Şimdi Ara

Forumun İlk İki Başlığına Bakıyorum ve Utanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden artık takım tutar gibi parti fanatikliği yapıyoruz. Evet veya Hayır bunu neden göze sokuyorsunuz. Bugun veya başka gün evet veya hayır yazanların başına bi durum gelmeyeceği ne malum ? Neden halkın menfaati geri planda kalıyor da parti taraftarı olur hale geldik. Ben mi yanlışım ? Yanlışsam bilgilendirin yahu. Muasır Utanç Medeniyet seviyesindeyiz haberimiz yok.

• Amaçsızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun başlığı da ikinci başlık yalnız

• Pusulasız Adam P kullanıcısına yanıt
    Ya amaçsız da demeyelim de . Kendilerini ne hale sokmuşlar inanılmaz. Evet diyenler hayır diyenleri, hayır diyenler evet diyenleri blokluyor felan. Enteresanlar. Bugun fetö o darbeyi yapmış olsa rahat rahat evet diyenler kamudan atılmış veya hapiste olacaktı. Hayır bi hükümete ne kadar güvenebilirsin ki seni beni gün gelip haksızlıklar yaşatmasın ? Gerçekten boş bi hareket. O başlıkları başlatanlar tamamen rant yapıyorlar forumda gerçekten vatan millet için degil bence.
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Konudışının degil hocam. Forum anasayfasındaki en popüler konular.
  • O konular kaldırılmalı bence adam akıllı bir admin açsın başlık anket koysun herkes oyunu kullansın ve neden evet veya hayır dememiz gerektiğini SAYGILI şekilde söylesin.Adamlar birbirlerini blokluyor.Hayırcılar pkk/fetöcü oluyor.Evetçiler çomar oluyor.15 Temmuz gibi bir olayı görmüş bir millet bunları nasıl yapıyor çok şaşırtıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cidden bazı geceler uyurken problem yaşıyorum. Ülkenin gidişatı doların euronun uçuşu bu dünyaya bi kere gelen bi insanın bi mercedes veya bmw kullanamayacagı gerçegi bazılarımız kışın aç ve sogukta uyuması. tecavüzler. saldırılar. hayır sorsan mantıklıı bi cevap veremeyen adamlar orda evet veya hayır kavgası yaşıyor. Laikliğin ne oldugunu bilmeyenler birisine laik diye küfür ediyor aklınca diğeri çomar diyor. Bizim milletimiz cahil hocam cahil. Laik dedikleride cahil çomar dedikleri de . 20 küsür parti var. sorsan 4-5 tane sayarlar. Hiç sormuyorlar ki kendilerine bu partiler var da biz neden bilmiyoruz. Yazık günah be ülkeme benim ne diyeyim ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhnskl

O konular kaldırılmalı bence adam akıllı bir admin açsın başlık anket koysun herkes oyunu kullansın ve neden evet veya hayır dememiz gerektiğini SAYGILI şekilde söylesin.Adamlar birbirlerini blokluyor.Hayırcılar pkk/fetöcü oluyor.Evetçiler çomar oluyor.15 Temmuz gibi bir olayı görmüş bir millet bunları nasıl yapıyor çok şaşırtıcı.

hit alan konuları kaldırmazlar. para nereden gelecek yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A8E31AA1 -- 3 Şubat 2017; 1:35:10 >
  • O degilde effy. Effy demişken skins be abii. Skins demişken de Sid be abiii. Herneyse ciddileşmek gerekirse forumun adminlerinin yapması gereken tek şey yukarıdaki bi arkadasın da dedigi gibi tek başlık altında bi anket açmak. Çok zor degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celas Victoria

quote:

Orijinalden alıntı: emrhnskl

O konular kaldırılmalı bence adam akıllı bir admin açsın başlık anket koysun herkes oyunu kullansın ve neden evet veya hayır dememiz gerektiğini SAYGILI şekilde söylesin.Adamlar birbirlerini blokluyor.Hayırcılar pkk/fetöcü oluyor.Evetçiler çomar oluyor.15 Temmuz gibi bir olayı görmüş bir millet bunları nasıl yapıyor çok şaşırtıcı.

hit alan konuları kaldırmazlar. para nereden gelecek yoksa.

Doğru diyosun.Her şeyi deniyorlar bizi birbirimize düşürmek için.Sol-sağ Türk-kürt laik-dinci şimdi de evetçi-hayırcı.Bu oyunlara gelmememiz lazım.İnternet dışına çıkıp sosyal hayatı etkilemez umarım evet hayır çatışması.Ama bunlar daha başlangıç.Partiler sokağa inip propaganda yapmaya başlayınca daha büyük kargaşalar çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ekşi sözlükte gündemdeki bi konu şuydu "Hayırcıları silahlar ile bekliyoruz" bu ne demek ya. Bunlar asıl vatan hainleridir. Sen kimsin de hayır diyene veya evet diyene silah sıkacaksın it? bunlar daha adam olamamışlar. babaları eve almaz dışarda adam rolü yapar bunlar. ne günlere kaldık ya rab.
  • siyaset yapıcaksa insan kendinden başlamalı biraz bence,her kurala ne kadar uyuyor onu bunu eleştiriyor..neyse çok ayrıntıya girmeyeceğim ama hep objektif bakmaya çalışıyorum,bi taraf tutmak zorunda değiliz..Kimi zaman birisi doğru söyleyebilir kimi zaman aynı kişi yanlışta yapabilir.İnsanlar tek doğru kendi savunduğu partinin yada zihniyetinin olduğunu düşünüyor
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın hocam. İnsanlar sorgulamadan herşeye inanıyorlar. Demiyorlar ki acaba bunun kaynağı nedir geleceği nedir ? Yok abi işte biz cahil geldik cahil gidecegiz. Hani diyolar ya latin alfabesi geldi bi gecede cahil kaldık. Gerçekten arapça gelse bunlar yani cahil. Çok fazla tasrif etmiyorum birine cahil demeyi ama yapacak bişey yok.
  • EVET hocam katılıyorum

• Şey mi yapsam. Benim dediklerime katılmayan ya çomardır yada laikçi ? Çağa ayak mı uydursak
  • quote:

Orijinalden alıntı: slashssnakepit

Hocam ekşi sözlükte gündemdeki bi konu şuydu "Hayırcıları silahlar ile bekliyoruz" bu ne demek ya. Bunlar asıl vatan hainleridir. Sen kimsin de hayır diyene veya evet diyene silah sıkacaksın it? bunlar daha adam olamamışlar. babaları eve almaz dışarda adam rolü yapar bunlar. ne günlere kaldık ya rab.

Atatürk'e Saygı duruşuna kalkmayanların kafasına sıkacağız diyen ablayı örnek almışlardır belki de..

Video ister misin ?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Sence onu diyen ablaya hak mı verir gibi bi halim var ? Bu arada Atatürk karşıtlıgı yapacak varsa boşuna gelmesin. Evet-Hayırla girdik kimse Atatürk'e girmesin.Bu konuda hassasım.
  • quote:

Sence onu diyen ablaya hak mı verir gibi bi halim var ? Bu arada Atatürk karşıtlıgı yapacak varsa boşuna gelmesin. Evet-Hayırla girdik kimse Atatürk'e girmesin.Bu konuda hassasım.

Burada Atatürk ile alakalı bir şey yok zaten.

" Her kesimde bu tip fevri davranışlar içinde bulunanlar var. Bu tür tipleri genele vurmayın / vuracak olanda bilsin ki böyle olaylarda var. "

Anlamında bir mesaj o.

Çünkü biliyorum ki bu konu altında " işte bunlar böyle " diye konuya direk girecek tipler var.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Yok yok lafım sana değil hocam. Ben dikkat etmişsen mesajlarımda çomar diyen laikçi diyen ayırtmadan cahil diyorum direkt. Bunlar böyle çünkü. Ama Atatürk konusunda çok hassasım belirtmek istedim. Emin ol senin girdigin gibi girip bi anda Atatürk düşmanlığı yapacak insanlar var. Güzel insansın.
  • quote:

Yok yok lafım sana değil hocam. Ben dikkat etmişsen mesajlarımda çomar diyen laikçi diyen ayırtmadan cahil diyorum direkt. Bunlar böyle çünkü. Ama Atatürk konusunda çok hassasım belirtmek istedim. Emin ol senin girdigin gibi girip bi anda Atatürk düşmanlığı yapacak insanlar var. Güzel insansın.

Atatürk'e neden düşman olayım canım. Aklı başında adam iyi işler peşinde koşmuş kendi ideallerini gerçekleştirmek için canla başla çalışmış. Calışkan adam iyidir.

Düşmanlık edeceksem kraldan çok kralcı Kemalistlere ederim. Malum çomar filan diye ortada gezenler onlar. Tabi laikleri dinsiz sananlarda onların karşıt versiyonu al birini vur ötekine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.