Bildirim
Forumun ağar abi seçmeleri SS li. (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ağara takıldım ben . Ağar ne hocam ağır değil mi o? Ben mi yanlış biliyorum çok sinirim bozuldu girdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
Şükür forumda reisi hatırlayanlar kalmış
Forum bu delikanlı insanların hatırına dönüyor hala umut var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sekil tam ağır abi olmaya çalışan ama kendinden en ufak baskın birini gorunce abi ceken adam sekli
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24
Senin ağar abi anlayışın yanlış kaslarla ilgisi yok yüzdeki sert bakışla alakalı
Hocam kendini ele direkt o zaman. Ay sonunu bekleyen emekliler gibi cikmis bakislarin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj
Sekil tam ağır abi olmaya çalışan ama kendinden en ufak baskın birini gorunce abi ceken adam sekli
yav he he -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reis Kim Jong-un
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24
Senin ağar abi anlayışın yanlış kaslarla ilgisi yok yüzdeki sert bakışla alakalı
Hocam kendini ele direkt o zaman. Ay sonunu bekleyen emekliler gibi cikmis bakislarin.
Ehuejueju
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hadi bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.akbulut -- 4 Eylül 2017; 12:39:56 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X