Şimdi Ara

Forvet Transferine Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taraftar şuan öyle mutlu ki,bi hesap açılsa bu gece 1-2 mil euro euro para toplanır.Ya bişey yapın yönetim.Bize ne lazımsa söyleyin maaş bütçesi yaratalım size.

• ''1-2 milyon euro para toplanır'' demek
  • Toplanan paranın yasal prosedürlere ve UEFA'nın FFP anlaşmasına rağmen kulübe aktarılmasını geçtim, arkadaşın kurdan bile haberi yok sanırım. 1-2 milyon € ha
  • Hadi forma çağırısı desen anlarım ama euro demen komik olmuş
  • Forvet Transferine Kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşlerim mübalağ yaptığımın farkındasınızdır diye ummuştum ama olsun :) 1-2 milyon dememden anlarsınız sanmıştım. aradaki o 1 milyon şuanda deli para :) taraftar kura yüzünden fena gaza gelmiş durumda.yasal yola sokmanın yollarıda var bilekliği satarsın 200 liraya,al sana bağış işte :) bilekliğin maliyeti 10 kuruş.Taraftarı harekete geçirmeliyiz.Para lazımsa para,delikanlı gibi öderiz borçları,ama artık hangi başkan klubu ekside bırakırsa aradakı farkı kendı cebınden odemelı maddesı koyulmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Güzel kardeşlerim mübalağ yaptığımın farkındasınızdır diye ummuştum ama olsun :) 1-2 milyon dememden anlarsınız sanmıştım. aradaki o 1 milyon şuanda deli para :) taraftar kura yüzünden fena gaza gelmiş durumda.yasal yola sokmanın yollarıda var bilekliği satarsın 200 liraya,al sana bağış işte :) bilekliğin maliyeti 10 kuruş.Taraftarı harekete geçirmeliyiz.Para lazımsa para,delikanlı gibi öderiz borçları,ama artık hangi başkan klubu ekside bırakırsa aradakı farkı kendı cebınden odemelı maddesı koyulmalı.

Kardeşim, şuan arap bir iş adamı gelse Galatasaray'a 150 milyon euro veriyorum dese ve verse, biz yine transfer yapamayız. Bunun sebebi basit; sattığın oyuncudan kazandığın para kadar transfer yapabilirsin.

Bizim sattığımız ve aldığımız oyuncular arasındaki fark 3 milyon euro kadar. Yani şuanda 3 milyon eurodan daha fazla bonservis bedeli ödeyip 1 futbolcu alırsak ligde oynatırız ama ŞL'de oynatamayız.

İyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.