine bakın gayet yerinde. Artık şu saçma yorumları da bırakın, her oyun başlığı altında kavga etmek zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi, büyüyün artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darky -- 30 Mayıs 2007; 13:20:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Adam fazla sallamış ama kimse AA kırığı görmediğini söylüyo bu adam görmüş acaba adam demoyu oynayıp da mı inceleme yazmış orası mechul.

İncelemeyi okuduysan adam NFS Burnout gibi hareketli oyun bekliyor. Simulasyonu tabiki sevmeyecek.

PES'İn 95 puanını sırf grafikleri yüzünden şöyle 10 puan düşürseydik PES'ciler bunu haksızlık olarak görürdü.

Oyun sonuçta kaliteli ve şu ana kadar bir simulasyonda gelinmiş son noktayı temsil ediyor.
    89 puan bu oyunla dalga geçmektir kısaca

Çocukça olduğunu nerden mi anladım,
    quote:

Jaggies jaggies jaggies... LEGO Forza Motorsport 2

bu lafları edebilecek kadar düşüyorsa ben daha birşey demeyeyim.
    UK IGN ve AU IGN incelemelerini bekliyoruz.

Bu Jaggies jaggies jaggies... LEGO Forza Motorsport 2 lafı biraz alaycı ve küçümseyici bi ifade olmuş.Haklısın.Ama yine de 89 puanı çokta kötü bi puan değil.

• Bi yarım saat sonra gelmiş olacak oyun (bakın oyunu oynamayacam demedim, indirmem dedim ) bir bakalım şu çevre grafiğine kendi gözlerimizle.
  • Yahoo Games: Bu oyunu kaçırmak için manyak olmak lazım.

Şu ana kadar yapılmış en detaylı ve kaliteli yarış oyunu. Yazıklar olsun.

IGN Xbox360 Editörü değişmiş yeni gelen bi halttan çakmıyo. NFS'ci ve Simulasyonları sevmiyo belli...
  • Bu grafikler de yeterli.Önemli olan oynanabilirlik.

Biz çok aşırı grafik bekliyorduk o yüzden böyle oldu.Yoksa kötü değil bence grafikleri.

E tabi şu Forza çıksa,biraz olumsuz yorum alsa sitelerden de biz de hemen haklı çıkmaya çalışsak çabasında olan kişiler var.Sonra başka paltformda beğendikelri oya düşük not gelince sitenin önemi yok deniyor.

Bırakın arkadaşlar bu kadar teferruatla uğraşmayı.Gereksiz çabalar bence....
  • Bence şu an için çok güzel bir oyun GT5 ile karşılaştırırsanız grafik açısından FM2 zayıf kalabilir ama GT5 çıkana kadar FM3 çıkar belki ona rakip.Aynı oyun motoru ve daha fazla grafik + sizler için extra çevre detayı
  • Biraz baktım oyuna. AA eksikliği falan aynı demodan hiçbir farkı yok onu söyleyeyim bi önce. Hasar daha gerçekçi olmuş sürtününce aracın boyası falan çıkıyor o yönden çok iyi. Çevre ss lerde gördüğümden daha güzel görünüyor o da bir gerçek. Ama nasıl diyim oyun genel olarak yani gerçekçi grafiklere pek ulaşamamış. Yani bir GTHD de gördüğüm grafik yok bu oyunda. AA eksikliğini söylemiyorum yani genel olarak oyunun renk paleti çok canlı çok platform oyununu andırıyor. Biraz gerçekçi renkler kullansalar çok iyi olacaktı ama şu haliyle bence fena bir oyun değil ki daha modifiye olayına hiç girmedim en merak ettiğim kısım o. 5 oyundan ilkinin yazdım da diğerlerini yazmakla uğraşıyorum bakmadım pek buna daha

Yalnız bu AA eksikliği bayağı sinir etti. Xbox360 çıkalı 2 yıl olacak neredeyse ama hala AA sız (üstelik AF de yok) oyunlar görmek benim sinirimi bozuyor. Nextgen dediğin önce AA AF eksikliğini kapatmalı arkadaş. Bir DiRT e bakıyorum pürüzsüz pırıl pırıl cisimlerin kenarları. Bunda o yok ne yazık ki. Bir update ile bunun giderilmesini bekliyorum şahsen.

Sürüş demodaki gibi zaten fark olmasıda beklenemez. Ama her aracın kendine özgü performansı olduğu çok anlaşılıyor bu da güzel olmuş. Oyunun müzikleri de çok güzel bu arada. Gaza sokuyor insanı.

Kısaca çok çok çok fazla beklenilen bir oyun olduğu göz önünde bulundurulursa bu beklentiyi (grafik olarak konuşuyorum, hiç ama hiç modifiyeye bakmadım ve şahsi fikrim modifiyenin mükemmel olduğu, oyun kurtarırsa zaten modifiyeden kurtaracak (Tabii sürüşden de.)) maalesef karşılayamadı. Ama ben bunu, bekleyenlerin oyunu çok abartmasına bağlıyorum. Yani bu kadar üstünde yazılıp çizilmeseydi, gözümüze daha güzel gelebilirdi bu oyun. Biraz açgözlü yaklaştık, Tanrı gibi baktık bu oyuna. Ve bu hayalkırıklığına sebep oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mayıs 2007; 19:33:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Biraz baktım oyuna. AA eksikliği...

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Biraz baktım oyuna. AA eksikliği...

bencede

Ya hoca sen de hayatını AA ya endeksledin ha

Gerçek hayatta AA olmasaydı napcaktın intihar mı edecektin

• Oyunda 720pde fazlasıyla tırtıklanma var arabanın üzerınde..ancak 1080i oynuyorum oyunu ve inanılmaz değişiyor grafıkler..

Kesinlikle deneyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Oyunda 720pde fazlasıyla tırtıklanma var arabanın üzerınde..ancak 1080i oynuyorum oyunu ve inanılmaz değişiyor grafıkler..

Kesinlikle deneyin..

Çok enterasan.XBOX 360'ım gelince iksini de denerim.Hakikaten ilginç....
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Oyunda 720pde fazlasıyla tırtıklanma var arabanın üzerınde..ancak 1080i oynuyorum oyunu ve inanılmaz değişiyor grafıkler..

Kesinlikle deneyin..

evet o kırılmayı ben de farkettim. inş. dediğin gibidir.
  • @Tugy SS koyarsan sevinirim Bentley Continental GT ile olursa tam süper olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tej90 -- 30 Mayıs 2007; 21:34:44 >
  • oyundaki hasar modellemesini Simulasyon olarak değiştirin. eğer hasarın verdiği tepkiyi görmek istiyorsanız

EN ÖNEMLİSİ Dijital Padden yukarı basın sekmeleri sağ yaparak değiştirin. Bu kadar detay hiçbir oyunda yok.
  • Orjinal aliyorum o yüzden dikkat etmem gerekli
    Forza2 ve CMR dirt arasinda kararsiz kaldim bana "dirt" daha yakin geliyor hadi hayirlisi

Tugy sen ne dersin?
  • Kesinlikle DiRT ü çok daha fazla beğendim :)
  • Eğer Harcore bir yarışçı isen kesinlikle Forza Motorsport 2,

Eğer daha çok eğlencelik oyun oynamak istiyorsan Dirt.

Detaya önem veriyorsan Forza 2 , Araç alıp direk yarışmak istiyorsan Dirt.
    Modifiye istiyorsan Forza 2 , Aksiyon dolu yarışlar istiyorsan Dirt
    Uzun ömürlü yarış istiyorsan Forza 2, 1 ay oynayıp atacaksan Dirt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Mayıs 2007; 21:59:51 >
  • banada pmden link gönderirmsnz j için
  • IGN, IGN diyenlerin yüzünü merak ediyorum...Böyle sitelere güvenmeyin

Bence alıp oynanası bir oyundur (videolar bunu gösteriyor) Ama Klasik olup olamayacağını oynamadan bilemem.

@ 007

Düşük bir puan aldı diye niye sinirleniyorsunuz ki ? Bence pardon ama çok saçma bir davranış, incelemenin notunu veren, sadece kendi adına puan vermiş oluyor, bütün dünya için resmi olarak değil. O yüzden her zaman derim, bu aptal sitelerin puanlarına bakmayın, oynamaya bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 30 Mayıs 2007; 22:14:44 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.