Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Merhabalar...
    Ben Adsl kullanıcısıyım foruma yaklaşık bir senedir üyeyim. Ev arkadaşımda foruma benim hattan başka pc üzerinden üye oldu. Bu tip üye durumları forumumuzda yasak mı ?

Bu tip üye durumları forumda yasak değil ancak bana ullanıcı adını belirtirseniz sevinirim. Eğer olur da ceza alırsanız forumdesteğe daha önce bildirim yapmıştım diye söylersiniz.
  • deneme

edit:şimdide 1:45 olaya bak

neyse açıklam için teşkür ettim.ama 45 saniyede sunucu kayması şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 12 Mayıs 2008; 15:05:52 >
  • sayın Saltuk foruma değil cevap konu bile açmadım sadece mause ile ilgili bir problemim olduğu için teknik destek konusa bir konu açtım profilimi inceleyebilirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: Kalangçı_Çak

sayın yönetici
    uzun süredir foruma giriş yapmıyordum fakat nu gün giriş yaptığımda
    hesabınız açılmıştır giriş yapınız diye uyarı alıyorum fakat foruma giriş yapamıyorum ilgilenirseniz sevinirim bundan sonra forumda daha aktif olacağım hesabımdaki sorun giderildiği zaman bu hesabıda silerseniz sevinirim teşekkürler
    nick:E®zinc@nlı

Sanırım kuralları okumadan hareket etmişsiniz ve kural dışı tavırlarınızdan ötürü sınırsız ceza verilmiş.

• Bölüm yöneticisi olmayan bölümler var. Bu bölümlere modlar ancak şikayet olursa uğruyor ve bu bölümlerde çok fazla gereksiz mesaj birikiyor. Örnek: Popomundo bölümü. Aynı konu 40 kere açılıyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Merhabalar...
    Ben Adsl kullanıcısıyım foruma yaklaşık bir senedir üyeyim. Ev arkadaşımda foruma benim hattan başka pc üzerinden üye oldu. Bu tip üye durumları forumumuzda yasak mı ?

Bu tip üye durumları forumda yasak değil ancak bana ullanıcı adını belirtirseniz sevinirim. Eğer olur da ceza alırsanız forumdesteğe daha önce bildirim yapmıştım diye söylersiniz.

Diğer kullanıcı adı "cezbei". Umarım sorun çıkmaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Simdi de okudugunu anlayamama sorunlarin oldugunu ogrenmis oldum. Guzel guzel degisik degisik insanlar tanimis oluyorum.
    Profiline baktim actigin bazi konular yok. Ne oldu sildirdin mi? Sen simdi diyebiliyor musun ki bana sen beni hic uyarmadin? Ben seni eski fake uyeliklerinle yazarken bile uyarmistim. Demistim ki futbol bu oynanmadan kazanilmaz , iyi hos Fenerbahcelisin ama macin oynanmasini bekle sonra konunu acarsin dedim. Yok sen hep macdan once iddaali konular acip kahve agziyla konusmayi surdurdun. Mesela gecen hafta sizi bu kadro yenecek , samiyende dunyada gorulmemis organizasyon ve 2. yariyi bekleyin konulari. 3 tane boyle konu actin hangisi tuttu? Anladim artik lafdan anlamadigini , saygi da gostermiyorum. Saygi hak edene gosterilir. Once futbolun nasil birsey oldugunu kavra ondan sonra gel yaz.

Bu mesaj yuzunden uyari puani almisim. Ne guzel degil mi? Bana uyari veren artik kimse bir de altina nedenini yazsaydi keske.. Baska bir dille kufur ettim de ben mi bilmiyorum.

Burdaki nokta "Önce futbolun nasıl bir şey olduğunu kavra ondan sonra gel yaz" vb. tahrik edici cümle kullanılması. Tartışmayı daha da alevlendirecek şeyler yazıldığı sürece elbetteki uyarı verilir.

Futboldan anlamayan , isi gucu provakatorluk olan , fake uyeliklerle foruma yazan birine futboldan anlamiyorsun demek hakaret olmamali.

• Bu arada saat 19.00 - 20.00 gibi saatlerden sonra forumda online yonetici zor oluyor galiba. Ettigim sikayetler 3-4 saat sonra cevaplaniyor. Bu 3-4 saat icinde sikayet edilen konu ya da mesaj aynen kaliyor. Ozellikle futbol bolumunde pek bir yonetici olmuyor. Sikayetlerle baska bolumlerin yoneticileri ilgileniyor. Bu gibi online yoneticisi fazla olmayan bolumlere yonetici alinmasi gerekmez mi?
  • forum sayfası anasayfadayken sağ taraftan aşağı doğru uzanan reklamlar yazıları etkilemiyor.sayfayı tıklayıp yorumları okumak istediğimde sağ taraftaki kapanmayan reklamlar yüzünden yorumları okuyamıyorum.bu reklamlar nasıl kapatılır.yada sayfa boyutu veya düzeninden bu sorun çözülebilirmi?
  • foruma ilk girerken forum çıkmadan önce çıkan kocaman reklam sayfası çok sinir bozucu. evet forumlara reklam geliri lazım ama bu reklamları almanızı sağlayan da biz üyeleriz. bu kadar üyeniz olmaz ise bu reklamları da almanız zorlaşacak. açıkçası ben bir üye olarak gözümün içine sokulan reklamlardan hoşnut kalmadım. üyeleri forumdan soğutmak istiyorsanız şunu söyleyeyim bunu gerçekten çok iyi yapıyorsunuz. reklamları koyabileceğiniz çok daha güzel yerler de var. özellikle forumdaki resimleri örten sağdaki reklamlara bile çok basit bir çözüm var. çözümünü lütfen sormayın, foruma küskün olduğumdan söylemicem, siz çözün.
  • Nıck degısım hakkı 1 defaya mahsus ıse ben kullanabılırım demektır. Bunun ıcın nereye basvurmam gereklı? Evrak mevrak dolduracak mıyız?
  • profilim bölümünde arkadaşlarım ve referanslarım eklenmıs nasıl kullanacagız bilği verirseniz sevinirim
  • Uyarı cezası ne kadar zaman geçince kalkıyor.Kalkmıyorsa eğer verilen cezanın mesneti yok o kırmızı yazı avatarımın altında durdukça birşey yazmamında imkanı yok.İlgililere duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Uyarı cezası ne kadar zaman geçince kalkıyor.Kalkmıyorsa eğer verilen cezanın mesneti yok o kırmızı yazı avatarımın altında durdukça birşey yazmamında imkanı yok.İlgililere duyurulur.

son aldığın ceza tarihinden 3 ay sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONNIE

Nıck degısım hakkı 1 defaya mahsus ıse ben kullanabılırım demektır. Bunun ıcın nereye basvurmam gereklı? Evrak mevrak dolduracak mıyız?

forumun üst tarafındaki linklerde Nick İşlemleri yazıyor oraya bak

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

profilim bölümünde arkadaşlarım ve referanslarım eklenmıs nasıl kullanacagız bilği verirseniz sevinirim

Mesajların sağ üst köşesindeki
    />

ikonuna tıkladğında o mesajın sahibi arkadaş listene eklenio tabi önce karşıdan onay gelmesi gerekio referasnları bilmiorum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

http://forum.donanimhaber.com/m_21981694/mpage_1/key_//tm.htm#21981694

İkariam bölümünün açılmasını istiyoruz. 121 kişiyiz.

Pokémon bölümüne basketbol bölümüne açıldığı sohbet konusu açabilir miyim?

Açamayacağınızı daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum.

Hangisini? İkariam bölümü açılsın, diğeri önemli değil.

• Uefa Finalini canlı yayınlamayıp Varmısın Yokmusun u yayınlayan Show Tv ye küfür edebilir miyim?
  • Sitemizde
    "Yeni Gönderilen mesajları Göster" ve "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster" özelliği var mı?
  • quote:

Ayrıca bölümlerde bazı kullanıcılar yöneticilerin yaptığı değerlendirme ile özel rütbe alırlar. Örneğin "Kıdemli Yarbay" gibi. Ancak özel bu tip özel rütbesi olanlar forum yetkilisi değildir

demişsiniz böyle özel rütbe almanın koşulu nedir.
  • PM atmaya çalıştığımda

"HTTP 500 Internal Server Error"

uyarısı alıyorum. Genel bir problem mi var?
  • En son mesajı 6 nisan da atmış olmama ve o aralar ceza almama rağmen hala 4 uyarım var gözüküyor. Sebep?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.