Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni topic açmama rağmen mesaj sayım artmıyor
    Neden?
  • son_iz ve volt
    konu dışına yazdığınız mesajlar sayılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

son_iz ve volt

neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volt

quote:

son_iz ve volt

neden?

millet hep burda takılıyo post mu dayanır yaw millet post artıracam die saçma salak şeyler yazacak buda anlamsız olur ya biraz düşünün derdiniz post artırmak olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

quote:

Orjinalden alıntı: volt

quote:

son_iz ve volt

neden?

millet hep burda takılıyo post mu dayanır yaw millet post artıracam die saçma salak şeyler yazacak buda anlamsız olur ya biraz düşünün derdiniz post artırmak olmasın

benim merak ettiğim şu ben başka yerde takılmıyorum ki bu sayıya nasıl geldi sayılmıyorsa konu dışı

• ne bilim yaw sayılmış olsaydı gereksizlerle beraber albay hatta general hatta paşa olmuştum
  • @volt ,mesajların incelendi

motor sporları ve araç modifikasyonu,cep tlf cart curt ve microsoft işletim sistemlerinde takılmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ush

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Mizah bölümü açılacaktı. Unutuldu mu yoksa?

gereksizler o işi goruyo zaten gel takıl bi kaç gun mizah nedir gorursun

Gereksizler deneme mesajı içindir esasında. Eskiden konu açılmaya izin verilmezdi ama artık veriliyor. Konu dışı ve gereksizlere açmak yerine mizah bölümü olsa buraya koyulabilir bu tür şeyler. Hem herkes kafasını dağıtmış olur. Son olarak cep telefonu bölümünde post artmasına karşıyım belirtiyim. Orada teknik bilgiden ziyade artık moda konusu gibi tlf tavsiyesi veriliyor. Örneğin;
    -Nokia al sağlam telefon.
    -Sx1 takoz gibi.
    -6230i çok güzel vs vs.

Telefon alacağım zaman teknik bilgi istemiştim 1 2 kişi hariç teknik bilgi veren olmadı. Orası resmen post arttırma yeri olmuş.

• BENİM ÖNERİM TURUNCU RENKTEN VAZGEÇİLMESİ....

MAVİ YADA YEŞİL RENK DAHA GÜZEL VE DEĞİŞİK DURURDU....

BU ARADA ASP UPDATE YAPICAKTINIZ...SANIRIM 2.4.4 VERSİYONU ÇIKMIŞ....FİREFOX LA GEZERKEN BAZEN "MİCROSFT QS.....FALAN FİLAN" HATASI VERİYOR...
  • kfy1453 nickli çavuş yapmaya çalıştığı dolandırıcılığı ortaya çıkardığım için herkesin anlayacağı şekilde açıkça küfür etmiştir
    http://forum.donanimhaber.com/m_3946373/tm.htm

bu şahsın forumdan uzaklaştırılmasının hem bana yapılan hakaretin cezası olacağını hem de geçmişe dönük araştırma yapmayan iyi niyetli 2. el parça alıcılarını bu kişiden koruyacağını düşünüyorum.....
  • bence yeni bi ayarlar bölümü yada profilim bölümüne ek olarak forum için bikaç tema ve '1 sayfada gösterilecek başlık sayısı' gibi artık temel sayılabilicek opsiyon seçenekleri olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srvt

kfy1453 nickli çavuş yapmaya çalıştığı dolandırıcılığı ortaya çıkardığım için herkesin anlayacağı şekilde açıkça küfür etmiştir
    http://forum.donanimhaber.com/m_3946373/tm.htm

bu şahsın forumdan uzaklaştırılmasının hem bana yapılan hakaretin cezası olacağını hem de geçmişe dönük araştırma yapmayan iyi niyetli 2. el parça alıcılarını bu kişiden koruyacağını düşünüyorum.....

Evet kötü niyetinden dolayı ona ceza vereceğiz.

Hellmarch,
    Mizah bölümü bazı pürüzlere takıldı. Belki açamayabiliriz. Telif hakları falan filan. Bunlar halledilebilirse bir sorun çıkarmazsa açılabilir.

who,
    forumun kendine öyle bir seçenek yok malesef. Sadece admin panelinden seçilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 3 Eylül 2005, 0:37:49 >

• Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> 33 erin şehit olduğu 12 yıl önceki

bu konuda benim yazdığım bir yazı silinmiş! kimin, ne sebeple bunu yaptığını öğrenmek istiyorum, bana gerekçesi ile burda söyleyebilirler mi? eğer haklı bi gerekçesi yoksa geri koyulsun yazım o kadar uğraşıp yazı yazıyoruz yapılan şey hiç hoş değil benim emeğime karşı haksızlık var...

http://forum.donanimhaber.com/m_3947766/mpage_1//tm.htm#3952255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poligoli -- 3 Eylül 2005, 2:58:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poligoli

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> 33 erin şehit olduğu 12 yıl önceki

bu konuda benim yazdığım bir yazı silinmiş! kimin, ne sebeple bunu yaptığını öğrenmek istiyorum, bana gerekçesi ile burda söyleyebilirler mi? eğer haklı bi gerekçesi yoksa geri koyulsun yazım o kadar uğraşıp yazı yazıyoruz yapılan şey hiç hoş değil benim emeğime karşı haksızlık var...

Atatürk'e %100 ait olduğu belli olmayan bir söz olduğu için sildim.
  • arkadaşım ben de zaten onun mu değil mi diye soruyordum ben de belirttim zaten onun olup olmadığını bilmediğimi...
    ayrıca sildiğini niçin haber vermiyorsun ben illa kendim mi bulmalıyım silindiğini şimdi benim seni şikayet edebileceğim bi kişi yok öyle değil mi?
    bu iş sanki biraz çocuk oyuncağına dönmüş verdiğin gerekçe de hiç tatmin edici değil...
    şimdi ne olacak peki?
  • quote:

arkadaşım ben de zaten onun mu değil mi diye soruyordum ben de belirttim zaten onun olup olmadığını bilmediğimi...
    ayrıca sildiğini niçin haber vermiyorsun ben illa kendim mi bulmalıyım silindiğini şimdi benim seni şikayet edebileceğim bi kişi yok öyle değil mi?
    bu iş sanki biraz çocuk oyuncağına dönmüş verdiğin gerekçe de hiç tatmin edici değil...
    şimdi ne olacak peki?

Öyle sözün olmadığına emin değilsen niye yazıyorsun. Sen onu yazdıktan sonra arkasında kaç tane mesaj geldi. Irkçılarla uğraşıyoruz zaten forumda bir de hayali bir sözle onların ekmeğine yağ mı sürülsün? Bir Atatürk kalmıştı kullanmadıkları.

Kusura bakma ama buraya 3-5 kişi girmiyor. Yazılan yazılar şikayet edildiği halde silinmezse biz hesap veriyoruz. Benim verdiğim gerekçenin tatmin edici olup olmaması önemli değil. Senin foruma üye olurken bu tür bir bölücülüğü kışkırtacak yazıyı yazmayacağına dair sözleşme imzalamış olman önemli.

Şikayet edeceğin kişi var tabiki. gun.

• arkadaşım bak ben ırkçı bir insan değilim olamam da bu ülkede yaşayan her ırktan arkadaşım var dostum var sadece soruyorum var mı böyle birşey diye, olup olmadığını sorguluyorum kimsenin maşası olarakta ekmeğine yağ sürmem haksızlık yapıyorsunuz bana...
    şimdi o sildiğin mesajı bana özel den atabilir misin gerçekten hakkımı yiyorsun öyle her beğenilmeyen şey burda silinecekse nerde kaldı güven düşünce özgürlüğü bu işin peşini bırakmayacağım eğer yazımı geri yollarsan değiştirmeden gun a yollayacağım istersen sende yollayabilirsin eğer ırkçılık bulursanız ben kendim özür dileyip gideceğim bu siteden, bulamazsanız ne yapacağınızı size bırakıyorum...

ayrıca, bölücülüğü kışkırtmak da ne demek bu ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı yazıyorum ben yazılarımı niye bölücülük yapayım bak beni olmadık şeylerle suçluyorsun hangi sözleşmeyi imzaladığımın farkındayım Türkiye Cumhuriyeti devletini koruyup kollayacağıma imza atmışım ben bunu üstünde sözleşme mi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poligoli -- 3 Eylül 2005, 3:29:15 >

• quote:

arkadaşım bak ben ırkçı bir insan değilim olamam da bu ülkede yaşayan her ırktan arkadaşım var dostum var sadece soruyorum var mı böyle birşey diye, olup olmadığını sorguluyorum kimsenin maşası olarakta ekmeğine yağ sürmem haksızlık yapıyorsunuz bana...
    şimdi o sildiğin mesajı bana özel den atabilir misin gerçekten hakkımı yiyorsun öyle her beğenilmeyen şey burda silinecekse nerde kaldı güven düşünce özgürlüğü bu işin peşini bırakmayacağım eğer yazımı geri yollarsan değiştirmeden gun a yollayacağım istersen sende yollayabilirsin eğer ırkçılık bulursanız ben kendim özür dileyip gideceğim bu siteden, bulamazsanız ne yapacağınızı size bırakıyorum...

Sana ırkçısın demedim. Irkçıların eline koz verirsin dedim. Onlar böyle bir lafı duymaya görsün. Zaten altına hemen yazmış biri doğru bu laf diye.

Mesajın zaten görünür, sen gun'e topiğin linkini yolla sadece okur o.

Beğenilmeyen diye bir şey yok. Beğenmediğim bir sürü yazı var duruyor forumda hala. Ama, birlik ve bütünlüğü bozacak, insanlara ayrılıkçı düşünceler aşılayacak mesajlara izin veremeyiz.

• tamam o zaman diyecek bi lafım yok eminim benden daha tecrübelisinizdir bu konularda, ama ben bunu kaldıramam, zamanınızı aldım kusura bakmayın sitenize büyük başarılar diliyor forum.donanimhaber.com üyeliğime son vermek istiyorum... zaten sözleşmeye uymadığım için atılmam da gerekliydi öyle değil mi?
  • 2.el bölümünde hayvan ve kaçak ürün satışının yasaklanmasını rica ediyorum.

eğer DH herşeyiyle legal bir siteyse illegal olduğu kimse tarafından inkar edilmeyen kaçak ürünlerin satışına izin vermemeli hem ülke yasalarına göre ciddi bir suçtur kaçakçılık hemde mesela bir kopya filmi , oyunu kaçak satanlara izin vermiyorsunuz fakat adam kaçak telefon satıyor izin veriyorsunuz burada bir çelişki var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.