Şimdi Ara

Forvetsiz Çok Güzeliz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında forumda böyle bi konu açılsın diye bekledim ama açılmadı. Dedim ben açıyım herkes fikrini söylesin
    Ben en son ne zaman ne oynadığını bu kadar bilen bi fenerbahçe izledim hatırlamıyorum.
    Bunun aykut kocamanla ya da oyuncuların inanılmaz meziyetleriyle alakası kesinlikle yok. Dünkü oyun zorunlulukların sebep olduğu 11 tercihinin aslında günümüz futboluna tam uyum sağlamasıyla alakalıydı bence..

    Dünkü oyunu yalnızca "aziz yıldırım samandırayı ziyaret etti, aykut kocaman iyi çalıştırdı, oyuncular toplandı kendimize gelelimbize yakışmıyo dedi, kaptan volkan arkadaşlarını yemekte bi araya topladı" şeklinde açıklarsak belki bi fırsatı kaçırılmış olur.

    çok uzun yıllardır, bütün hücum planı "kanatlardan gidip orta yapıp gol atacağız" olan bi takım,
    40 metreden uçurtma gibi yapılan ortalara kafa vuracak bi forvet olmadığını bildiği ve oyun içinde de farkettiği için (hoş zaten kafa vuramıyolardı)
    sürekli yerden pas ve dripling üzerinden oynadı. kaç kez defansın arkasına sarkan dirar atıf alper şener giulliano topu ceza sahasındaki oyuncuya pas olarak kullandı...
    kaç kez spiker, kale ağzından vızır vızır geçen topları ".... dokunamadı" şeklinde anlattı.

    Forvetsiz ama takım halinde golü arayan bi takım, herkesin top rakibe geçtiğinde savunmanın parçası olan bi takım mükemmeldi gerçekten

    Peki siz ne düşünüyorsunuz, dünkü oyun şans mıydı, oyuncular artık yüreğini mi ortaya koymaya başladı
    yoksa oyunda forvet olmaması, taktiksel gelişime, beraber savunma yapan, hep beraber hücum edip golü arayan bi oyun ortaya çıkmasına sebep oldu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 4 Aralık 2017; 14:43:51 >







  • Alper yerine janssen oynasaydı oyun olarak bir şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bütün takımlar boşuna forvet oynatıyor. Gereksiz cidden herkes gol arayınca daha iyi oluyor haklısın. Santrafor olsa herkes gol aramayacaktı. SAdece santrafor gol arayacaktı takımın kalanına siz gelmeyin diyordu bugüne kadar. Hep santraforun suçu. Adamlar yıllar sonra biraz futbola benzer birşey oynayınca yeni icatlar çıkarmaya başladı.
  • Alper, forvet olmadığı için dünkü maç çok etkisizdi.Onun yerinde Janssen ya da Soldado olsa maç 5-2 yada 6-2 bitebilirdi.
  • hocam yani siz takımın artık iyi futbol oynadığını, Takıma jansen girdiğinde de aynı futbolun devam edeceğini düşünüyorsunuz

    yani ben çok uzun zamandır (jansen oynarken de) dünkü gibi futbol izlememiştim ama inşallah haklısınızdır.
  • Kasımpaşa Galatasaray ve Beşiktaş karşısında da çok kötüydü dünkü maçta da inanılmaz kötüydüler oyuncular bireysel olarak iyi ama takım olarak çok kötüler. Biz 2:2 berabere kaldık ama çok saçma bi puan kaybıydı.
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    takım olarak öne çıkmamız etkindi büyük oranda. evimizdeki maçlar böyle geçer bundan sonra. deplasman konusunda emin değilim.
  • ama eljif elmas ve mehmet ekici bi takıma monte olsa, sol bek takviyesi de gelse ligde yenemeyeceği takım olmaz.
  • valla ne yalan söyleyim son 4-5 yıldır bende böyle futbol görmedim barca gibiydik. sürekli yerden ara pası falan kovaladık

    alperin forvette oynaması ama kanat oyuncusu gibi sürekli dripling araması, sürekli sağa sola ve forvetin arkasına koşu yapması kasımpaşa savunmasının kafasını çok karıştırdı.

    muhtemelen jansen takıma dönecektir ama kesinlikle bi maçta bu 11 yine oynamalı
  • Oyuncu yapısı ve ne oynanmak istediği çok önemli. Gulyano gibi bir oyuncu var elimizde. Bu adamın oyun yapısı garip biz bu adamı 5 6 hafta sağ kanatta izledik ve yine kazığı bize çakmışlar dedik. Ancak adam cezası içinde topla buluştumu çok yuksek oranda bitirici. Birde dar alanda çok ince ve seri şekilde ver kaç yapıyor. Bu adama uygun bir oyun planı çizmemiz lazım. Bize basketteki Obradovic gibi bir hoaca lazım. Dominant tüm taraftarın ve oyuncu grubunun saygı duyup korktuğu.
    Bana göre Valbuena ile Gulyano oyuncu yapısı olarak birbirine uymayan iki oyuncu bu ikisi birlikte oynadığı zaman verimleri düşüyor. Gulyano forvet bölgesinde Soldado ile çok daha iyi anlaşır Malatyaspor maçının ilk 30 dksını ve Soldadonun 3 gol attığı maçı bir izleyin birbirini tamamlıyorlar. Sol açıkta güçlü fizikli ve verkaç oyununu seven skorada katkı verebilecek bir oyuncu olsa bu sistem işler.
  • Rakip kötüydücüler de gelmiş. Bizden son 4 maçta 10 puan kaybettiklerini unutmuşlar belli ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.