Şimdi Ara

Forumdaki tıp düşmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten iğrenç bir boyuta ulaştı. Hep bölüm kötüleme küçük görme kötü yanlarına odaklanma... Kolaysa gelin okuyun 6 yil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kolay değil ki çok zor ve meşakkatlı bir bölüm forumda eleştirilen kısımları çok ezber ve hak ettiğinin çokça altında olması

Tam tersine ceng düşmanlığı var tıp okuyan tayfa yapıyor bunu.Yok işte top üni harici ceng okunmazmış falan filan.Linkedinde birazcık takılan insan bunları söylemez.Bence kendilerini rahatlatmak amacıyla bunu yapıyorlar.Tıpçıysan tıp hakkındaki görüşlerini belirt cenge sallama.Cengciysen ceng hakkındaki görüşlerini belirt tıpa sallama.Eğer niyetiniz gerçekten insanlara yardım etmekse böyle yapın,bırakın isteyen istediğini okusun.

Edit:Umarım gelip maaş atmaz ankaratıplı :d
  • +123

• Kolay değil ki çok zor ve meşakkatlı bir bölüm forumda eleştirilen kısımları çok ezber ve hak ettiğinin çokça altında olması

Tam tersine ceng düşmanlığı var tıp okuyan tayfa yapıyor bunu.Yok işte top üni harici ceng okunmazmış falan filan.Linkedinde birazcık takılan insan bunları söylemez.Bence kendilerini rahatlatmak amacıyla bunu yapıyorlar.Tıpçıysan tıp hakkındaki görüşlerini belirt cenge sallama.Cengciysen ceng hakkındaki görüşlerini belirt tıpa sallama.Eğer niyetiniz gerçekten insanlara yardım etmekse böyle yapın,bırakın isteyen istediğini okusun.

Edit:Umarım gelip maaş atmaz ankaratıplı :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 20 Haziran 2022; 14:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi az önce adamın biri sirf yurt dışı hayali var diye cengi savundu. Sanki tek yurt dışına çıkabilen meslek grubu ceng. Aynen 50klik cenglere git bak bakim microsoft seni nasıl kapı dışı ediyor. Tıp için de geçerli aynı olay. Ama tıpı kazanmak cengi kazanmaktan daha zor iken bu tarz konusmalar yanlış. Ben bunu tıp kazanamayinca girilen aşağılık kompleksi olarak algılıyorum. Halbuki iki meslek grubuna da ihtiyaç var.

• 25k üstü cengcilere tıp okuma şansı versen hepsi tıp okur

• Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt

Vakıfta ilk 5k ile 50k-100k birlikte okuyor.

• daha edirneden öteye geçmemis insanlar avrupa hayali kuruyor.

hem de 100lk ile girdikleri ceng ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garip

• Tıp🤢🤢

• Wpye bak lan

• Oğlum bu Angaratıplı nerde kaç saniyedir yok tıp başlıklarında cengçiler mi kaçırdı

• Olmayan düşmanlık sadece gereksiz ceng sevgisi var. Tıp sevilmeyecek bölüm mü Allah aşkına? Mevcut iktidarda 1-2 sene doktorlar sıkıntı çekti diye iyice üzerini çizdiniz mesleğin. Devran değişir devler gider devler gelir tıp kalesi yıkılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt

Forumdaki tıp düşmanlığı 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hob ankaratipli yakaladim bana bir afro borclusun

• SoulsOfHolyWarsTornado kullanıcısına yanıt

Forumdaki tıp düşmanlığı Forumdaki tıp düşmanlığı 

Bir değil iki afro mu🥺🥺🥺🥺
    Çok teşekkür ederimmm

ANKARA TIPLI DA AFROCU ÇIKTI bekleriz hocam Forumdaki tıp düşmanlığı

• LivreSciisBack kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.