Şimdi Ara

Forumdonanım chrome mozilla ile kilitleniyorsa buyrun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür chrome ile forumdonanım kilitleniyo diye yardım bölümüne konu açtım. İçerik şu idi.

quote:

Forumdonanım chrome da kilitleniyor.

Xp üzerinden chrome ile siteyi takip ediyorum.

Eklenti olarak sitedeki reklamları engellemek için Adblocuk Plus ve Adblocuk kullanıyorum.

Mesajımın geçtiği konular vb konu başlıklarının görüntülenmesinde bir problem yok. Ancak 2 gündür bu eklentiler açıkken konuların içeriğini okuyamıyorum.

Konulara girdiğim anda chrome kilitleniyor, sekmeyi kapatıp reklam engelleyicilerin etkisizleştirip takip edebiliyorum.

Ne yapabilirim?

Reklamlar sitelerin bir nevi geçim kaynağı bunu biliyorum. Bana o eklentileri kaldırın demeyin lütfen.

Kalıcı çözüme ihtiyacım var.

Adblocuk ismini bile izin verilmiyor, eklentinin adını yazamıyoruz **** oluyor. Ne sakıncalı kelimeymiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_107111608/f_//tm.htm#107133273

Linkteki konuya yetkililerden ne gelen var ne giden.

Şu an için sorunun kaynağı chrome ya da mozillaya entegre edilen reklam engelleyiciler.

Forumdonanım "sen reklamları engellersen, bende erişimini engellerim kardeşim" gibi baskıcı bir yol izlemekte.

Daha geniş bir etki yaratmak için şikayetlerinizi yazarak lütfen bu konu altında birleşelim.

Kimse bu reklamları görmek zorunda değil.

Milyonlarca aile maddi durumu gereği kotalı internet kullanmakta ve bu siteden faydalanıyor.

Türkiye'de ilk sırada yer alan bir forum sitesine bu baskıcı yaklaşım yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 22 Haziran 2015; 18:48:19 >

• İlka başlarda teknik bir hata sanmıştım ama artık eminim. Teknik bir hata bu kadar sürmez. Bilerek yapıyorlar.

Gerek telefon incelemelerindeki videolar olsun gerek reklamlara olan yaklaşımı olsun bu ne zamandır böyle.

****u blocklayan ilk site olarak tarihe geçti donanımhaber.

Artık %100 eminim eğer yeteri kadar PARAN varsa bu sitenin yöneticilerine istediğin HERŞEYİ yaptırabilirsin

Orijinalden alıntı: neuro

İlka başlarda teknik bir hata sanmıştım ama artık eminim. Teknik bir hata bu kadar sürmez. Bilerek yapıyorlar.

Gerek telefon incelemelerindeki videolar olsun gerek reklamlara olan yaklaşımı olsun bu ne zamandır böyle.

****u blocklayan ilk site olarak tarihe geçti donanımhaber.

Artık %100 eminim eğer yeteri kadar PARAN varsa bu sitenin yöneticilerine istediğin HERŞEYİ yaptırabilirsin

Benim chrome üzerinde düzeldi.

Siz mozilla mı kullanıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 23 Haziran 2015; 14:25:44 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.