Şimdi Ara

Forveti dünyanın en iyi milli takımı Almanya'nın forveti olan takım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcelona dünyanın en iyi takımıyken kalecisi Victor Valdes'di. Anlayana...
  • Beyler bu kisi gecen gün Veli'yi Türkiye milli takım kadrosuna yazan bir kişi.

"He" deyin gecin. Hatta sonrada bir blok cakın simdi benim yaptıgım gibi.

He.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

Beyler bu kisi gecen gün Veli'yi Türkiye milli takım kadrosuna yazan bir kişi.

"He" deyin gecin. Hatta sonrada bir blok cakın simdi benim yaptıgım gibi.

He.

ikinize de benden tam blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaslar Allah askına kiminle neyi tartısıyorsunuz yada kime ne anlatmaya calısıyorsunuz önce bi hem bizim hemde tartıstıgınız tarafın amblemine bakın bizde TÜRKİYE bayragı olan yerde onlarda maydanoz var.

Asıl konuya gelcek olursak Gomez 1. sınıf bir santrafordur fakat yasadıgı agır sakatlıklardan dolayı dogal olarak 2 sene düsüs yasamıstır fakat ardından toparlanarak eski seviyesine yaklasmıstır. Yasından dolayı eski seviyesinde olmasını bekleyemeyiz fakat abartılan balonlardan cok daha kaliteli ve verimlidir .

Yeni nesil belki kendisini tanımayabilir cünkü tahminime göre buraya yazan renkliler 12-14 yas aralıgında. Kendisi bu sene ligin ilk yarısında Volkan a iki adet atınca sans vs. diyenler olmustu hatirlatmakta fayda var . Gomez kapıyı cok önceden acmıstı zaten ;https://youtu.be/ENlHqZ2Artw?t=59

Unutmayınki bazılarının karsılastırdıgı kisi 45 yıldır sampiyon olamayan Arsenal ile Fulham a , Watford a vs. gol atarken o sırada gomez Barcelonaya karsı gol atıyordu ve 75000 kisi ismini haykırıyordu. ;https://youtu.be/hOj2ZV0eVlg?t=326

Bonus ;https://twitter.com/Gvnrmsxy/status/681816392996274179

• Kardeşim yukarda söylediğime cevap ver sen düzgün bir şey söyledik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    Hani bloklamistin la beni. 92 li olup millete 35-40 yasinda gibi davranan birinin gelip dalginlikla yazdigim bisey ustunden prim yapmasi. Komedisin valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

Ya arkadaslar Allah askına kiminle neyi tartısıyorsunuz yada kime ne anlatmaya calısıyorsunuz önce bi hem bizim hemde tartıstıgınız tarafın amblemine bakın bizde TÜRKİYE bayragı olan yerde onlarda maydanoz var.

Asıl konuya gelcek olursak Gomez 1. sınıf bir santrafordur fakat yasadıgı agır sakatlıklardan dolayı dogal olarak 2 sene düsüs yasamıstır fakat ardından toparlanarak eski seviyesine yaklasmıstır. Yasından dolayı eski seviyesinde olmasını bekleyemeyiz fakat abartılan balonlardan cok daha kaliteli ve verimlidir .

Yeni nesil belki kendisini tanımayabilir cünkü tahminime göre buraya yazan renkliler 12-14 yas aralıgında. Kendisi bu sene ligin ilk yarısında Volkan a iki adet atınca sans vs. diyenler olmustu hatirlatmakta fayda var . Gomez kapıyı cok önceden acmıstı zaten ;https://youtu.be/ENlHqZ2Artw?t=59

Unutmayınki bazılarının karsılastırdıgı kisi 45 yıldır sampiyon olamayan Arsenal ile Fulham a , Watford a vs. gol atarken o sırada gomez Barcelonaya karsı gol atıyordu ve 75000 kisi ismini haykırıyordu. ;https://youtu.be/hOj2ZV0eVlg?t=326

Bonus ;https://twitter.com/Gvnrmsxy/status/681816392996274179

Övündüğü şeye bak Türk bayrağı varmış da Maydanozmuş da bla bla yaş 15

• Bu arada kupalarla resim koyan vatandaşlar, açıp Brezilya'nın kupa koleksiyonuna bir baksınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Dünyanın en iyi milli takımı? HMM

Forveti dünyanın en iyi milli takımı Almanya'nın forveti olan takım

Gomez bu resimde nerede?

o esnada boş alana koşu yapıyormuş.

Yav arkadasım, sen kiminle kimi karşılaştırdığının farkında mısın? Gomez şuan daha iyi besleniyor, daha çok gol atıyor bu doğru tamam. Ama tüm kariyerlerinden bahsetmişsin bide.

Rvp; son 10 yılın rakipsiz en iyi milli takımına karşı atarken neredeydi Gomez? Fiorentina'da yedek filan bekliyordu https://www.youtube.com/watch?v=z0Q1EVnVNTs

Peki Rvp 2 yıl üstüste dünyanın en iyi ve en zor liginde gol kralı, sezonun oyuncusu olurken neredeydi Gomez?

Gomez, 15m'ye Fiorentina'ya transfer oluyorken Rvp EPL'nin yüzüydü.

Belki yaşın yetmiyordur ama Arsenal, 01-02 ve 03-04 sezonunda şampiyon olmuştur. Ayrıca Avrupa'da futbol takip eden insanlar bilirler ki Bergkamp ekolünün son temsilcisi Rvp'dir.. Sen böyle bir kariyeri "45 yıldır sampiyon olamayan Arsenal ile Fulham a , Watford a vs. gol atmak" olarak yorumluyorsan diyecek tek kelime yoktur.

KNVB En İyi Genç Yetenek Ödülü: 2000–01
    Hollanda Yılın Futbol Yeteneği Ödülü: 2001–02
    5x FA Premier Lig Ayın Oyuncusu:
    Yılın Rotterdam'lı Sporcusu: 2006
    2x Ayın Golü: BBC Ayın Golü: Eylül 2006, Kasım 2008
    Yılın En İyi Arsenal'li Oyuncusu: 2008-09, 2011-12
    2x Arsenal'in Sezondaki En Güzel Golü: Şubat 2011 vs Barcelona, Kasım 2011 vs Everton
    UEFA Euro 2008 Bronz Ayakkabı Ödülü
    Premier League: Yılın En İyi Oyuncusu 2011–12
    Futbol Yazarları Derneği Yılın Futbolcusu: 2011-12
    Avrupa Spor Medyası Yılın En İyi 11'i: 2011-12
    Sir Matt Busby Yılın Oyuncusu: 2012-13
    2x Premier League Altın Ayakkabı Gol Kralı: 2011-12, 2012-13
    Manchester United Sezonun En Güzel Golü (1): Nisan 2013 vs Aston Villa

• quote:

Bu arada kupalarla resim koyan vatandaşlar, açıp Brezilya'nın kupa koleksiyonuna bir baksınlar

Eskiye gitme 2014'deki 7-1 i aç

• Bulshizza kullanıcısına yanıt
    Allahtan okumadan önce profiline baktım. Yoksa bosu bosuna vakit kaybedicektim.
    18 Aralık 1996

Özetle ; okumadım ve blok
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    Övündüğü şeye bak Türk bayrağı varmış da Maydanozmuş da bla bla yaş 15

Türk bayragının övünelecek birsey olmadıgını söyleyerek zaten ne oldugunu belli ettin.

Yas tahmini yapmıcam zira bu zihniyette biri 15 yasında olsa ne olur 55 yasında olsa ne olur ?

Sadece ; yazık.

Blok.
    Saklamam gereken bir durum mu var? 20 yaşındayım evet?

Yazacak bir kaç cümlen, verecek cevabın olmayınca okumadım bla bla.
    Bundan sonra kafana göre yazarken dikkat edersin..
  • quote:

Bu arada kupalarla resim koyan vatandaşlar, açıp Brezilya'nın kupa koleksiyonuna bir baksınlar

Ya hocam ciddi misin sen? Gelmiş burada milli takımları karşılaştırıyorsun. Fenerbahçe'de Agüero, Galatasaray'da Diego Costa var da ben mi bilmiyorum? Şuan oyuncu fabrikası gibi olan milli takımlardan olan Almanya, İspanya vb. gibi takımlardan birinin forveti Beşiktaşta daha tartışılacak ne var.

@Bulshizza: Konu dışı olacak ama dediğinize katılıyorum. Formda bir İspanya milli takımı tüm milli takımları parçalar bkz: 2010 İspanyası.

• Kesinlikle hocam. 2014 oyuncuların geçiş ve değişim süreciydi biraz, Hollanda'nın bu sene yaşadığını onlar 2014'te yaşadı. Almanya'da 2018'de yaşayacak gibi geliyor.

Bu yıl İspanya-Fransa finali görürüz gibi geliyor şahsen.
  • Demeyin öyle evrenin en iyi takımı Hollanda forveti gezegenler arası gol kralı Robin bey yedek

• quote:

Dünyanın en iyi milli takımı? HMM

bu kadar çekememezlik yapmayın. şuan dünyanın en iyi milli takımı Almanya'dır. sana göre bana göre durumu da yok. 2014 DÜNYA KUPASI ŞAMPİYONU'ndan bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Saklamam gereken bir durum mu var? 20 yaşındayım evet?

Yazacak bir kaç cümlen, verecek cevabın olmayınca okumadım bla bla.
    Bundan sonra kafana göre yazarken dikkat edersin..

Aldirma kardesim ona 92 olup yasini saklayip millete 35-40 yasinda ayagi yapan bi insan kendisi. Ifsa olunca birakti gerci

• Beyler bazıları konuda Almanya milli takımını küçümsemiş :) Arkadaş adamlar son dünya kupasının sahibi, daha nasıl bir açıklama yapılsın :)

Bazen forumda sırf laf olsun, rakibime uyuzluk yapayım diye yorum yapanlar var :) Biraz saygı duymayı ve olgunlaşmayı öğrenin...

Mario Gomez konusuna gelecek olursak, adam dibe vurmak üzere olan kariyerini tekrar şahlandırıp milli takım forvetliğine döndü. Mario Gomez zaten iyi bir forvetti ve hem kariyer seçimi hem formsuzluk sebebiyle popülerliğini kaybetmekte olan bir forvetti. Bu sezon ise kim olduğunu herkese gösterdi ve susturdu...

Sezon başında çok net hatırlıyorum, Rvp ligi sallayacak denildi ve Gomez'i herkes küçümsüyordu. İtalya'daki performansı sebebiyle pek beklenti yoktu fakat şimdi görüyoruz ki ligin gol krallığında tepede...

Açıkçası Beşiktaşlı arkadaşlar övünmekte haklı fakat bazen abartıyorlar :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.