Şimdi Ara

forumdaki üyelerin çok sinirli olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadığım gerçekler bütünü. yahu durduk yere hakaret edenidir, aşağılamaya çalışanıdır vs vs. nedir bu kin, bu öfke? ne yediriyorlar size anlamıyorum ki. veya nasıl bir ezilmişliktir ki bu, forumda hiç tanımadığınız insanlara hakaret etme gereksinimi duyup stres atıyorsunuz. valla yazık, üzülüyorum bu tiplere.

• Görmezden gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyosun be adam akşam akşam sinirlendirdin beni adres ver çabuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Görmezden gel.

direk blokluyorum hocam.
  • Hayatta hiç bir uğraşı olmayan bir baltaya sap olamamış kimse tarafından sevilmeyen iplenmeyen adamlar burdan başka bir şeyleri olmayınca o trolledi bu çok cıvık su böyle bu böyle sıradan bir forum sitesini hayatları gibi kabul ediyorlar durduk yere ben kimseyi bloklamam bile banane adam kaynatmaya geliyor ki buranın amacıda o değil mi zaten ben sahsen giriyim kaynatıyım diyorum buraya başkası ne amaçla girerse girsin onun problemi tabi birde kıskançlar var popüler dikkat çeken kişilerin üzerine konu açılınca nasıl kuduruyorlar neyse yeter bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 15 Mayıs 2016; 20:02:47 >
  • Forumda insanları nefrete yönlendiren sübliminal mesajlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Hayatta hiç bir uğraşı olmayan bir baltaya sap olamamış kimse tarafından sevilmeyen iplenmeyen adamlar burdan başka bir şeyleri olmayınca o trolledi bu çok cıvık su böyle bu böyle sıradan bir forum sitesini hayatları gibi kabul ediyorlar durduk yere ben kimseyi bloklamam bile banane adam kaynatmaya geliyor ki buranın amacıda o değil mi zaten ben sahsen giriyim kaynatıyım diyorum buraya başkası ne amaçla girerse girsin onun problemi tabi birde kıskançlar var popüler dikkat çeken kişilerin üzerine konu açılınca nasıl kuduruyorlar neyse yeter bu kadar

hocam onu bunu bilmem ancak hakaret edenlerin çok büyük kısmının ufacık çocuklar olması beni daha da sinirlendiriyor. çocuk inan bana en fazla 13-14 yaşında bana sen kimsin diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Hayatta hiç bir uğraşı olmayan bir baltaya sap olamamış kimse tarafından sevilmeyen iplenmeyen adamlar burdan başka bir şeyleri olmayınca o trolledi bu çok cıvık su böyle bu böyle sıradan bir forum sitesini hayatları gibi kabul ediyorlar durduk yere ben kimseyi bloklamam bile banane adam kaynatmaya geliyor ki buranın amacıda o değil mi zaten ben sahsen giriyim kaynatıyım diyorum buraya başkası ne amaçla girerse girsin onun problemi tabi birde kıskançlar var popüler dikkat çeken kişilerin üzerine konu açılınca nasıl kuduruyorlar neyse yeter bu kadar

hocam onu bunu bilmem ancak hakaret edenlerin çok büyük kısmının ufacık çocuklar olması beni daha da sinirlendiriyor. çocuk inan bana en fazla 13-14 yaşında bana sen kimsin diyor.

• Seni gidi sakin ateist seni cok sinsisin

• Aynen hocam gereksiz bir laf sokma çabası var

• quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Seni gidi sakin ateist seni cok sinsisin

ne sinsiliğimi gördün hocam?
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
  • cs go bölümünde öfke kusan sen değil misin la

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

cs go bölümünde öfke kusan sen değil misin la

la ne ben senin askerlik arkadaşın mıyım?

cs go bölümünde öfke kustuğumu hatırlıyorum ancak diyelim öyle bir olay oldu forumdakilere tek bir laf bile etmemişimdir. ruslara belki sövmüş olabilirim.

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    olay zaten forun üyelerine satasmak degil,sinirli olmak. başlıkta öyle yazmışsınız.

• diyene bak
    sen geçen kendince benim açtığım konuda laf sokmaya çalışan çocuk değilmisin
    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olm
  • Sorun sadece forumda değil bence. Ülkemizin mevcut zihniyetinde böyle bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkac -- 15 Mayıs 2016; 20:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

diyene bak

istisnalar kaideyi bozmaz devamlı laf sokan vardır nadir laf sokan vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam

quote:

quote:

4 yıl önce dhde sende aynılarını diyodun xd

bak bak şuna bak sanki benden 10 yaş büyük. ben 2011 2012 gibi konu dışını bilmiyordum sadece bilgisayar bölümünde takılır soru sorardım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

diyene bak

istisnalar kaideyi bozmaz devamlı laf sokan vardır nadir laf sokan vardır.

yaw he he
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.