Şimdi Ara

FORUMDAKİ HERKES NEDEN 20-30 BİNDE GERÇEK Mİ YALAN MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bune la her konuda yok 20 bin istiyom 10 bin istiyom 90 100 net yapıyom bunlar doğrumu yalan mı yokmu hiç 150-200 binde olan

• çoğu troll
  • 2.kısmınız iyimiş baya hocam
  • 5k dan sonrası çöp+leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20kdan mezunum ygs30kydı tıp istiyorum inanmayanlara sınav sonu hepsini ss atarım
  • En azından 20K hedeflemeyen insanlar bence ders çalışmıyordur. Çalışmadığı için de burada takılmıyordur. Burada takılanların kararlı insanlar olduğunu düşünüyorum.
  • Hocam istisnlar dışında buradaki kitle çalışkan veya çalışmaya çalışan bir kitle.. Dolayısıyla forumun çoğunun hedefinin yüksek olması normal.Ama dediğim gibi istisnalar var.Malesef forumun trolleri,forumu sadece takas için kullananlar,rakip elemeye çalışanlar bu kategoriye girebilir sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası donanımhaber son 6 yıldır ygs ilk 100 buranin haricinde çıkmadı bu senede gelenek bozulmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sınavla alakalı ortam olduğu için hedefi yüksek olanlar yoğunlaşıyor bence
  • hocam türkçe sıkıntılı ya bende paragrafın şifresi ve bilgi sarmal paragraf çözdüm anca o şekilde arttı fakat dil bilgisi kısmı hala sıkıntılı
  • Vardir hocam calis sende iste 10k 20k demek ki calisiyor insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Türkçe batırıyor beni son 2 denemedir 22 yapıyorum

2. kısmın matini nasıl halledtiniz 15 net yaptım 0limit turev integral le.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam netler ateş ediyor.Bu gidişle Cbü Tıp gelirrr.

• Ygs 58k (Mezunum)

Lys 21k

Yazın konu açmıştım ve birçok kişi de ss atıyor. Yapan var yani hocam hatta çok çok iyi dereceler yapanlar var.Türkiye birincisi bile vardı forumda.

• Herkes obp diye ağladığına göre yalan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam teşekkürler tavsiyeniz için ben çözdüm güzeldi birşeyler kattı ama çok sıkıyor yani sonlara doğru işkenceye döndü bitsinde atayım bi kenara gibisinden :D
  • Bana gayet mantıklı geliyor. 20-30k vandı arasında sonuçta 10.000 insan var. Bunların 50-100 tanesinin forumda olması neden garip? Zaten bu kitle genelde çalışmaktan sıkılmış ama vicdani rahat etmediği için dersten kaytarırken dersle ilgilenip içini ferahlatan tayfa değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Ygs 160k
    Lys 82k yaptım.

Dershane denemelerinde tyt de 80-90 arası net ayt de ise 60-65 arası net yapıyorum.
    Denemeler işlenilen konulara kadar oluyor.

Haddim değil ama bende hamda 5-6k istiyorum

Şuna bak arakadas en leş mezunlar bile ortalama üstü yapiyor,yeter la az çalışın,12 saat değil 10 çalışın bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben forumda herkes ilk 100de diye biliyordum.Sınav yaklaştığı için mi 15-20 bin dedin hocam.ehehe
  • Forumda ki her denilene inanılmayacağını anlamanız gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.