Şimdi Ara

Forumu daha iyi bir yer yapmak adına...(UZUN YAZI İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Öncelikle yazacaklarım biraz uzun olabilir, okuyup okumamak size kalmış. Eğer okuyacaksanız saygınızdan dolayı teşekkür ederim.


    Forumun içerisinde her zaman sorunlar olmuştu. Troll olduğunu düşünen kişiler, can sıkıntısıyla forumu kullananlar, post kasanlar, anlamsız şekilde libidolarını foruma kusanlar, düşmanlar, sadece bilgi paylaşımı için buraya genel ve artık forum olmadığını fark edip forumdan uzaklaşanlar.

    Sanal bir ortam olsa bile, burayı güzelleştirmek yine biz kullanıcılara kalmıştır. Modlar olmasa bile burayı yine düzeltmek bizim elimizde. Ben açıkçası modların forumda normal kullanıcılardan daha az vakit geçirdikleri için bölümle yeteri kadar ilgilenmediğini düşünüyorum. İlgilenselerdi, biz kullanıcıları dinleselerdi tabiki de burası daha iyi bir yere dönüşmeye başlardı, fakat görünen o ki her geçen gün daha da kötüye gidiyor.

    İnsan hayatı denilen kavram, "insan" denilen canlının diğer "insan" larla olan etkileşimi dışında başka birşey değildir. Bu kavga ederek olur, konuşarak olur, sevişerek, sanat yaparak, iyilik-kötülük ederek, düşünerek ve edinilen tecrübeleri sonraki nesillere aktararak gerçekleştirilir. Burası sanal bir ortam olsa bile mesajlaştığımız kişilerin ekran başında oturan bir başka insanlar olduğunu unutmayalım. Yaşı senden küçük olabilir, abi diyeceğin yaşta olabilir, farketmez. Sonuçta hepimizin hayatları var, birisi okuluna gidiyor, diğeri çalışıyor ve sadece akşamları vakit bulabiliyor forumda dolaşmak için. Öteki işsiz ve canı sıkılıyor, beriki ne yapacağını bilmediği için forumu kullanıyor. Nedeni her ne olursa olsun , sonucu değiştirmeyelim. Herkes birbirine saygılı davranırsa inanın bana o "ortamı bozan" şahıslar göze batacaklar ve sonuçları herkes tarafından blocklanarak sıkılmaları ve düzgün bir forum kullanıcısı olarak yeni hesap açmakla sonuçlanacak ya da forumdan uzaklaştırılacaklar. Ben kendi adıma, foruma ilk kayıt olduğumda 17 yaşındaydım. O zamanlar trollük yapmıyordum fakat atışıyordum. Can sıkıcı postlar atıyordum, antipatik yaklaşımlarla gıcıklık ediyordum. Hatta ilk hesabımın hort sonucu banlanması dolayısıyla, sonunda "v2" yazan bir yeni hesap açıp hortlatmaya devam etmiştim. "Yeni hesap açmış gürcell birşey yap" diyen kullanıcılar sonucunda da yine süresiz uzaklaştırılmıştım. Sıkılmadım yeni bir hesap daha açtım ve gürcell'e şunu demiştim, "İstediğin kadar banla yine yeni hesap açarım yine hortlatırım." sonra durdum, düşündüm, "lan ben ne yapıyorum. Hiçkimsenin ortamına bu şekilde müdahele edemem." Sonra tertemiz bir hesap açıp kendimi frenleyerek düzgün bir forum kullanıcısı olmaya başladım. Kim bilir o zamanlar ne derdim vardı, ne tür bir psikolojik bulantı içerisindeydim de böyle bir şey yapmaya kalkıştım. O günden beridir de bir adet olsun gereksiz postum bulunmamıştır. Değişim aniden gelir insana, değişmek ise olgunlaşmaktır ve zorunludur. Değişemezsek hep çocuk kalırız. Ben inanıyorum ki bütün lol bölümü trolleri aynı dönemden geçti.


    Örneğin, @glumblapinta adlı kullanıcı benim hatırladığım kadarıyla bir zamanlar gıcıklık yapmak amacıyla forumdaydı. Antipatik cevaplar yazıyordu ve sadece ortalığı karıştırıyordu. Şuan bunu yapmıyor. Sadece oyunla alakalı fikir alışverişinde bulunuyor, yeri gelince yine antipatikleşiyor ama bu onun karakteriyle alakalı olabileceği için, hakaret etmediği ve savaş başlatmadığı sürece bu haliyle forumu farkında olmadan iyi bir yerlere getiriyor.

    Örneğin, @Blade Waltz eskiden trollük potansiyeli olan bir arkadaştı. Az çok hatırlıyorum. Şimdilerde o da değişti. Artık o izlenimi vermiyor bana. Sadece fikir alışverişinde bulunuyor ve gereksiz mesajlar atmakla uğraşmıyor.

    Bunun yanı sıra hepimiz @By_DoMiNo gibi olabilirsek, lol bölümü gerçekten inanılmaz bir değişime tanıklık edebilir. Bu kullanıcı ben kendimi bildim bileli forumdaydı ve şuana kadar bir tane bile gereksiz post attığına şahitlik etmedim.

    Forumu bilgi alışverişi dışında kullanmayalım. LoL bölümünde içeriği LoL oyunu dışında olan hiçbir post atılmasın. Atanları da yönetime gerektiği gibi şikayet edelim. Dün Gürcellonline dedi ki, "Rahatsız olduğunuz ya da post kastığınız kişileri bize ö.m aracılığı ile bildirirseniz geri dönüş elbette ki yapılır." Öyleyse Gürcell'e güvenelim. Eğer hiçbir mod görevini düzgün bir şekilde yerine getiremezse biz de "üye" olmamızın anlamsız olduğunu düşünüp burdan uzaklaşırız. Onların da elinde sadece troll'ler kalır.


    @Suppordle,@Teemo Erdoğan, @U mad bro, öncelikle hepiniz iyi insanlarsınız, hepimiz iyi insanlarız. Birbirimizden hiçbir farkımız yok. Hepimizin zarar ettiği tek şey zamanımızın bir çoğunu bu forumda geçirmemiz, öyleyse elimize ne geçmeli? günün 3 saatini forumda geçirsek ve bu 3 saatte hiçbirşey elde edemezsek kısacası zamanımızı net olarak çöpe atarsak bu ayda , aşağı yukarı 4 gün yapar. Yani 4 günümüz bir kere dünyaya geldiğimiz bu zaman diliminde çöpe gidiyor. Bu sizce de yüksek bir rakam değil mi?Bu 4 gün içinde birilerine yardımcı olursak ya da birilerinden yardım alırsak, sanal bir ortamda olsa bile en azından zamanımızın boşa gitmediğinin farkına varırız. Ki bu da söylediğim, "insan olmanın anmalı diğer insanlarla etkileşimde olmaktır." tezini doğruluyor.

    Uğruna savaştığınız adamların söylediğinize göre bir zamanlar tek amaçları post kasmaktı, gereksiz mesajlar atarak forumu kirletmeleriydi. Öyleyse bırakın zamanını harcayanlar onlar olsun. Yaşınız kaç olursa olsun onlara büyüklük yapın. Aldırmayın, boşverin. Yönetim görevini yerine elbette getirecektir. Ama kötüyle kötü olursanız bu sizin de kötü olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek. Sakinleşin bi, yaptığınız her ne ise uzaklaşın ondan. Birkaç hafta savaşmayı bırakın, göreceksiniz ki yaptığınız hiçbir işe yaramıyor. Farkında olmadan nefret ettiğiniz insanlara dönüşüyorsunuz. Post kastığı için bunları yapıyoruz dediğiniz adamların yaptığını yaparak onların karşısında nasıl durabilirsiniz, hakkınızı nasıl savunabilirsiniz?


    1- Bölümü bilgi alışverişi dışında kullanmayalım. "Şako nasıl okunuyor, şehyko mu yoksa şevket mi?" diyen bir adamı blocklayın, şikayet edin ve cevap vermeyin. Görecektir ki hiçkimse onun konusuna cevap atmıyor, ona troll olduğunu söylemiyor. Yalnız kalacaktır ve düzelecektir. Bu şahıslar genelde yaş itibariyle ortalamadan ufak olurlar ve hayatları neticesiyle ilgi çekmek isterler, bu gayet normaldir. Gerekli ilgiyi vermediğiniz takdirde de, yaptığının anlamsız olduğunu fark edecektir. Tıpkı bir bebeğin gözyaşlarının çoğunlukla ilgi çekmek için aktığı gibi.

    2- Uygunsuz gördüğünüz ve hala banlanmadığınıza şaşırdığınız, net olarak kuralları ihlal ettiğini düşündüğünüz adamları strawpall aracılığı ile oylamaya sunun. Sizce banlanmalı mı? Sizce forumu işgal mi ediyor? Sizce kurallara uymuyor mu? Demokrasiye sunun. Bunu desteklemek için de gereksiz olduğunu düşündüğünüz konuları "SS" vasıtasıyla bizlere sunun. Bu işlem, aylarca bu şahısın her konusunun altına " post kasıyorsun vb." yazmaktan daha kısa sürecektir. Bir seferde rahatlayacaksınızdır. Oylama sonucu baktınız ki oylamaya katılan insanların neredeyse tamamı bu şahsı istemiyor, yapmanız gereken tek şey modlara ulaşmak. Bu kadar basit. Eğer ki o şahıs hala ceza alamazsa, kuralları ve ö.m konuşmalarınızı forum adminlerine sunarak modların görevlerini yerlerine getirmediklerini onlara sunabilirsiniz. Hiçkimse bu şekilde hareket etmezse modlar da kusura bakmayın da hiçkimseyi umursamaz.

    3- Her bir kullanıcı bir diğerine saygılı olsun. Sonuçta hepimiz insanız. Hiçkimse bir diğerinin neler yaşadığını bilmiyor. Ben yaşadığım son 7-8 yılımı birisine anlattığımda ve elimde böyle bir fim senaryosu var nasıl dediğimde hayal gücümün çok güçlü olduğunu ve tam bir dram filmi olabileceğini söylüyorlar. Aslında sadece gerçekten yaşadıklarımı söyledim ona. Öyleyse karşımızdaki şahsın forum ve oyun dışında bir hayatı olabileceğini unutmayalım. Hayatlarını foruma adayanlar bırakın da sadece modlar ve adminler olsunlar. Umursamamak ve umursanmamak insanların bir araya oluşarak getirdiği her community için altın kuraldır. Bir erkek olarak bir kadını tavlamanın en kolay yolu onu umursamamaktır mesela, umursanmayan kadın önemli hissetmek için size yanaşır. Tıpkı bu örnekteki gibi, umursanmayan üyelerin de foruma yakınlaşmak maksadıyla düzelmek isteyeceklerini umud ediyorum, tecrübelerime dayanarak ta söylüyorum ki %99 saygılı birer birey olmayı öğreneceklerdir.

    4- Genel olarak fikir alışverişi yaparken konuya "Bence" diye başlamamız hepimizin adına yararlı olur. Böylelikle karşınızda size fikrini dayatan ve fikrinize saygı duymayan insanları gördüğünüzde içinize bir rahatlama gelecektir. "Bu benim fikrim, o senin ki. Ben fikrimi paylaşıyorum ve doğru olup olmayacağından emin değilim, sen ise kesin doğru olduğunu billiyormuş gibi fikrini savunuyorsun, kolay gelsin." Derseniz, "Cahil insanla tartışmayın, her zaman kaybedersiniz." ya da, "Zeki insan hiçbirşey bilmez, cahil insan ise herşeyi bilir." sözlerini kanıtlamış olursunuz. Hep laf münakaşasına girmezsiniz hem de forumu gereksiz yere işgal etmeyiz. Böylelikle huzuru bozan arkadaşlar da göze batarlar.




    Aslında yazacağım çok şey var da gitmeliyim, belki döndüğümde mesajı editlerim.

    Okuduğunuz için tekrardan teşekkür ederim.







  • Bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim. İlk paragraftan sonrasını okuyamadım


    Özet: Adam olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun eski zamanlarina hicbir zaman donmeyecek olmasi ve bu trollerin neden can sıktigi konusunda uzun bir arastirma yaptim. Arastirmamin sonuclarini yazmadan once belirteyim: Ben forumda birkac hesap kullanmis biriyim yani ta hydrogena, khanjui zamanindan beri takipcisiyim bu lanetli ve ayni zamanda cekici bölümün. Öncelikle internette bu konuyla alakali psikolojik, sosyolojik ve bilimsel verilere dayanan birkac makale okudum. Neden hep eski zamanlari isteriz, neden geçmişe bağlı kalırız? Gecmisteki mutluluklarimizin onune su an yasadigimiz hicbir duygu gecemez. Evet bu onermeyi bir kez daha okuyun iyice okuyun bana hak vereceksiniz. "Gecmisteki mutluklarimizin onune su a yasadigimiz hicbir duygu gecemez" Bunun sebebi insanin beynine islenmis o mutluluk anisi her gecen gun beyinde beslenir ve biz onu mukemmel bir seymis gibi hatirlariz. Hatta kendi hayal gucumuzle de hatirlayamadigimiz o mutluluk hatiralarini doldururuz. Boylelikle o guzel hatirayi kat be kat guzellik derecesini arttirarak bilincaltimizda barinmasini saglariz. Bu sefer yasayacagimiz hicbir duygu o mutluluktan daha mutlu olamamiz daha zor hale hatta imkansiz hale getirerek yasayacagimiz mutlu seylerden haz almamizi saglar. Simdi lafi uzatmadan sunlari soylemek istiyorum buradan yola cikarak aslinda eskiden bu forumun cok cezbedici bir yer olmadigi yine can sikici trollere maruz kaldigini yine sikici zamanlar yasadigini hatirlamamiz gerek. Gecmis cogu zaman simdiyi yener. Simdi, neden gecmisi yenmesin? Neden simdiki zaman gecmisteki aslinda yasamamis oldugumuz o mutlu anlari silip atmasin? Evet beyler, bizler bu forumu istedigimiz seviyeye getirebiliriz? Gecmisi hatirlarken hayal ederiz. Hayal ettigimiz hicbir seyi reelde yasayamayiz cunku insanin hayal gucu sinirsiniz. Gecmis diye bir sey yok aslinda bizim hayallerimiz var. Biz gecmisi ancak hayal edebiliriz. Simdi hayal etmeyi birakip su andan itibaren neden zebanilerle mutluluga yelken acip forumun o berrak, serin ve masmavi denizinde kimsenin gitmedigi uzaklara gitmiyoruz? Neden ani yasamiyoruz? Neden forumu guzellestirmiyoruz neden hep zebani neden hep anlamsizca yazdigim bu yaziyi birilerinin okumasini bekliyor ve lanet olasi forumun bu lanet uyelerine yardim etmiyoruz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bensiz olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizcesi iyi olan arkadaslar redditen konular guzel bilgiler paylassa benim gibi ingilizcesi yetersiz olan kişiler için cok güzel olur aslinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StrawPoll olayina katılıyorum bölüm temizlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu eskisi gibi yapamasakta daha güzel bir yere çevirmeye çalısmamıza katılıyorum ama strawpool olayına katılamıyorum.Sebebini az çok tahmin edersiniz,internet üzerinden dileyebileceğim en içten şekilde özür dilediğim halde hala bana karşı örgütlenme duruyor,hesap değiştirmemde fark etmeyecek,ben oldugum anlasıldıgı an yine örgütlenme sürecek diye düşünüyorum
  • Okiyicamm bu konuyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 16 Mart 2017; 16:16:10 >
  • o boş insanların elenmesi konusunun olucağını düşünmüyorum çünkü o adamların açtığı saçma sapan konular googleda indexleniyor içlerinde 1 tane kelime bile olsa bu foruma artı katkı sağlıyor tekil hit getirtiyor zaten yöneticiler bu bölümü kaliteli yapmak isteseydi yapardı ama onların amacı bu değil adamlar kendi sitesini düşünmüyorsa sizde kasmayın kendinizi girin takılın gereksiz tipleri ignorelayın devam edin
  • Benim hakkımda nokta atışı yapmışssınız , evet biraz öyle oldu.

    Normalde gruplaşmalara veya olaylara dahil olmayan birisiyim , olayı anlamak için birkaç post atınca sanki bende içindeymişim gibi gözüktü.

    Foruma ilk kayıt olduğum zaman tek başımaydım ve forum çok eğlenceliydi, o zamanlar çok samimi bi ortam olunca doģal olarak bende şımardım ve o aralar bronz gümüş arasındaydım.

    Daha sonra ligimin yükselmesiyle oyuna karşı bi saygım oluştu ki bu arada kızkardeşimle birlikte bir Blade Waltz olmuştuk forumda, üniversite sınavına çalışırken forumu bırakma kararı aldım arkadaşlarıma ufak bi veda konusu açıp gidicektim , kız kardeşim ben kullanırım dedi bende iyi takıl madem dedim.O ara herkes beni kız olarak bildi ki bi ara öyleydi , şimdi üniversitemi kazandım 2. Sınıftayım kardeşim oyunu komple bıraktı ,forumuda öyle, ama ben ortamı bırakmak istemedim çünkü buranın tadı hep ayrı oldu en parlak zamanından Riven V6269 a kadar .

    Janna OTP si olarak rehber hazırlamayı düşünüyorum ama derslerden pek vaktim olmuyor , onun dışında Cılgın Lol cizimleri konumdanda gurur duyuyorum hala .Trolluk herkesin yaptığı eski bi gelenek gibi bisey tadında bıraktım ben sadece , çünkü sevilmemeyi sevmiyorum.

    @Bloodimir Düşündüğün için teşekkürler.

    Not : Plat 1 im



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 22 Ekim 2016; 22:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden şikayet sistemini mümkün olduğunca kullanıyordum. O da çok aşırı konular için. Şuan için foruma pek uzun vakit ayıramıyorum. Bir ara TBF de hala bu bölümde yöneticimi bilmiyorum ama "Kaladin" ile görüşmüştük. Kafamda bölümün kalitesini, sohbetini kaynaşmayı arttırabilecek bir kaç proje vardı yüz yüze görüştüm. Daha sonra araya üniversite askerlik mesleki sınavlar ve iş hayatının yoğunluğu girince yaklaşık 2 sene bölümden uzak kaldım. Döndüğümde gördüm ki bölümün Eski üyeleri ki aktif bulunan demirbaşlarıydılar o zaman, çoğu bölümün yeni ortam ve sohbetinden rahatsız olup doğru dürüst girmez olmuşlar. Şahsım adına da bölümde fayda sağlama amaçlı kafamda bir kaç proje var ve projeden öteye gidemedim ne yazık ki zaman darlığı nedeniyle. Bölümde bulunduğum süre boyunca hep konular içerisinde birilerine faydası dokunabilecek şeylerden bahsettim. Sonuçta bölümde bulunan üyeler birşeyler öğrendikçe oyun profillerindeki çerçeve kalitesi artacak oyundan aldıkları zevk artacaktı. Bir reddit olamasakta oyunla ilgili ulusal anlamda ilklerin yeri olmuştur bu forum ve bölüm. Tabiki burda bulunan herkesin bir robot veya asker gibi tek tip, trollsüz aşırı ciddi yorumlarla katkı sağlamasını beklemek mümkün değil. Yinede geçmişten günümüze troll yaftası yapıştırılmış bir çok kişinin gayet önemli tartışmalarda doğru ve faydalı yorumlarını da gördüm. Benim o kişilerle ilgili aklımda kalan kısımları hep o olmuştur. İnsanları iyi kısımlarıyla hatırlamayı tercih ederim. Bu zamana kadar bu bölümde aşırı egoist trol anlamda 2 kişiye kişisel anlamda sinir olmuşumdur. Onuda buradaki ortama yansıtmadım hiçbir zaman. Kafamdaki projelerden biri konu dışındakiler gibi gidip mangal organizasyonu yapalım demiyorum ama makul olarak, lol bölümü üyeleri arasında bir discord topluluğu oluşturabiliriz. Oyunda veya belli platformlarda Dh adı altında bir kanalda buluşabiliyorsak discordda da iletişim haline geçebiliriz. Bu sayede bölümdeki üyeler birbirini daha iyi tanımış ve daha fazla kaynaşmış olur.
    Mesela her zaman rahatsız olduğum diğer bir konu. Forumda arka planda olan olaylar hep adminlere yükleniyor. Bu arada belirteyim hiçbir adminle arkadaşlığım bulunmuyor. Lol bölümünden sorumlu adminler listesi; @Constantine, @Since1903, @GurcellOnline, @fbsrkc06, @Syl, @XanthiN

    Bu adminlerin dışında sizin gün içerisinde yaptığınız şikayetler Forumun genelinden sorumlu adminler tarafından işleme alınıyor. Yine bölüm yöneticisine bilgi olarak gidiyor. İşte günün bu hassas saatlerinde bazen şikayet sistemi suistimal edilebiliyor. Bu forumun çok meşhur bir thresh konusunu sildirmeyi başarmışlardı bu suistimal eden kişiler. O konuda hiçbir tartışma kötü mesaj olmamasına rağmen. O anda "Tüm Forumlar" adı altında yetkisi bulunan belkide oyunla hiç alakası olmayan bir admin konu yanlış yerde veya şikayet sisteminde yazılan olayın doğruluğu önemine aldırmaksızın konuları silebiliyor. Yanlış yerde bulunan konuların silinmesini de hiçbir zaman anlayamadım. Bir alt bölüme taşımak çok mu zor acaba. Aşırı iyi c# felan mı gerektiriyor bu konuları bir alt bölüme taşımak? Neyse bu konulara dikkat etmek lazım. Kanarya sevenler derneği gibi olmayalım ama sohbetimiz muhabbetimiz samimiyetimiz artsa fena mı olur? Yeri gelir eğleniriz yeri gelir ciddiyetten taviz vermeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 22 Ekim 2016; 23:34:30 >




  • Boyle bir konu da mentinlanmamis olmam uzdu beni, halbuki her firsatta bana ulasmanizi gerek mention gerekse PM atmaktan cekinmemenizi soylerim. Bolum veya forum icin fikirleri, sikayeti, ihbari rahatsizligi vs. akliniza ne gelirse gelsin bana ulasip fikrinizi paylasabilirsiniz. Beni elestirmek icin bile PM atabilirsiniz kabulumdur. Yeterki foruma katkisi olan birseyler yapalim.
  • Benim ismim gecmedigi icin uzulmedim degil

    Uye sayisi azaldi ve asla artmayacak. Benim suan lol forumunu sallamamamin nedeni bu. 10 kisi arasinda donunce muhabbet sıkıyor @Bloodimir

    Rutzelq cevrilmesini istedigin makaleleri pm yoluyla atarsan cevirmeye calisirim. Cevirince de sana haber veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Yer kalmadı mention atacak.

    O an aklıma gelenleri ekledim , örnek olmak maksadıyla yoksa hepiniz adınızın geçmesini hak ediyorsunuz.
  • 2006 dan veri burdayım hiçbir zaman terketmedim Donanimhaber i seviyorum

    ne olursa olsun ben hep burdayım gerçi şimdi bi 6 ay askere gidiyorum ama olsun

    ben foruma üye olduğumda konuşmayı yeni öğrenen çocukların ne yaptığı ile de pek ilgilenmiyorum şahsi fikrim
  • Bende yıllardır buradayım ama trollük veya boş post kasma yapmadığım için çoğu kimse tanımaz beni pek..

    Bilgilendirici konular/postlar atarak bol ve değerli konular ile bu forumu çok güzel ve zevkli hale getirebiliriz.

    Shaco hakkında soru soran birine şakacı shaco resmini atarak
    Silver/gold birisi bir şey sorunca bir dia/master olarak onları dövercesine aşağlayarak.
    'Syndraya karsı nasıl oynayabilirim' diye sormak yerine 'syndra çok güçlü nerf plz xd' yazarak vsvsvs... Hiç bir yere varamayız. herkes çekinmeden üşenmeden sorusunu sorsun veya insanları bilgilendirsin.

    Ve birisi fikrini beyan edince o fikir her ne kadar yanlış olsada onu yerin dibine sokmayarak eleştirin ve doğru yola yönlendirin. Şunu unutmayınki konuştuğunuz kişi sıra arkadasınız değil milyarlarca farklı farklı insan var sizi istediğiniz şekilde anlamayabilirler.
  • Oyundan sıkılınca buralara da ara vermiştim ama dhyi genel olarak bırakmam söz konusu bile olmaz. Her şey hakkında bir bölüm,bir konu olduğu için bu siteyi bırakamam.

    Nick değiştirdiğim için şuan tanıdık gelmeyebilirim sizlere.

    "The Cryophoenix" eski nickim idi. Anivia delisi biri olarak sizlere iyi itibar bırakabilmişimdir umarım. Yeri geldiğinde troll olmasını da bilirim ama boş post atmam,rütbe için post kasmaya çalışmam. Konu içinde gereksiz muhabbet etmem kimseyle. Zamanında böyle post kasan çok vardı. Birisinin nicki irelialı bişeydi diğeri ryzelı. Herhangi bir konu içinde gereksiz sohbet eder post kasarlardı. Ki bunu açıkça söylüyorlardı da,binbaşı olayım post kasmayı bırakıcam-2k post olsun bırakıcam falan. Konulara göz gezdirdim mesela,bloklu üyelere pek denk gelmedim. Demek ki azalarak bitmişler.

    Edit : Fikirlerine daima saygılı olduğum,sevdiğim belli başlı üyeleri var mesela bu forumun. Ki bunlar genel olarak itibar görmüş üyeler. Az çok kafanızda birileri canlanmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 23 Ekim 2016; 4:45:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston

    Ben de oyüzden takılmıyorum, üye sayısı az olmasına rağmen 2 - 3 mesaj atınca post kasıyorsun şikayet edecem diyen tipler hala var.

    Sen kendini sütten çıkma ak kaşık falan mı sanıyorsun adın geçmedi diye? Sen de en az onlar kadar post kastın. Arada bir girip boş boş konuşanlardan birisin. Az görmedik gevşek gevşek yorumlarını, alakasız içeriklerle dolu postlarını.
  • Yazıda ben yokum, sevindim :dd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 23 Ekim 2016; 9:17:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.