Şimdi Ara

Forumdan gerçekten zevk alıyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodin

Bunu her yerde belirtiyorum ergenler gelip mesajımı şikayet etmeye falan kalkıyorlar.

Ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki konu dışına arada bir bakıyorum artık. Hani 1 sene öncesinde bile ufak bir muhabbet olabiliyordu. Şimdi her şey basit klişeli yorumlardan ibaret.

-Bir konu açılır konu tutacak gibi gözükür herkes önlerden yazar 4 sayfa böyle gider bu. Halbuki o konunun tutulmasını sağlayan şey yaratıcı yorumlarıydı.
    -Bir konu açılır pmden göndereceğim denir sayfalarca pm yazısı.
    -Bir konu açılır herkes konu sahibine laf sokma derdine girer.
    -Bir konu açılır atılan mesajlar 2 kelimeyi geçmez. Onlarda tamam, hll knk, yaş kaç?, ekle khanjui, mağara.
    -Bir konu açılır ilk yorum yapanın yorumu sayfalarca tekrar edilir.

Bakın açılan her konuya bir göz gezdirin yorumlarda illaki biri konu sahibine laf sokma derdine girmiştir. Başkası da o yorumu alıntılayıp you rock gifi falan koyar.

Her gün aynı konular, aynı cevaplar, insanlar bunun neyinden zevk alıyor anlamıyorum. Bu gerçekleri de yüzlerine vurunca mesajı şikayet ediyorlar. Mesajınızı alıntılayıp salak salak cevaplar veriyorlar.

şimdi her You rock yapmak istediğimde vicdan azabı çekicem :(

• eskisi kadar giresim gelmiyor 1-2 güne işede baslıcam dahada zor girerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bunu her yerde belirtiyorum ergenler gelip mesajımı şikayet etmeye falan kalkıyorlar.

Ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki konu dışına arada bir bakıyorum artık. Hani 1 sene öncesinde bile ufak bir muhabbet olabiliyordu. Şimdi her şey basit klişeli yorumlardan ibaret.

-Bir konu açılır konu tutacak gibi gözükür herkes önlerden yazar 4 sayfa böyle gider bu. Halbuki o konunun tutulmasını sağlayan şey yaratıcı yorumlarıydı.
    -Bir konu açılır pmden göndereceğim denir sayfalarca pm yazısı.
    -Bir konu açılır herkes konu sahibine laf sokma derdine girer.
    -Bir konu açılır atılan mesajlar 2 kelimeyi geçmez. Onlarda tamam, hll knk, yaş kaç?, ekle khanjui, mağara.
    -Bir konu açılır ilk yorum yapanın yorumu sayfalarca tekrar edilir.

Bakın açılan her konuya bir göz gezdirin yorumlarda illaki biri konu sahibine laf sokma derdine girmiştir. Başkası da o yorumu alıntılayıp you rock gifi falan koyar.

Her gün aynı konular, aynı cevaplar, insanlar bunun neyinden zevk alıyor anlamıyorum. Bu gerçekleri de yüzlerine vurunca mesajı şikayet ediyorlar. Mesajınızı alıntılayıp salak salak cevaplar veriyorlar.

+1 benimde her zaman söylediğim sürü psikolojisi var, mesela sen bir konu açtın gayet mantıklı diyelim, ben sana küçük düşürücü ya da alayla cevap verince bu böyle devam ediyor, belki 5 sayfa dalga geçiyorlar ama diyelimki saçma bir konu açtın bende güzelce ciddiye almış gibi cevap verdim bakıyorsun herkes öyle yapıyor 5 sayfa adama tavsiye veriyorlar, biri bir gif koyuyor, ardından herkes al kardeş kimse koymamış falan forum iyice sıktı yani. eskiden mesaj ortalamam günde 10dan aşağı olmazdı şimdi 4-5-6 civarı.

hele bir de ugyx vardı, adam iyiki bir cümle söyledi belki 500 sayfa alıntıladılar, bu sürü psikolojisi değil de nedir? aynısı incide ekşidede var, bu veletler( yaşı küçükleri kastetmiyorum yaşça büyüklerde yapıyor bunu) geziyorlar ordan burdan birşeyler kapıp burda yamamaya çalışıyorlar.

işin komik tarafı mesajım bulunsun falan demek de yasak ama yöneticiler bir konuyu kapattıklarında tek tek uğraşmıyorlar sanırım.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.

• @Rodin hocam çok güzel elestirmissiniz 2005 ten beri forumdayim, her yıl düzenli olarak forumun yas ortalaması 1 yıl aşağı iniyor.

Bir konu acilinca illa 1-2 mesajda "başlığı böyle okudum" diyen tiplerde ayrı komik olma cabaları icersindeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Corleone Family

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Geçen yaz daha iyiydi en azından bence.

Mesajına denk geldiğim iyi oldu şu ekle khanjui olayı nedir söyler misin çok merak ediyorum

Bana sormamissin ama soyleyeyim yinede.Arkadas lol oynuyor ve o bolumdeki konularindan dolayi boyle bir sey ortaya cikti.Oynamadim daha once lol ama clan gibi birsey var heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: IamEda

Nedense kızlar bu forumda istenmiyor.

Forumdan gerçekten zevk alıyor musunuz?

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Son aylardır foruma olan sevgimi tamamen yitirmiş durumdayım. Konulara göz ucuyla bakıyorum ilgimi çeken bir iki tanesine tıklıyorum günde birkaç yorum yapıyorum sırf aktif olmak için. Hiç zevk vermiyor. İlk zamanlarda forumdan çıkmazdım. Şimdi ergenlerin komik olduğunu sandığı şeyleri defalarca yapıp insanı bunaltması,saçma salak yorumlar,bunaltıcı dh replikleri. Tweet atıyormuş gibi konu açanlar. İyice soğudum.Hele o kız konuları yok mu nefret ediyorum artık.

Kültür - Bilim var diyeceğim orası da bozdu.

Bence kepenkleri indirmenin vakti geldi arkadaşlar.

-Milli Kayınço-
  • Nedenini soyleyeyim hemen, okullar kapandi ve ergenler cogaldi. Ben de onlardan biriyim o ayri konu fakat elimden geldigince trolluk yapmamaya calosiyorum

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • En büyük kirlilik , Bölümdeki 2-3 ergenin Fame olma çabalarıyla , her gün 10 Tane konu açması..Bunların en başında "Internet Explorer" geliyor..Nicklerinden bile boş insan oldukları belli oluyor

Asıl kötü tarafı , ergenler bu tür insanlara prim veriyor ve konuları aşağı asla düşmüyor.Çok nadiren hoşuma gidecek konular görüyorum , büyük bir düşüş var (yaş ve kalite)

Orijinalden alıntı: Vevo

En büyük kirlilik , Bölümdeki 2-3 ergenin Fame olma çabalarıyla , her gün 10 Tane konu açması..Bunların en başında "Internet Explorer" geliyor..Nicklerinden bile boş insan oldukları belli oluyor

Asıl kötü tarafı , ergenler bu tür insanlara prim veriyor ve konuları aşağı asla düşmüyor.Çok nadiren hoşuma gidecek konular görüyorum , büyük bir düşüş var (yaş ve kalite)

Kardeşim neyi hemen yaşa bağlıyosun o öyle yapıyo diye ben veya bir başkasıda mı öyle saçmalama lütfen ya hep aynı söz diceksin belki ama "Akıl yaşta değil baştadır."

Orijinalden alıntı: sanae0

quote:

En büyük kirlilik , Bölümdeki 2-3 ergenin Fame olma çabalarıyla , her gün 10 Tane konu açması..Bunların en başında "Internet Explorer" geliyor..Nicklerinden bile boş insan oldukları belli oluyor

Kardeşim neyi hemen yaşa bağlıyosun o öyle yapıyo diye ben veya bir başkasıda mı öyle saçmalama lütfen ya hep aynı söz diceksin belki ama "Akıl yaşta değil baştadır."

Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum dostum ancak Okulların kapanmasıyla gelen trollerin ardı arkası kesilmiyor.Yönetimde bunun farkında

Akıl herkeste baştadır , ancak kime göre neye göre ? Akılında bir seviyesi vardır , 15 yaşındaki bir çocuk ile 19 yaşındaki birisi aynı akıl ve mantıkla düşünmez

edit : bende bahcelievlerdeyim , yaşın küçükmüş , dikkat et kendine .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vevo -- 24 Haziran 2013; 5:10:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

quote:

Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum dostum ancak Okulların kapanmasıyla gelen trollerin ardı arkası kesilmiyor.Yönetimde bunun farkında

Akıl herkeste baştadır , ancak kime göre neye göre ? Akılında bir seviyesi vardır , 15 yaşındaki bir çocuk ile 19 yaşındaki birisi aynı akıl ve mantıkla düşünmez

Yaşım 15 hazırda söylemissin zaten 19 yaşında diyosun emin ol ben çoğu 19 yaşındakinden daha ciddi olaylar yaşamışımdır,şimdi burda anlatamam ama emin ol çok mücadele verdim yani herkesi bir tutmaman gerek

• eskiden güzel güzel CSB'ler olurdu, kimse birinin CSB'sinin altına "okumayın" yazmazdı. zebaniler çıktı CSB kültürü bozuldu.

Ama kesinlikle artık DH yi çok daha az seviyorum . Son 1-2 yılda incide üyelik bulamayanlar buraya geldi . Resmen ''Rezil'' ettiler konu dışını . Artık Galatasaray forumunda takılıyorum . Gerçi yavaş yavaş Galatasaray forumunuda vardılar . Özellikle Fener ve Beşiktaşlı ''çocuklar'' kendilerini forumu trollemeye adamışlar .Gelip adamı çileden çıkarıyorlar .

Ben kürdüm ve bunun için tepki görüyorum mesela . EVET GARİP . 10-15 yaşında çocuklar bana ''insan'' olma dersi veriyorlar çünkü ben insan değilim ben kürdüm .'' En iyi kürt ölü kürttür '' yazıyor densizin biri tepki gösterdiğimde ise bu bir şakaydı diyorlar ve bunları yapanlar yetişkinler değil hepsi inci kaçkını milliyetçi çocuklar . Olabildiğince insanları yaşlarına göre yorumlamamaya çok özen gösteririm ama kalkıp bana ''En iyi kürt ölü kürttür'' diyenin de bir yetişkin olduğunu bilmek istemiyorum .

Forum bozducuları sevmem hergün forumda bu konudan 3 tane açılır ancak forum gerçekten bozdu . Ama hala bu forumda bulunmakta keyif duyuyorum bir şekilde bu çocuklar engellenseydi ''Kimlik numarası vs . '' bu forumu 60 yaşımda bile kullanmak isterim .

Edit : Galatasaray forumunda iddaa ediyorum 'durduk yere' aldığım ağustos 20 si ne kadar ki ceza dolayısıyla şuan buradayım .
    Edit : Ha bu arada itiraf ediyoum bende bi aralar çok konu açardım hatta bazen popüler olmaya çalışmakla suçlanırdım ancak amacım güldüğüm şeyleri paylaşıp insanları güldürmeye çalışmaktı . Gülmeyi seviyorum hep sevdim olabildiğince gülümsemek lazım Tepki görünce biraz bi süre sonra da tepkileri haklı buldum açıkçası ve azar azar azalttım şimdi arada açıyom . Sırf rahatsız olanlar olur diye forumda ''panpa'' lafını kullanmayı bıraktım tvlerde görmüş hoşuma da gitmişti sonra burada biri o lafı kullanma o incinin lafı rahatsız oluyoruz dedi ve bende bir daha yazmadım çünkü bende incinin çıkmasını istiyorum açıkçası forumdan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 24 Haziran 2013; 5:26:26 >

• her konuda lafı getirip "ben kürdüm" diye yazanları da ben anlayabilmiş değilim maalesef. amaç ne diye düşünüp duruyorum. niye kimse gelip bu başlıkta durduk yere "ben gürcüyüm", "ben çerkesim", "ben lazım" dememiş de gelip biri araya "ben kürdüm" diye sıkıştırmış? hem ne alakası var bu başlıkla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEda

Nedense kızlar bu forumda istenmiyor.

ben istiyorum

• sadece zaman öldürüyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.