Şimdi Ara

FORUMU HERETİC BİTRDİ !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

Konuyla cok zıt bi soru sorucam kusura bakmayin herkez buraya yogunlasinca rahat cevap alabilecegim tek yer
    Emula'da download sorunu yasiyorum dosyayi gösteriyor ama indirmeye baslamiyor neden?

Yuh.Bayılıyorum türk insanın araya dalmasına.Bu arada herkes olacak herkez değil.
  • MERAK ETMEYIN EN GEÇ 1 SAATE KONU KİTLENİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: evıl

SEN NE ZANANDIR BERİ BURADANKİ SEN OLAYLARI BİLİONMU DA BIRADA OTUON BANA GUİLDDE TANSITIGINDAN HERETİC GENE DEOM DONANIM HABE BASINA GELMİŞ EN FACİA OLAY

Burda ne yazıyor anlayabilen varmı?.Şimdi yalakalık yapıyor diycek bu şahıs bana da ama murder story konusunda bu kadar fanatik olunmasınıda anlamıyorum.Tamam güzel espirili bir yazı serisiydi.Bende okumuştum ama bu agwe yi dokunulmazlık sınıfına taşımazki.Forum düzenini beğenmiyorsan girmeyeceksin kardeşim,bu kadar.Aç kendine bir forum orada yaz bunları.Mecburmuyuz biz burda ona buna dil uzatmanı ,nefretini kusmanı okumaya.Al sanada bir o zaman

AYNEN BUDA YALAKA 2 MİZ OLUOR

• quote:

Orjinalden alıntı: Onirage

quote:

Konuyla cok zıt bi soru sorucam kusura bakmayin herkez buraya yogunlasinca rahat cevap alabilecegim tek yer
    Emula'da download sorunu yasiyorum dosyayi gösteriyor ama indirmeye baslamiyor neden?

Yuh.Bayılıyorum türk insanın araya dalmasına.Bu arada herkes olacak herkez değil.

çok zekisin arkadasim ama benim yazi sitilim böyle anladin sonucda herkez oldugunu.
    bir digeri elestirdigin benim sorum konudan daha sacma olabilir mi?

• Valla hacım banım 1 saat önce açıldı çok sinirliyim.Orda küfreden eleman banlanmadı ona küfreden banlandı (ben)Bu forumun gerçekten bir mod açığı var..Adam banlamakla mod olunsaydı ben modlar kralı olurdum.Ya Agwe'ye yapılan saygısızlığa ne demedli ?? O adam DH Silkroad bölümünün adını duyurabildiği kadar kişiye duyurdu.Hatta çoğu konusu diğer sitelerede açıldı.Neyse canı sağolsun nerde ve ne zaman geçenlerde olduğu gibi forum karışması olursa aynı şiddette yine küfür ederim.Zaten herkes yalaka olmuş.Neyse hadi eyw ben yatıom

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 22 Eylül 2006; 0:29:20 >
  • bole topicleri okumakta heyecanlı oluyor
  • ARA SIRA BÖLE OLUO OLMAMASI GEREK AMA OLUO İŞTE VURDUMDUYMAZLIK ADAMI BÖYLE ÇİLEDEN CIKARIO
  • quote:

KONU SACMAYSA NEDEN POST ATIOSUN ATMA ÖLE KALSIN BOŞ KONUŞAN BEN OLAYIM

Neden bilmiyorum ama benim yazilarimin ucu basi hep birinin biyerine degiyor
    Biri noktalamama laf atti banlandi biri yazima laf atiyor biri yanlis anliyor basim dertte walla
  • quote:

quote:

KONU SACMAYSA NEDEN POST ATIOSUN ATMA ÖLE KALSIN BOŞ KONUŞAN BEN OLAYIM

Neden bilmiyorum ama benim yazilarimin ucu basi hep birinin biyerine degiyor
    Biri noktalamama laf atti banlandi biri yazima laf atiyor biri yanlis anliyor basim dertte walla

pardon hacım ben seni yanlıs anladım affet

• cok ilginç 1 saat olcak hala konu kitlenmedi kitlerse bare bi bilgi mesajı yazssın oraya bi açıklama gibi lol
  • quote:

SİZE BİŞİ DİİMİ HEPİNİZ HERETİCİN YALAKSI OLMSUNUZ CVP VERMEYE KORKUOSUNUZ KONUSMA TARZIM BANA KALMIS BİŞİ DR KİMSE KARISAMAZ HERETİC BİLE TAMMI BUNDA HEM FİKİR OLALIM.
    DAHA İÇİNİZDEKİNİ SÖLEYEMIYECEK KADAR KOKRKASINIZ
    **BU ARADA SEN İLK 'YALAKAMIZ' OLDUN

kardesim sen benım ıcımdekını nerden bılecen medyumusun allahtan baska kımseden korkumuz yok vede kımseye yalakalık yapacak bır kısılıge sahıp dıılım kımse bosuna banlanmaz ben neden banlanmadın yada bır baskası kesın bır denyoluk yapmıstır banlana kımse haksız yere banlanmaz ban acıkıpta yalakasınız korkaksınız kıbı laflar edıp o banlananaı savunup burda topıc acma bızene kardesım banlanmıssa derdını admıne anlat heretıcle bızım sorunumuz yok senın varsa gıt pm sınden konus yada admıne sıkayet et bızene kullandıgın kelımelerede dıkkat et yakala korkak cumlelerını kullanma kullandıgın kelımenın ne yone gıdecegenı bılde kullan tum forum yalaka korkak dıyorsun laflarına dıkkat et

• Evil kardeş sen olaya biraz daha sakin giriş yapsan hem tepki almazsın hemde önümüzdeki birkaç saat içinde banlanma ihtimalin az olurdu.ama sen direk kavga ağzıyla olaya girdiin için insanlar hem senin anlatmak istediğini anlayamaz.hemde bu yüzden sen haklıysan bile haksız konuma düşersin.bence bütün msjlarını editle ve sil baştan yaz en mantıklı çözüm bu.Agwe yi hepimiz seviyoruz ama forumdaki herkes eşit olmalıdır.bende daha yeni ban yedim 1 hafta hemde haksız yere ama sesimi çıkarmadım işimi adminle hallettim.agwe de bunu yapabilir.sende herkeste yapabilir önemli olan sakin ve mantıklıca açıklamak kendini.
  • eh be adam ne sinirlenmiş ama konuyu açmadan önce olaya çalışıp gelmiş kendisine ters cevap verene hereticin yalakası diodierinede sen nezamandır burdasın diobu arada bildiğim kadarıyla modların ban yetkisi yok sadece uyarabiliyolar yani bence biraz falla sallamışın ee ne kaldı geriye madem agwenin banlanmasının sebebini merak ediyosun mail yolla forumdestek@donanimhaber.com a öğren sebebini bu arada agwenin hakarete kaçan konuşma biçimleri var ama iyi birisidir zaten o 2 haftada 1 periyodik olarak banlanır ayrıyetten 2 saat durdu diyosun sence fazla bi zamanmı öle bi durumda şikayet et butonu var adamlar ellerinden geldiğince yardım ediyo bitek senin şikayetinmi var sanıyosun????bide murder storye değinelim ben en başından beri üst konu olmasına karşıydım çünkü nekadar güzel olsada story sonuçta, bence herkes bi msj yazar yukarda kalırdıhttp://forum.donanimhaber.com/m_7132648/tm.htm ahanda linkibide mertsen forumdan defol demişsin heh oldu sen dedinya hemen giderkısacası sen yavaştan yavaştan dier forumlara doğru gitmeye başla

şimdi bana nedicen hereticin yalakası desen banane hereticten ekmekmi veriyo yoo muhabbetimizde yok bşide isteniyomarkadaşa dediğin gibi ''SEN NE ZAMANDIR BERİ BURADASNKİ SEN OLAYLARI BİLİONMU DA BIRADA OTUON '' bana diemezsin çünkü ben bu oyun ilk açıldığından beri burdayım nedicen git lwlini yükselt gelmi dicen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlion999 -- 22 Eylül 2006; 0:48:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

eh be adam ne sinirlenmiş ama konuyu açmadan önce olaya çalışıp gelmiş kendisine ters cevap verene hereticin yalakası diodierinede sen nezamandır burdasın diobu arada bildiğim kadarıyla modların ban yetkisi yok sadece uyarabiliyolar yani bence biraz falla sallamışın ee ne kaldı geriye madem agwenin banlanmasının sebebini merak ediyosun mail yolla forumdestek@donanimhaber.com a öğren sebebini bu arada agwenin hakarete kaçan konuşma biçimleri var ama iyi birisidir zaten o 2 haftada 1 periyodik olarak banlanır ayrıyetten 2 saat durdu diyosun sence fazla bi zamanmı öle bi durumda şikayet et butonu var adamlar ellerinden geldiğince yardım ediyo bitek senin şikayetinmi var sanıyosun????bide murder storye değinelim ben en başından beri üst konu olmasına karşıydım çünkü nekadar güzel olsada story sonuçta, bence herkes bi msj yazar yukarda kalırdıhttp://forum.donanimhaber.com/m_7132648/tm.htm ahanda linkibide mertsen forumdan defol demişsin heh oldu sen dedinya hemen giderkısacası sen yavaştan yavaştan dier forumlara doğru gitmeye başla

şimdi bana nedicen hereticin yalakası desen banane hereticten ekmekmi veriyo yoo muhabbetimizde yok bşide isteniyomarkadaşa dediğin gibi ''SEN NE ZAMANDIR BERİ BURADASNKİ SEN OLAYLARI BİLİONMU DA BIRADA OTUON '' bana diemezsin çünkü ben bu oyun ilk açıldığından beri burdayım nedicen git lwlini yükselt gelmi dicen

Evil senin içinde Moderatorlere yakındı sırf agwe degil. Hangisi dersen hani gecen gün annene küfürlü bir topic vardi hatırlarsan ama biraz aşmış gibi

• LaLaaaLLaLLLaLLLaaa !! yine eğlence yine komedi bir dh klasiği daha nasıl heycanla açtım topic i anlatamam size

hemen bödöf diye gireyim konuya şimdi ewil çok haklı forumu heretic bitirdi ! ewet neden derseniz

'agalar help pls'
    'kurt nerden alınıyo'
    'hacklendim char pls'
    'zarttım zurt pls'

gibi topicleri hep heretic açıyor fake acc alıp ! daha sonrada gidiyor biraz lwl atlıyor oyunda arada foruma bakıo fake acc lerinden biriyle o gereksiz topiclere cewap yazıp onların üstlerde kalmasını sağlıyor..kocaman şikayet et tuşunu görmezden gelip konuya gereksiz cewaplar wererek topic in gündemden düşmemesini sağlıyor..daha sonrada yine bu fake acc si ile o forumda bi kawga çıktımı nerde ulan bu modlar die bağrışıyor !

heh sonra bide ban olayı tabi heretic sürekli banlıyor milleti...şikayet et tuşuna basıp şikayetimizi yaptığımızda tüm konularla o ilgileniyo..yahu bi bakın kim ilgilenio kimler banlıo ondan sonra heretic banladı hedehödö diyin...benimde bildiğim kadarıyla modların ban yetkisi yok sadece kilitleyebiliolar die biliorum..

neymiş o gün o küfürlü topic 2 saat kalmışmışta nerdeymiş modlar wah wah wah =( o gün o topic i görür görmez şikayet et tuşuna bastım we daha önce şikayet edilmiştir diyodu..peki siz ne sanıyosunuz o arada adminler o topic i görüoda daha sonra 'hadi lan izleyelim eğlence olur sonra sileriz banlarız' dediklerini mi sanıosunuz ? bence öyle düşünüyosunuz yada ben beyinsizim bunu anlıyorum..o gün kaç kere söyledim acele etmeyin ilk yetkili görür görmez topic te gidicek adamda sınırsız ban yicek die nedense dediğim de oldu..bunu bilmek için Nostradamus olmaya gerek yok..ama heretic in yanına bi asistan gerekiyormu denilirse ewet gerekiyor derim çünkü her zaman burda olamıyo o zamanda ikinci birisinin olması iyi olur..

bana yalakasın diyen birisi olur mutlaka onada kasımpaşaya uğramasını söyleyip aradan çekiliyorum iyi eğlenceler

• İKİ HAFTA FORUMA GİRMEDİK MİLLET BİRBİRİNE GİRDİ AGVE BU FORUMA KATKISI OLAN ÇOK SAĞLAM Bİ ADAMDIR KENDİSİNDEN İZİN ALMAK SURETİ İLE BAŞKA FORUMLARADA YAZISINI KOYDUK YAZILARINI VE KENDİSİNİ ÇOK SEWERİM ONUNLA BURADA MODLUK YAPAN HERETİC İ KIYASLAMANI DOĞRU BULMUYORUM BU BİR .İKİNCİSİ HERETİC BAZI ŞEYLERİ EKSİK YAPMIŞ OLABİLİR AMA KENDİSİNE HAKARETE VARACAK ŞEKİLDE KONUŞMAN YANLIŞ.ŞİKAYETİN WARSA DH YÖNETİCİLERİ İLE KONUŞ İLK ÖNCE EĞER YAPTIM DİYORSAM TAMAM ŞİMDİ KAFAMA TAKILDI ACABA DİĞER HERETİC YALAKASI BEN Mİ OLDUM ?NEYSE KONUŞMAYACAĞIM FORUM BİRVİRİNE GİRDİ WALLA AYIP Bİ OYUN İÇİN BEN EN FAZLA KLAVYE KIRIYORUM İNSAN KALBİ DEĞİL
  • ne diim gercekler yalan degil işte evil dogruları sölemiş
  • Agwe kimdir yaaa bunun gibi sewiyesiz kişileri evıl gibi yalakalar bu kadar popüler yapıo bana da yalaka de ama diyemessin çünkü heretic gelmedende ben bunu sawunuyodum sen gelmedende agwe bile burda yokken.agwe denilen kişi eğitim düzeyi düşük noktalama imla kurallarını ve türkçeyi iyi bilmeyen kültürsüz bir kişiliktir zaten 4 ayda 4 ban bunu gösteriyor.Ayrıca hikayesini beğenen kişlerde bunu belli ediyor "süpersin hacım ben hiç kitap okumazdım ama bunu sonuna kadar okudum muhteşem bravo" gibi kitap okuna kültürü 0 olan insanlar tarafında beğenildiği de 1 gerçek.
    Agacılar bıktırmıştı onun yerine hacım diye 1 laf çıkarttı başımıza aga dan zerre farkı yok bu lafın
    Son olarak agayıda hacımı da çıkaranların alayına

• Arkadaşlar boşuna bu öfke,yapılması gereken şey basit:
    Çoğu kişinin hoşuna gitmeyecek biiliyorum ama,ko forumuna arasıra bakıyorum.Ne var ne yok videolar nasıl diye filan.Ne zaman girsem ordaki üye sayısı sro forumundaki üye sayısının en az 2 katı ve buna rağmen içerik olarak daha iyi bu durumdalar.Zannedersem 2 mod var ve çeşitli kurallar koymuşlar.En azından kim ne yaparsa başına ne geleceğini biliyor.Onlardan yardım istemek sro forumu içinde yardımcı olabilir.Ne yaptıklarını,forumun içeriğini nasıl takip ettiklerini filan.
    Küfür olayına gelincede şikayet tuşunu kullandın mı bilmiyorum ama kullandıysanda lütfen polemik yaratma, bilmeyenler öğrenmiş oldu.
    Ayrıca küfür olayını sadece bu bölümde görmüş değilim, kendi adıma gereksiz mesajlar bölümde 3-4 defa gördüm ama kısa süre içindede bu mesajlarda silinmişti.
    Herkese iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

Agwe kimdir yaaa bunun gibi sewiyesiz kişileri evıl gibi yalakalar bu kadar popüler yapıo bana da yalaka de ama diyemessin çünkü heretic gelmedende ben bunu sawunuyodum sen gelmedende agwe bile burda yokken.agwe denilen kişi eğitim düzeyi düşük noktalama imla kurallarını ve türkçeyi iyi bilmeyen kültürsüz bir kişiliktir zaten 4 ayda 4 ban bunu gösteriyor.Ayrıca hikayesini beğenen kişlerde bunu belli ediyor "süpersin hacım ben hiç kitap okumazdım ama bunu sonuna kadar okudum muhteşem bravo" gibi kitap okuna kültürü 0 olan insanlar tarafında beğenildiği de 1 gerçek.
    Agacılar bıktırmıştı onun yerine hacım diye 1 laf çıkarttı başımıza aga dan zerre farkı yok bu lafın
    Son olarak agayıda hacımı da çıkaranların alayına

Agzindan çıkanlara dikkat et ona edilen övgüler burda kimseye edilmemiştir. Burda her 5 kişiden 1i beğenmişdir ve sen coğu kişiye kültürsüz demiş hakarette bulunmuş oluyorsun. Görüyoruz ki seninde kültürün yerlerdeymiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.