Arkadaşlar bu forum muo oyuncusu için kurulum anlatan bir forumdur zamaninda bir çok başarali ustad çıkaran forum ama 2008-2009 arasi tamamen şahsa göre lale devri oldu dışına zulüm yani bu iş böyle gittikce artik herkezin düşüncesi kayıyor ben game-helperde yetkiliyim muonline için birşeyler yaparken bir çok kişi akrep olsun gizli nick ama kabullenme yazik insanlarin acizligi klevyesini vurmuş Türk serverlarini giirp bakmazlar dahi oyunu kontrolu nerelerede her neyse hiç bir büyük yetkili ilgilenmio artik muonline kısmı ile uye kaybi yaşamakta muonline kanayan bir kolu oldu dh nin tedavi edecek bir adam gelecegi hiç benzemiyor ben artik boş koydum şikayet mesaji gonderiom ilğilenilmiyor dahi 1 kişi yanliş olur 100 kişi yanliş olmaz millet tenezil edip yazmiyor dahi bunlarin seviyesini düşmemek için bunu yazmak istemezdim ama gereken bir şey iyer beni fake gizli nick yazdigim için banlanacak konum silinecekse helal olsun bişi demiyorum bu mesaja hemen buyuk bir savunma yandaşlari ile gelirler dikkt edin bazi kişiler girmezken bize fake denir ama o kişilerin uyeliklerini kim giriyor bilseniz ahhh col cocuk iş yapar oldu iii forumlar aciyorum sadece yandaşlarina
Karayak Efendi Klawye Acizliğinden En Son Bahsedecek Kişi Sensin Bu Forumda.Şimdi Bana Sergiletme Boy Boy Küfürlü Ss lerini.
Xoßi
Konumunuz neyse o şekilde konuşun sizin arkadaşiniz değilim ben canınızı sıkmayin bizdede bulunmakta toplu konuşmalar veri kayıtlar sen burda bizde yapacagimiz yeri buluruz konu dışına çıkmaya çalişma
Konumum İstediğim Şekilde Konuşmaya Elverişlidir.Asıl Sen Konuşmalarına Dikkat Et.İstediğini Yapabilmekte Özgürsün.Ama Sadece 10 Dakkikalığına.Toplu Konuşmalar Olsun,Veri Kayıtları Olsun.Ben Utanılacak Bişey Asla Yapmadım..Aslında Senin Fake Olduğunu Bulmak O Kadarda Zor Olmadı.
ipi al eline istedigin yere salla buyur kontrol sende yazik