Şimdi Ara

FORUMU TARADIM AMA BU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM HAMACHİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLİYORUM HAMACHİYLE İLGİLİ ÇOK SAYFA AÇILDI KARMAŞA YARATILIYO.TEKRAR AÇTIĞIM İÇİN ÇÖZÜR DİLERİM FAKAT BENİM SORUNUMUN CEVABNI BULAMADIM Bİ TÜRLÜ.HAMACHİ NİN SON GÜNCEL VERSİYONUNU İNDİRDİM.KURUDM GEREKLİ AYARLARI YAPTIM ARKADAŞLARIMI DA KAYDETTİM ORDAN SOHBET EDEBİLİYORUZ.ŞİMDİ BEN OYUN KURDUĞUMDA ARKADAŞLARIM GÖRÜYOLAR FAKAT UNABLE TO JOİN DEYİP ONLARIN GİRMESİNE ENGEL OLUNUYO.BENSE ONLARIN KURDUĞU HİÇBİ OYUNU GÖREMİYORUM AMA ONLAR KENDİ ARALARINA RAHATÇA KURUP GÖREBİLİYOLAR VE YNAYABİLİYOLAR.HAMACHİTÜRK.COM DAKİ NERDEYSE BÜTÜN OLASILIKLARI DENEDİM.VİRÜS PROGRAMMI KALDIRDIM.PORT AÇTIM.BÜTÜN İSTENİLEN MODEM AYARLARINI YAPTIM.YANİ KISACASI YAPILABİLECEK BİLDİĞİM HERŞEYİ DENEDİM.AMA Bİ TÜRLÜ AYNI SORUNDAN KURTULAMIYORUM.BİLEN Bİ ARKADAŞTAN YARDI ETMESİNİ RİCA EDİYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• benim problemimde seninki ile aynı sohbet edebiliyoruz ben oyun açınca onlar göremiyo onlar açınca ben görebiliyorum fakat unable to join diyor.

port nasıl açılıyo ve modem ayarlarını nasıl yapıcaz sen bana söyleyebilirmisin acaba?

teşekkürler
  • arkadaşım bende port açtım ama hiçbişey değişmedi ondan önce de arkadaşlarım giremiyodu ip ile oynamaya kalktığımızda.aynı sorun unable to join.ben bunun bilgisayar içerisinde yapılması gerken bi ayardan kaynaklandığını düşünüyorum ama gene de ben sana port açmam için yol gösteren bi link vereyim.burada resimli olarak anlatıyo üstelik kolayca yaparsın.

http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=1318

olursa bana da bi haber verirsen sevinirim
  • aslına bakarsan bende görebiliyolar ama giremiyolar.onlara unable to join diyo.ben hiç göremiyorum.forumda da bulamadım cevabını.ayrıca hamachiturk te iidri yani.bi kenarda bulunsun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.