Arkadaşlar merhaba, Forwell Sound FLT 4100 200wx4CH @ 14.4 V nasıl bir anfidir gerçekten 200w rms çıkışı varmıdır. kitapçığı yok elimde değerlerini göremedim. bilen kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar
quote:Orijinalden alıntı: gexcer Arkadaşlar merhaba, Forwell Sound FLT 4100 200wx4CH @ 14.4 V nasıl bir anfidir gerçekten 200w rms çıkışı varmıdır. kitapçığı yok elimde değerlerini göremedim. bilen kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar açıkçası çok ucuz ürünleri var markanın pek inanasım gelmiyor
harward dan ıyıdır dosdum en azından elektrık kacırmıyor 4x50watt dıyor 4tane ovali %100 besler problem olmaz
quote:Orijinalden alıntı: gexcer Arkadaşlar merhaba, Forwell Sound FLT 4100 200wx4CH @ 14.4 V nasıl bir anfidir gerçekten 200w rms çıkışı varmıdır. kitapçığı yok elimde değerlerini göremedim. bilen kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar Orta yollu bir amfidir ne kötüdür ne de iyidir 1 bas ve 2 oval besleyebilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: gexcer Arkadaşlar merhaba, Forwell Sound FLT 4100 200wx4CH @ 14.4 V nasıl bir anfidir gerçekten 200w rms çıkışı varmıdır. kitapçığı yok elimde değerlerini göremedim. bilen kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar gozun kapalı al derim sana.. yıllardır muziik işindeyim . montaj yapıyorum. forwell 4 kanal anfılerın en ıyısı flt4100 2x30 - 2x38 jbl i caldırabılen saglam bı anfı. bende bu anfıden kullanıyorum 1 takım sm mıd takımı 2 takım clarıon 6x9 1x 30 cm sub. takılı. yanı ıkı kanal uzerınde 2 takım 6x9 ve sm mıd takımı var ve hayvan gıbı caldırıyor..