Şimdi Ara

FORUMDAKİ ZENGİN ARKADAŞLAR TOPLANIN (MERAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dikkatimi çekti forumda zengin ve fakir atışmaları yaşanıyor. Konu Dışı harici hiç takılmıyorum. Genelde imzalarda iPhone4 vs. vs. şeyler yazılıyor. Az önce fakirler girmesin,depresyon gibi bir konu açılmıştı ve arkadaş bir link paylaşmış. ( Adam o laftan sonra öldü sanırım )

FORUMDAKİ ZENGİN ARKADAŞLAR TOPLANIN (MERAK)

Siz kimine göre zengin,kimine göre fakirsiniz. Fakat genel olarak zengin olanlar baba parası mı yiyor,yoksa erken yaşta bir şeyler mi yapabilmiş,kendi işini kurmuş kişiler mi ?

İmla falan dikkat etmedim kusura bakmayın sadece merak ediyorun. iPhone4 gibi bir telefonum yok,ailem orta derecede. İstediğim bazı şeyleri alabiliyorlar belki ama bazılarını alamıyorlar elbette. Konuya SSlerinizi bekliyorum

Kendi paranızla aldığınız şeyleri paylaşabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveCanavarı -- 6 Ekim 2011; 16:12:36 >

• Ben dahil %90 baba parası
  • o son cümle fenaymış.Yüksek çözünürlükte
  • @Milyondolarlıkadam

Layn gel işe alim seni (: Zenginmiş bide.... :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Motion*

SS deki konunun linkini atsana :D

Bende bulamadım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53385654/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53387283

Zengin fakir tartışması orada :) 2.sayfadaki mesajımda uzun bir açıklama yaptım, okumanızı öneririm.
  • Kimine göre zengin kimine göre fakirim bilemem ama Opel Astra 1.3 CDTI aracım var 2008 model iyi kötü bir bilgisayarım ve İphone4 ile HTC HD2 telefonum var. Çalışan biriyim haliyle bunların sahibi olmak güç değil. Yaşım da 24 üni bitirmiş askerliğini yapmış normal biriyim. Bu konuyu açan arkadaş yaşını bilmiyorum ama o mesajda güzel laf sokan arkadaşın sahip olabildiği herşeye çok rahat bir şekilde sahip olabilirsin. Yeterki çalış ve aklını kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi aldıklarım:
    Ataşehirde ev, evin eşyaları.
    Kendime yetecek kadarda bir telefonum var.
    Çalıştığımdan beri ilk 2 sene bu borçları kapattım.
    1 senedir borçsuz yaşamanın keyfini sürüyorum.
    Şimdiki hedefim hayalimdeki arabaya ulaşmak ve tabiki terfi almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Encinyır. -- 6 Ekim 2011; 17:01:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.