belirttiğiniz konular forumda zaten yasak olan konular bu konuları açan bu tarz yorumlarda bulunan üyelerin gerekli cezası yönetim tarafından veriliyor. filistin ile ilgili konuların neden yasak olduğu hakkında üst konuda bilgi verilmiştir.bu konu forumda ilk başta yasak değildi üst konudada belirtildiği gibi bu konular açılmaya başlandığında Bir çok üye bu tartışmalar yüzünden forumdan uzaklaştırılmıştı.bu konular hakkında gelen şikayetin haddi hesabı yoktu bu durumda yönetim tarafından böyle bir karar alınmıştır.
PHI
bende bu özelliğin açılmasını isteyenlerden biriyim.çünkü benimde forumda açtığım bir çok önemli konu mevcut.yönetim bölümündede bu konu ile ilgili programcılar ile ilgili konumuz isteğimiz mevcut.programcılarımızın gündeminde olan bir konudur.sizin dediğiniz gibi bu özelliğin devreye girmesi programcılar adına kolay değildir.basit bir forumda olan özellik olabilir ama dh gibi bir forumda küçücük bir özelliği değişikliği foruma entegre etmek okadarda kolay değildir.bu konu hakkında gelişme olur ise burada paylaşacağım.
semih_efendi , Lord of the Shadows
şuanda bir problem gözükmüyor internet hızından çalışmalardan oluşan kısa süreli bir sorun oluşmuş olabilir.
revenger11
bu konulardan ilk açılan konunun içeriğine 2. açılan inceleme konusunun içeriğini ekledim. ve 2. açılan konuyu link vererek kilitledim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
selamun elyküm..
değerli yöneticiler..
bir konuya açıklık getirmek şcap etti artık.. konu dışı bölümünde açılan konulardan bazıları mantıklı bir gerekçe öne sürülmeksizin kapanıyor..örneklem yapacak olursak..
Forum alanınızda dini konuların işleneceği bir alan olmaması münasebetiyle bazen konu dışı bölümüne dini konular açılmaktadır.sizde diğer üyeler gibi"dini konuların işlendiği forum sitelerine git" derseniz,bir forum yöneticisi olarak yanlış bir izahda bulunmuş olursunuz. dini bilgisi olmayan arakdaşların açılan dini konular hakkında ileri geri konuşarak islama ve diğer varsayım dinlere hakaret etmesinden ötürü konu kapamanızı mantıklı buluyorum.ama hakaret eden arkadaşların ceza almamasını anlayamıyorum.
ayrıca burada hz.Muhammed s.a.v hakkında bir konu açıldığında daha 10 dakika olmadan konu kaldırılırken kendisini saygı ile andığımız M.Kemal hakında açılan konular sayfalarca uzuyor..oysa Ata için konu dışı bölümünüzde bir alan olmasına rağmen konu açılmasına hiç bişe demiyorsunuz!.
Şayet bir tutum sergilenecekse bu eşit olmalı..Eğer Dini konuları taşlamak isteyen olursa forumdan uzaklaştırırsınız olur biter..çözüm konuyu kapatmak olmamalı..buradaki üyeler birbirleriyle herşeyi paylaşmalı yanlızca sizin belirlediğiniz bilgileri değil..bu tutumunuz forumda benim gibi düşünen bütün arkadaşalara saygısızlık olur.
saygılarımla..
benimki tam olarak şikayet sayılmaz aslında..şu avatarımın altındaki kırmızı kutucukların kaldırılmasını talep etmiştim ama hala durduğu gibi duruyor
düzeltilirse sevinirim.2 ceza puanımın olduğunu biliyorum.
Anketlerde, girş yapılmalar sonrasında, vb. birkaç işlem sonucunda uzun bir hata kodu çıkıyor, öyle kalıyor. Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Zaten kimse forumda torrent dosyası paylaşmıyor. Sadece site davetiyesi- tracker takipleri yapılmak isteniyor.
ben üyeyim ama üyelik adım üyeler kısmında bulunmuyor,(bulunamadı)mesajı geliyor normalde girişimi yopıyorum ve mesaj atabilyorum ,üyelik kısmına üyelere eklenmek istiyorum bir çözüm varmı.
@ seyhat, Öncelikle; Atatürk konusu ile hz.Muhammed konusunu içerik olarak bir tutamayız. Forum kuralları belirli tecrübeler sonucunda yapılandırılmıştır ve halen de yapılandırılmaya devam ediyordur. Din ve siyaset konusundaki bu katı kuralların sebebi de önceden yaşanmış olan olaylardır. Siz her ne kadar "Eğer Dini konuları taşlamak isteyen olursa forumdan uzaklaştırırsınız olur biter" desenizde, bu tür konular yüzünden zamanında birçok değerli üye forumdan uzaklaştırılmak durumunda kaldı. Hem de bu kişilerin büyük kısmı forumda oldukça paylaşım yapmış, son derece saygılı kişilerdi. Ancak söz konusu din ve siyaset olduğu zaman insanlar bu bilinçle hareket edemiyorlar, düşüncelerini savunmak adına hakaretler, küfürler edebiliyorlar. Ayrıca din içerikli konularda kullanıcıların diğer kişileri yanlış yönlendirebilmesi de bambaşka bir problemdir. Bu yüzden bu tür konuların forumda konuşulup tartışılmasını istemiyoruz.
@ Ghett0C0wb0y, uyarı puanları 3 ay sonunda kendiliğinden düşerler.
@ JANT!, karşılaştığınız hata kodunu tam olarak buraya yazarsanız programcılarımıza iletebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: kızıl_musti
ben üyeyim ama üyelik adım üyeler kısmında bulunmuyor,(bulunamadı)mesajı geliyor normalde girişimi yopıyorum ve mesaj atabilyorum ,üyelik kısmına üyelere eklenmek istiyorum bir çözüm varmı.
forumda bütün mesajlarımın benim istediğim yazı fontu ve renk ile mesaj atabilirmiyim
@musAKka
bilgi için teşekkürler
foruma birde radyo bülümü açılsa çok iyi olur aramızda radyo ile haşır neşir olan arkadaşlar vardır mutlaka..
Musakka
hoca, buraya yazana kadar hata kodu veriyordu. Artık vermiyor ama öyle kalıyor beyaz sayfada. Mesela anket cevapladıktan sonra...
Nadir olarak da forumda sorun oluyor. Foruma girerken aldığımız hata ;
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Timeout expired
/tt.asp, line 902
Programcı arkadaşınız nerelerde acaba hala bana yazılan referans yazılarını silemiyorum!!
sol_ak
cevapla butonu tıkladığınızda gelen yazı fontları seçeneğindeki fontları kullanabilirsiniz. bunun dışında forumun görüntüsünü düzenini bozacak yazı fontu ve rengi kullanılması yasaktır.
JANT!
programcı arkadaşlara ilettim
.TaneR.
ekran görüntülerini editledim bu konu hakkında inceleme yapılacak duruma göre karar verilecektir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Tamamdır, ben de mesajımı siliyorum o zaman.
Yukarıda bahsettiğim hata kodunu, gelen mesajımı(pm) sil dedikten sonra aldım.
Geçiçi bir hataydı. Şu anda bende pm sildim ama aynı hatayı almadım sorunsuz bir şekilde sildi.
Durumun nadir olduğunu belirttim zaten. Ama neden olsun ki?
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
PHI
bende bu özelliğin açılmasını isteyenlerden biriyim.çünkü benimde forumda açtığım bir çok önemli konu mevcut.yönetim bölümündede bu konu ile ilgili programcılar ile ilgili konumuz isteğimiz mevcut.programcılarımızın gündeminde olan bir konudur.sizin dediğiniz gibi bu özelliğin devreye girmesi programcılar adına kolay değildir.basit bir forumda olan özellik olabilir ama dh gibi bir forumda küçücük bir özelliği değişikliği foruma entegre etmek okadarda kolay değildir.bu konu hakkında gelişme olur ise burada paylaşacağım.
İyi güzel de. Bu bir kaç haftadır olan bir şey değil ki. Aylardır bu halde. Bir forumda bir teknik sorun aylardır düzeltilmiyorsa ya da düzeltilemiyorsa bir yerlerde sorun var demektir.
Neyse. Umarım en yakın zamanda düzelir.
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'